Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Service & Contact

Makkelijk zelf online regelen

Regel je vakantiezaken online via Mijn Roompot. Wijzig je boeking tot 28 dagen voor aankomst. Gratis!

Veelgestelde Vragen

 • Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus (COVID-19)?

  Ja, wij zijn open, soms met wat aanpassingen vanwege het coronavirus. De situatie kan van dag tot dag veranderen. Houd daarom onze speciale informatiepagina met betrekking tot het coronavirus in de gaten.

  Belgen in Nederland
  De Belgische overheid heeft code rood afgegeven voor de Nederlandse provincies Noord- en Zuid-Holland. Vanaf vrijdag 25 september wordt deze code rood opgeheven en mogen Belgische gasten weer naar Noord- en Zuid-Holland.

  Heb je een verblijf in een van deze twee provincies geboekt, met aankomst tot en met 2 oktober? Dan mag je er vanaf 25 september dus weer naartoe. Toch liever omboeken? Je mag je verblijf omboeken naar een park in een andere provincie of naar een latere periode. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Voor aankomsten na 2 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.

  Duitsers in Nederland
  Duitsers die in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland zijn geweest moeten bij thuiskomst een coronatest doen. Zij moeten dan in quarantaine blijven tot het resultaat bekend is.

  Heb je een verblijf in een van deze provincies geboekt, met aankomst tot en met 2 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een park in een andere provincie of naar een latere periode.

  Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken. Voor aankomsten na 2 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.

  Verblijf in België
  Onze parken in België zijn open.

  Woon je in Noord- of Zuid-Holland en heb je een verblijf in België geboekt? Dan kun je vanaf vrijdag 25 september gaan. De Belgische regering adviseert wel van tevoren een coronatest te ondergaan. Heb je corona? Dan moet je 2 weken in quarantaine.

  Verblijf in Duitsland
  Onze parken in Duitsland zijn open. In alle openbare gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.

  Woon je in Utrecht, Noord- of Zuid-Holland en heb je een verblijf in Duitsland geboekt met een aankomstdatum tot en met 2 oktober? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere periode. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Voor aankomsten na 2 oktober is nog onduidelijk wat het standpunt van de overheid zal zijn. Hier kunnen wij nu dan ook nog niks over zeggen.
 • Wat betekent de Belgische code rood/oranje voor 7 Nederlandse provincies?

  In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Limburg, Gelderland en Flevoland is het aantal besmettingen de afgelopen weken erg gegroeid. De Belgische overheid heeft code rood afgegeven voor de Nederlandse provincies Noord- en Zuid-Holland en code oranje voor de provincies Noord-Brabant, Utrecht, Limburg, Gelderland en Flevoland. Vanaf vrijdag 25 september wordt deze code rood opgeheven en mogen Belgische gasten weer naar Noord- en Zuid-Holland.

  Belgische gasten die voor 25 september in Noord- of Zuid-Holland zijn geweest moeten bij thuiskomst twee weken in quarantaine gaan en een coronatest doen. Als Belgische gasten terugkeren vanuit een oranje gebied wordt dit ook aangeraden. Lees meer informatie over de Belgische maatregelen op de website van de Federale overheidsdienst.

  Nederlands advies
  Roompot volgt altijd de richtlijnen en het advies van het RIVM. Deze heeft voor geen enkele regio in Nederland code oranje afgegeven. Je kunt dus met een gerust hart op vakantie. Lees op onze safe stay-pagina hoe we jouw bestemming samen zo veilig mogelijk maken of bekijk de veelgestelde vragen.
 • In welke provincie ligt mijn vakantiepark?

  De provincie waarin je park ligt, kun je vinden op de pagina van het door jou geboekte park. De plaatsnaam, provincie en het land waar het park ligt, vind je onder de naam van het park. Op je smartphone zie je dit onder de foto, op een desktop computer of tablet zie je dit links naast de bovenste foto.
 • Mag ik met vrienden of familie in 1 woning verblijven?

  Nederland
  Ja, je mag met vrienden of meerdere huishoudens in dezelfde woning verblijven. Dit mag met maximaal 6 mensen die geen deel uitmaken van je huishouden. Kinderen tot en met 12 jaar worden hierbij niet meegerekend. Houd altijd 1,5 meter afstand van mensen uit een ander huishouden.

  Duitsland
  Ja, je mag met vrienden of meerdere huishoudens in dezelfde woning verblijven, als jullie 1,5 meter afstand van elkaar houden.

  België
  In België mag een huishouden contact hebben met 5 mensen (ouder dan 12 jaar) die geen deel uitmaken van dat huishouden. Je mag er dus met vrienden of familie in 1 woning verblijven.

  Je mag ook met 10 gasten samenkomen, als je maar 1,5 meter afstand houdt.
 • Welke maatregelen neemt Roompot om verspreiding te voorkomen?

  Het landelijk beleid is erop gericht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op onze parken hebben we hiervoor verschillende maatregelen genomen, waar we gasten ook ter plaatse aan herinneren. Je vindt een uitgebreid overzicht van onze maatregelen op onze safe stay pagina. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar.

  Voor onze Duitse parken gelden andere maatregelen. Bekijk de openingstijden van het park om te kijken welke faciliteiten geopend zijn. In alle algemene gebouwen in Duitsland is het dragen van een mondmasker verplicht.
Ga naar alle veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?

Op dit moment is het erg druk bij onze Gastenservice. Voor vragen over een vakantie na 2 oktober 2020 vragen we je later contact op te nemen.

Chat

Vanaf 09.00 uur kun je weer met ons chatten.

Start chat

WhatsApp

Vanaf 09:00 uur beantwoorden we je berichtjes.

0622167156

Facebook Messenger

Vanaf 09:00 beantwoorden we je berichtjes.

Stuur een Messenger bericht

Telefoon

Vanaf 09:00 uur kun je ons weer bellen.

(vanuit Nederland)

088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten)

(vanuit België)

02 669 81 97 (gebruikelijke belkosten)

Overige gegevens

Bezoekadres
Roompot Service
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Postadres
Roompot Service
Postbus 6
4460 AA Goes

KVK nummer: 22031538
BTW nummer: NL 0095.83.956.B01

IBAN: NL24ABNA0517343517
BIC code: ABNANL2A