Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Service & Contact

Makkelijk zelf online regelen

Regel je vakantiezaken online via Mijn Roompot. Wijzig je boeking tot 28 dagen voor aankomst. Gratis!

Veelgestelde Vragen

 • Mag ik met vrienden of familie in 1 woning verblijven?

  Nederland
  Je mag in Nederland met maximaal 1 persoon uit een ander huishouden in 1 woning verblijven. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in een woning.

  Bestaat je reisgezelschap uit meer dan 1 persoon ouder dan 12 jaar die geen deel uitmaakt van je huishouden? Dan kun je je verblijf omboeken. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

  Duitsland
  De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Toeristische verblijven zijn tot en met 18 april niet toegestaan.

  Heb je een verblijf geboekt op een van onze Duitse parken met een aankomst van tot en met 18 april? Dan kun je je verblijf omboeken naar een ander park of naar een latere datum. Dit kun je gewoon zelf doen via het omboekformulier.

  Of je na 18 april met meerdere huishoudens in dezelfde woning mag verblijven is nog niet bekend.

  België
  Je mag in België met maximaal 1 persoon uit een ander huishouden in 1 woning verblijven. Als het om 1 huishouden gaat, geldt er geen beperking op het aantal mensen in een woning.

  Bestaat je reisgezelschap uit meer dan 1 persoon die geen deel uitmaakt van je huishouden? Dan kun je je verblijf omboeken. Neem contact op met de Gastenservice om je verblijf om te boeken.

 • Geldt de avondklok ook op het park?

  Ja, alle door de Nederlandse en Belgische overheid gestelde maatregelen gelden ook op onze vakantieparken, dus ook de avondklok.
 • Is het zwembad open?

  Alle Nederlandse zwembaden zijn voorlopig gesloten. (Gezichts)behandelingen in de wellness gaan wel door vanaf 3 maart.

  Let op: Onze Duitse parken zijn dicht tot en met 18 april. Of ze daarna weer opengaan en of de zwembaden dan ook open zijn is nu nog niet bekend.

 • Waar kan ik tijdens mijn vakantie iets eten?

  In Nederland
  Alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland zijn voorlopig dicht. Op parken met een restaurant en/of eetcafé bezorgen we maaltijden daarom bij je vakantieverblijf. Onze snackbars zijn wel geopend om eten af te halen.

  In Duitsland
  De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Toeristische verblijven zijn tot en met 18 april niet toegestaan. Of de restaurants en cafés na 18 april open zijn is nu nog niet bekend.

  In België
  Alle eet- en drinkgelegenheden in België zijn voorlopig dicht. Heel wat restaurants en snackbars zijn wel geopend om eten af te halen.
 • Kan ik nog op vakantie ondanks het coronavirus (COVID-19)?

  Dat ligt aan de bestemming van je vakantie. De meeste parken zijn open, meestal met wat aanpassingen vanwege de coronamaatregelen. Onze Duitse parken zijn gesloten tot en met 18 april. De situatie kan van dag tot dag veranderen. Handige info vind je op onze corona-informatiepagina. Of bekijk direct ons meest actuele reisadvies.
Ga naar alle veelgestelde vragen

Contact opnemen

Op dit moment is het drukker dan ooit bij onze Gastenservice. We vinden het heel vervelend dat we niet iedereen kunnen helpen zoals we zouden willen. Je helpt ons enorm als je wijzigingen zelf doet via Mijn Roompot. Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zocht? Hieronder vind je de contactmogelijkheden. Houd rekening met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend.

WhatsApp

Vanaf zo. 11 apr 9:00 uur beantwoorden we je berichtjes.

0622167156

Facebook Messenger

Vanaf zo. 11 apr 9:00 beantwoorden we je berichtjes.

Stuur een Messenger bericht

Telefoon

Vanaf zo. 11 apr 9:00 uur kun je ons weer bellen.

(vanuit Nederland)

088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten)

(vanuit België)

02 669 81 97 (gebruikelijke belkosten)

Overige gegevens

Bezoekadres
Roompot Service
Schuverweg 2
4462 HK Goes

Postadres
Roompot Service
Postbus 6
4460 AA Goes

KVK nummer: 22031538
BTW nummer: NL 0095.83.956.B01

IBAN: NL24ABNA0517343517
BIC code: ABNANL2A