Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Affiliate

Roompot Vakanties Affiliate programma

Roompot Vakanties hoort met meer dan 200 vakantieparken en campings tot de grootste vakantie aanbieders van Nederland. De parken bieden een ruim assortiment accommodaties, waaronder luxe bungalows, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen en appartementen. Op onze campings vindt u ruime kampeerplaatsen met alle moderne voorzieningen. Uiteraard zijn de Roompot parken ook voorzien van diverse faciliteiten, zoals zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants. Onder het label 'Roompot Reizen' biedt Roompot Vakanties ook zomer- en winterparken aan op touroperator basis in binnen- en buitenland, waaronder Spanje, Italië en Frankrijk.

Wilt u mee profiteren en bijdragen aan het succes van Roompot Vakanties? Dat kan! Word affiliate van Roompot Vakanties en start direct met geld verdienen!

Affiliate Programma

In samenwerking met TradeTracker en TradeDoubler biedt Roompot Vakanties u een uniek partnerprogramma. Lees hieronder meer over dit programma en schrijf u meteen in! Roompot Vakanties is aangesloten bij twee netwerken: TradeTracker en Tradedoubler. Dit houdt in dat TradeTracker en TradeDoubler alle nieuwe klanten en verkopen registreren en de uitbetaling verzorgt. Dit betekent voor u dat u gegarandeerd wordt uitbetaald en dat registratie in handen is van een onafhankelijke partij.

Over TradeTracker en TradeDoubler

TradeTracker en TradeDoubler bieden websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials etc.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers. Deelname aan dit programma is kosteloos!

Hoe werkt het?

Via het partner programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige accommodatie uit ons assortiment via uw site promoten. Door het grote aanbod kunt u aan uw bezoekers altijd een verrassende keuze van parken voorschotelen. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. Uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen!

Invulling partner programma

U kunt op diverse manieren een invulling geven aan het Roompot Vakanties partnerschap:

  • Banners in diverse standaard maten die via uw website verwijzen naar roompot.nl
  • Deeplinks en/of tekstlinks, deze verwijzen naar specifieke pagina’s op roompot.nl

Via de netwerken van TradeTracker en TradeDoubler worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt altijd over de meest actuele aanbiedingen en promotiemateriaal wat de resultaten zeker ten goede zal komen.

De commissie

Wanneer uw bezoekers op onze website roompot.nl tot een sale zijn overgegaan, betalen wij u commissie. Deze commissie is altijd een vast percentage over de huursom van de gemaakte reservering. De hoogte van het percentage is afhankelijk van het segment waarin uw campagne wordt geplaatst. Dit segment is op zijn beurt weer afhankelijk van het soort campagne en het aantal sales en kan variëren tussen de 2% en de 8%.

Om een actueel beeld te krijgen van deze commissies kunt u zich aanmelden bij onze netwerken TradeTracker of TradeDoubler (zie links onderaan deze pagina).

Gebruik logo en merknaam

Roompot Vakanties heeft een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal beschikbaar gesteld via de affiliate netwerken waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Roompot Vakanties wordt gebruikt. Ook adverteren op de Roompot merknamen en parknamen of misspellingen hiervan is niet toegestaan. Bekijk onze SEA policy voor de lijst met termen waarop niet geadverteerd mag worden.

Aanmelden als partner

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via affiliate@roompot.nl.