Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Rustig en ruim
  • Golfbaan
  • Heuvellandschap

Adres

Ferienresort Cochem

Am Kellerborn 1
56814 Moselhöhe Ediger-Eller
Rijnland-Palts
Duitsland
+49 - 2675 - 911601

Reisinfo

Algemeen

Navigatieadres

Industriering 1
56812 Cochem

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet op het gras.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 21.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of dagen te arriveren, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0049 (0)2675 911 601.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvangt je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als het arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Heb je de Keycard al ontvangen? Dan kun je met deze kaart je verblijf vanaf 15.00 uur betrekken. Je hoeft je niet te melden bij de receptie. Heb je een vroege check-in geboekt? Dan kun je vanaf 12.00 uur de sleutel bij de receptie halen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Op vertoon van je keycard heb je tijdens je vakantie onbeperkt toegang tot het zwembad.

Vertrek

Je wordt verzocht het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour wanneer je op de vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.