Adres en reisinformatie

Adres

Ferienresort Cochem

Am Kellerborn 1
56814 Moselhöhe Ediger-Eller
Rijnland-Palts
Duitsland
+4926759399690

Reisinfo

Algemeen

Navigatieadres

Industriering 1
56812 Cochem

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde vakken, niet op het gras.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Contant geld

In de dorpen in de omgeving van Cochem is het niet altijd mogelijk om te pinnen. We adviseren je daarom om altijd wat contant geld bij je te hebben.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 21.00 uur. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of dagen te arriveren, dan verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met het Service point via telefoonnummer 0049 (0)2675-9399690.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvangt je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als het arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Heb je de Keycard al ontvangen? Dan kun je met deze kaart je verblijf vanaf 16.00 uur de deur van je accommodatie openen. Je hoeft je niet te melden bij het Service point. Heb je een vroege check-in geboekt? Dan kun je vanaf 12.00 uur de sleutel bij het Service point halen.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Vertrek

Je wordt verzocht het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet retour wanneer je op de vastgelegde vertrekdag vertrekt.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Je IBAN kun je in Mijn Roompot invullen en/of controleren. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.