1 vakantiepark 3 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet huren op de Veluwe | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 vakantiepark 3 verblijven

Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland
  • Rustig gelegen
  • Overdekt zwembad
  • Tussen bos en hei

Samen vertoeven op de verrukkelijke Veluwe - Bekijk onze chalets op de Veluwe!

Te midden van het gevarieerde Gelderland ligt de wonderschone natuur van de Veluwe als een deken over de provincie. De prachtige bossen, heidevelden en het dierenrijk zorgen voor heerlijke fietstochten met het hele gezin. Liefhebbers van wat meer avontuur en cultuur zijn in no-time bij daguitjes als de Apenheul, het Nederlands Openluchtmuseum of leuke steden als Arnhem en Apeldoorn. Roompot biedt tussen al dit fraais verschillende vakantieparken met ruime en sfeervolle chalets op de Veluwe, waarin u heerlijk kunt vertoeven met het hele gezin.

Avontuurlijk Epe
Op de noordoostelijke flank van de Veluwe ligt Epe. De plaats staat dankzij het leuke en gevarieerde winkelaanbod ook wel bekend als ‘het winkeldorp van de Veluwe’. Daarnaast heeft u op de spannende wildspeurtochten een grote kans om zwijnen, herten of vossen te spotten.

Fraai tussen de bomen en heidevelden ligt Bospark De Schaapskooi. De vrijstaande chalets, waaronder in speciale kinderuitvoering, zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Verder biedt het autovrije park volop vermaak met animatieprogramma’s, een overdekt zwembad en diverse sport- en speelvelden.

Heuvelachtig Beekbergen
Vlak onder Apeldoorn ligt Beekbergen. Het dorp heeft dankzij de ligging op de rand van de Veluwe en een stuwwal een heuvelachtig karakter. Op het Museumstation van Beekbergen kunt u een kijkje nemen en misschien zelfs een ritje maken in een ouderwetse stoomlocomotief.

Divers Arnhem
Helemaal ten zuiden van de Veluwe ligt Arnhem. De provinciehoofdstad aan de Nederrijn heeft met een fraai stadspark, leuke musea en een gezellige binnenstad een mooie verscheidenheid aan natuur en cultuur. Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum bieden leuke dagjes uit voor het gezin.

Prachtig Otterlo
Op de westflank van de Veluwe ligt Otterlo. Het groene dorp vormt een mooi vertrekpunt voor vele prachtige wandel- en fietsroutes door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daarnaast zijn er verschillende interessante musea te vinden, waaronder het bekende Kröller-Müller Museum.

Meer dan chalets op de Veluwe
Wilt u nog even verder kijken voor een mooi vakantieverblijf of leuke bestemming? We hebben nog een aantal prachtige andere vakantieparken op de Veluwe voor u in de aanbieding. Last-minute op de Veluwe boeken is daar vaak geen enkel probleem.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.