6 parken 42 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantieparken Veluwe | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

6 parken 42 verblijven

Cuber Veluwe
Cuber Veluwe
Cuber Veluwe

Cuber Veluwe

Hoenderloo, Gelderland, Nederland
 • Design Outdoor Suites
 • Met personal assistant
 • Midden in natuurgebied
De Veluwse Hoevegaerde
De Veluwse Hoevegaerde
De Veluwse Hoevegaerde

De Veluwse Hoevegaerde

Putten, Gelderland, Nederland
 • Midden in de natuur
 • Overdekt zwembad en buitenbad
 • Rust én gezelligheid
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland
 • Midden op de Veluwe
 • Fiets- en wandelroutes
 • Overdekt zwembad
Landgoed Volenbeek
Landgoed Volenbeek
Landgoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek

Ermelo, Gelderland, Nederland
 • Op de Veluwe
 • Ontdek het boerderijleven
 • Kleinschalig overnachten
Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi
Bospark De Schaapskooi

Bospark De Schaapskooi

Epe, Gelderland, Nederland
 • Rustig gelegen
 • Overdekt zwembad
 • Tussen bos en hei
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland
 • Natuurgebied
 • Voor het hele gezin
 • Autovrij park

Voor ieder wat wils op een vakantiepark op de Veluwe

Op zoek naar een plek waar de natuur voorop staat? Met ongekend veel ruimte, genoeg culturele parels in de buurt en een veelzijdige keuken? Dan ben je op je plek op een vakantiepark op de Veluwe. Ga een dag naar Burgers' Zoo, ontdek de leuke winkels in Arnhem of laat je verrassen door de musea in de regio. Wat je bestemming ook is, je beleeft het op een vakantiepark op de Veluwe van Roompot. Roompot is de grootste aanbieder van vakantieparken binnen Nederland en de op één na grootste van Europa. Dit betekent een ruim aanbod aan vakantieparken in Nederland, zowel aan zee als verspreid door heel het land. Ontdek wat er te beleven valt in een vakantiepark op de Veluwe.

Sport, ontspanning en avontuur

Even snel een weekendje weg of een week lang in alle rust en ruimte genieten van de Veluwse bossen? Het is allemaal mogelijk op een vakantiepark op de Veluwe. De accommodaties bevinden zich in het hart van de Hoge Veluwe. Duik in het zwembad, speel met de kinderen in de speeltuin of laat je urenlang verwennen in het wellnesscentrum. Aan het eind van een avontuurlijke dag kom je met het hele gezin tot rust in je luxe chalet of villa op je vakantiepark op de Veluwe. Lekker zelf koken in de moderne keuken? Of van een Veluws stoofpotje genieten in het restaurant? Aan culinaire hoogstandjes geen gebrek op een vakantiepark van Roompot. Bestel een kaasplankje met echte Veluwse geitenkaas en proef de lokale wildpaté. Neem nog wat kruisbessenjam en zwienenkeuteltjes mee naar huis, om na te genieten van de typische Veluwse smaken.

Culturele hotspots bij een vakantiepark op de Veluwe

Vanaf je vakantiepark op de Veluwe is het Kröller-Müller Museum gemakkelijk te bereiken. Wandel door de grote tuinen en ontdek de meest uiteenlopende beeldhouwkunst. Ieder vakantiepark op de Veluwe ligt bovendien in de buurt van bruisende Hanzesteden, zoals het historische Arnhem. Wandel langs de imposante muren van de Sabelspoort en bewonder de weelderige landgoederen aan de rand van de stad. Vergeet niet om een blik Arnhemse meisjes te kopen, zodat je een smakelijke traktatie hebt op je vakantiepark op de Veluwe.

De wilde natuur van de Veluwe

Nationaal Park de Hoge Veluwe is beroemd. Verken je de Veluwe vanaf een vakantiepark? Dan bevind je je midden in een paradijs voor wandelaars en fietsers. Dit is het rijk van de big five: wilde zwijnen, edelherten, reeën, dassen en vossen houden zich schuil in de prachtige bossen en fleurige heides. Hier beleef je de grootste sportieve avonturen. Waar mountainbikers door de bossen crossen, klimmen andere avonturiers juist naar de top van de bomen in een groot klimpark. Het stille water van het Veluwemeer is de droom voor zeilers, die meteen prachtige watervogels spotten. Na een dag in de ongerepte natuur voel je een ongekende rust, die je alleen op een vakantiepark op de Veluwe ervaart.

De mooiste Veluwe vakantieparken van Roompot

Een vakantie op de Veluwe is een genot voor jong en oud. Ben je op zoek naar mooie vakantieparken in de Achterhoek waar je zorgeloos kunt genieten? Ontdek dan de vakantieparken op de Veluwe van Roompot. Tijdens je vakantie proef je vers brood met echte lokale Naeghelholt of ontdek je de rijke smaak van Veluwse heidehoning. Zo ben je weer helemaal opgeladen om de natuur rondom je vakantiepark op de Veluwe te verkennen of om cultuur te snuiven in de nabijgelegen steden.

Kunst bewonderen, avontuurlijk sporten of luieren op een vakantiepark op de Veluwe? Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.