Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

 • Chat

  Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  00316 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Open Messenger
 • Telefoon

  Tot 17:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Coronavirus COVID-19

Laatste update 2 april 2020 – 12.00u.

 

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. Deze zijn van toepassing op de Roompotparken.

 

 

ALGEMENE SITUATIE

Q 1. Kan ik nog op vakantie vanwege het coronavirus (COVID-19)?
Ja, veel parken in Nederland zijn open. Maar het is een terechte vraag. We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan in veel gevallen nog steeds doorgaan. Voor een verblijf op de parken gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt. Daarnaast nemen wij een aantal extra maatregelen. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

 

Q 2. Welke maatregelen neemt Roompot om verspreiding te voorkomen?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op alle Roompotparken in Nederland hebben we de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd bezorgen we op sommige parken snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving. Er is nóg meer aandacht voor de schoonmaak van veelbezochte plekken en er zijn handgels beschikbaar. Zodra dat kan volgens de adviezen van de overheid, gaan alle faciliteiten weer open.

 

Q 3. Zijn alle vakantieparken van Roompot open?
Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, kunnen veel Roompot vakantieparken in Nederland openblijven. Uitzonderingen zijn alle campings in Nederland, alle parken in de Nederlandse regio's Twente en Rotterdam-Rijnmond, provincie Zeeland en alle parken in Duitsland en België die gesloten zijn. Een overzicht van de gesloten parken vindt u onderaan deze pagina.

 

Boekingen tot 1 juni

Q 4. Mijn vakantie valt in de periode tot 1 juni. Wat als ik wil omboeken?
Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u een vakantie geboekt op een van de Nederlandse Roompotparken met een aankomstdatum tot of op 1 juni? En besluit u deze te verzetten? U kunt een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van uw reeds betaalde reissom, waarmee u een nieuw verblijf naar keuze bij ons kan boeken. Als u in aanmerking komt voor de recreatie-voucher zullen wij u deze na uw aanvraag binnen enkele weken per e-mail toesturen.

 

De Duitse en Belgische parken, alle parken in de Nederlandse regio's Twente en Rotterdam-Rijnmond, provincie Zeeland en Nederlandse campings zijn tijdelijk helaas gesloten. Als u in die periode een vakantie hebt geboekt op een Duits of Belgisch park, een park in de Nederlandse regio's Twente en Rotterdam-Rijnmond, de provincie Zeeland of op een van de Nederlandse campings wordt uw verblijf geannuleerd en krijgt u binnen enkele weken per e-mail een recreatie-voucher. Om de druk op onze telefoonlijnen te beperken, vragen wij u ondertussen geen contact met ons te nemen. Dit kan u wel doen mocht iets niet duidelijk zijn na ontvangst van de voucher.

 

Q 5. Mijn vakantie valt in de periode tot 1 juni. Wat als ik wil annuleren?
U hoeft uw vakantie niet te annuleren. U kunt een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. U kunt daarmee een nieuw verblijf naar keuze bij ons boeken.

 

Boekingen vanaf 1 juni

Q 6. Ik wil omboeken voor een aankomst na 1 juni/deze zomer. Kan dat?
U kunt gebruikmaken van onze omboekgarantie. Bij Roompot kunt u altijd tot 28 dagen voor uw aankomst zonder extra kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw reisgezelschap, het wijzigen van de periode of uw vakantieverblijf. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend (u betaalt dus geen wijzigingskosten).

 

RECREATIE-VOUCHER

Q 7. Hoe werkt de recreatie-voucher?
Indien u een vakantie in België of Duitsland, de Nederlandse regio's Twente of Rotterdam-Rijnmond of provincie Zeeland heeft geboekt of op een Nederlandse camping, ontvangt u binnen enkele weken automatisch een e-mail met de recreatie-voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom. Plande u een vakantie in Nederland en heeft u een recreatie-voucher aangevraagd? U ontvangt binnen enkele weken de recreatie-voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom per e-mail.

 

Met de recreatie-voucher kunt u een nieuwe reis boeken met aankomstdatum tot 30 september 2021, geboekt tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. In de e-mail staat duidelijk beschreven hoe u de recreatie-voucher kan verzilveren.

 

Q 8. Hoe lang is de recreatie-voucher geldig?
De recreatie-voucher heeft een geldigheidsduur tot 30 september 2021, geboekt tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit betekent dat u binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum moet aankomen in het nieuw geboekte verblijf, onder voorbehoud van beschikbaarheid van accommodatie.

 

Q 9. Kan ik de recreatie-voucher voor meerdere boekingen gebruiken?
De recreatie-voucher heeft de waarde van de reeds betaalde reissom. U kan de recreatie-voucher inderdaad gebruiken voor meerdere boekingen of voor een restaurantcheque op het park.

 

Q 10. Hebben jullie er rekening mee hehouden dat de meivakantie volgend jaar later valt?
Ja, zeker. De recreatie-voucher heeft een geldigheidsduur tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum, met een uiterste aankomstdatum van 30 september 2021. De meivakantie volgend jaar valt binnen deze periode.

 

Q 11. Mag ik mijn recreatie-voucher gebruiken op mijn boeking in juli?
Dat mag zeker. U kunt de recreatie-voucher voor een nieuwe boeking in juli gebruiken. U kunt de recreatie-voucher niet inleveren als u de boeking al heeft gemaakt.

 

Q 12. Ik heb mijn recreatie-voucher nog niet ontvangen, maar ik heb wel al een nieuwe boeking gemaakt. Kunnen jullie de recreatie-voucher hier mee verrekenen?
Dit is helaas niet mogelijk. Wij adviseren u om te wachten met boeken tot u de recreatie-voucher heeft ontvangen.

 

Q 13. Ik heb mijn recreatie-voucher nog niet ontvangen, maar wel aangevraagd. Ik wil alvast omboeken, want straks is alles volgeboekt.
Wij adviseren u om te wachten met boeken tot u de recreatie-voucher heeft ontvangen. U kunt zodra u de recreatie-voucher heeft ontvangen zelf een nieuwe boeking maken via de website met uw recreatie-vouchercode.

 

Q 14. Ik heb een recreatie-voucher aangevraagd, maar heb me bedacht. Ik zou toch naar het park willen gaan.
Dit is helaas niet mogelijk. Met de aanvraag van een recreatie-voucher heeft u aangegeven uw verblijf te willen annuleren. We hebben dit in onze systemen opgenomen, waardoor uw boeking inderdaad is komen te vervallen. U kan dit verblijf wel opnieuw boeken.

 

FACILITEITEN EN ANIMATIE

Q 15.Welke voorzieningen zijn open/gesloten tot 1 juni?
Het landelijk beleid is erop gericht om de sociale contacten met anderen tot een minimum te beperken en de (hand)hygiëne te waarborgen. Op alle Roompotparken in Nederland hebben we de animatie, de kidsclub, het zwembad, de wellness en de restaurants tot 1 juni gesloten. Tot die tijd bezorgen we op sommige parken snacks en maaltijden bij uw vakantiewoning. De eventuele receptie, winkel en fietsverhuur zijn open. U kunt er nog steeds op uit in de omgeving.

 

Q 16. Waar is Koos Konijn tot 1 juni?
Om het persoonlijke contact tussen gasten en onze medewerkers te beperken, blijft Koos Konijn ook even thuis. Koos wenst alle kinderen alsnog een fijne vakantie en heeft 1 juni met een heel groot hartje in zijn agenda gezet. Hij hoopt op die dag weer met de kinderen te kunnen spelen.

 

OVERZICHT GESLOTEN PARKEN

De volgende parken zijn tijdelijk gesloten:

Nederland:
Twente: Recreatiepark De Tolplas, Vakantiepark Hellendoorn, Finspark Herikerberg

 

Rotterdam-Rijnmond: Cape-Helius, Villapark Duinzicht, Resort Poort van Zeeland, Zuytland Buiten, Strandpark Duynhille, Marina Port Zélande, Park Zeedijk

 

Zeeland: Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Bos en Duin, Buitenhof Domburg, De Soeten Haert, Droompark Bad Meersee, Droompark Schoneveld, (Buiten)Hof Domburg, Kustpark Klein Poelland, Largo De Parade, Largo Domein Het Camperveer, Largo Harbour Village, Largo Noordzee Résidence Dishoek, Largo Noordzee Resort Vlissingen, Largo Penthouse Duinhof, Noordzee Résidence Cadzand-Bad, Noordzee Résidence De Banjaard, Résidence Wijngaerde, Roompot Beach Resort, St. Pierre, Strandpark Zeeland, Vakantiepark Aquadelta, Water Village, Zeebad, Zeeland Village

 

Campings: Camping De Zandput, Camping Dishoek, Camping Roompot Beach Resort, Camping Hof Domburg, Camping Strandpark Zeeland, Camping De Katjeskelder, Camping Klein Vink, Camping Vakantiepark Kijkduin, Camping Vakantiepark Hunzedal, Camping Bospark 't Wolfsven, Camping Kustpark Egmond aan Zee, Camping Vakantiepark Callassande, Camping Bospark Lunsbergen, Camping Safari Resort Beekse Bergen, Camping Hunzepark, Camping Vakantiepark Beekse Bergen, Camping Vakantiepark Dierenbos, Camping Landgoed 't Wildryck

 

Duitsland:
Ferienresort Bad-Bentheim, Ferienresort Cochem, Eifelpark Kronenburger See, Bergresort Winterberg, Résidence Winterberg, Hafendorf Rheinsberg, Hansa-Park Resort am Meer

 

België:
Breeduyn Village, Resort de Kempen, Parc La Clusure

 

Niet gevonden wat u zocht?
Bekijk de veelgestelde vragen. Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel langer dan u van ons gewend bent. Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.