Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Alle prijzen inclusief reserveringskosten

Bij Roompot Vakanties zijn de reserveringskosten bij alle prijzen inbegrepen. In een aantal gevallen is ook de eindschoonmaak al inclusief. Dit betekent dat u de totaalprijs van uw vakantie ziet en geen rekening meer hoeft te houden met allerlei bijkomende kosten. Alleen de gemeentelijke toeristenbelasting zit niet bij de prijs in, dit verschilt per gemeente.

Bij sommige parken komen er wel extra kosten bovenop de getoonde prijs. Zo worden er bij parken die geen eigendom zijn van Roompot Vakanties, maar wel door ons worden verhuurd, kosten voor het bedlinnen gerekend. U herkent deze parken aan het ‘Dit park wordt u aangeboden door’-logo rechtsboven op de pagina van het park. Een overzicht van alle parken waar deze kosten niet berekend worden, vindt u hier. Daarnaast is bij sommige parken de eindschoonmaak optioneel. Dit houdt in dat u de keuze heeft tussen het zelf schoonmaken van uw verblijf en dit aan ons over te laten. Wanneer u voor de tweede optie kiest worden er extra kosten berekend.

Gratis betalen in termijnen

U kunt bij ons altijd gratis kiezen voor betalen in termijnen. Dat werkt als volgt:

  • Het aantal termijnen is gelijk aan het aantal maanden tot uw vakantie
  • De eerste betaling doet u binnen 14 dagen
  • Het totaalbedrag moet 4 weken voor verblijf zijn betaald

U hoeft dus nooit het hele bedrag in 1 keer af te rekenen als u dat niet wilt.

Kosteloos omboeken

Als extra service kunt u uw vakantie kosteloos omboeken. Dat betekent dat u tot 30 dagen voor aankomst kunt ruilen van park en kunt kiezen voor een ander huisje of een andere vakantieperiode. Een vakantie in een andere periode of op een andere bestemming kan natuurlijk wel iets duurder uitvallen. In dat geval wordt alleen het verschil verrekend.

Wilt u uw vakantie omboeken of heeft u nog andere vragen? Neem dan van uit Nederland contact met ons op via 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) en vanuit België via 070-246 011 (€ 0,15 per minuut).