Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Verzekeringen

Roompot Vakanties biedt u de mogelijkheid een reisverzekering en annuleringsverzekering bij te boeken bij uw verblijf. Voor alle Roompot parken en campings in Nederland bieden wij in 2017 de annuleerverzekering met aanvullende regendekking. Voor alle overige parken bieden we een annuleringsverzekering.

Reisverzekering 2017

Met een goede reisverzekering gaat u met een gerust gevoel op vakantie. Om zorgeloos van uw vakantie te kunnen genieten, werken wij samen met Allianz Global Assistance. De grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Gewoon in het Nederlands. En dat is wel zo´n prettig idee.

In samenwerking met Allianz Global Assistance bieden wij u een complete reisverzekering tegen een zeer aantrekkelijke premie aan. De verzekering biedt standaard dekking voor S.O.S.-kosten, reisbagage en medische kosten en is verder naar uw persoonlijke wensen uit te breiden. 

Gaat u op wintersportvakantie? Ook hier is aan gedacht. Met wintersportdekking bent u verzekerd tegen de S.O.S.- en medische kosten als gevolg van een wintersport ongeval. Belangrijk, want zo bent u gedekt voor de risico’s die wintersport met zich meebrengt en kunt u onbezorgd genieten van uw wintersportvakantie.

Daarnaast weten wij als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom kunt u schade aan de inboedel van uw vakantieverblijf meeverzekeren voor een bedrag van € 2.500,-. Een prettig idee, want zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Ga goed voorbereid op reis en sluit direct een reisverzekering van Allianz Global Assistance af

Reisverzekering weekend en midweek

  • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 9,35 per vakantieverblijf
  • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 18,70 per vakantieverblijf

Reisverzekering week

  • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 14,10 per vakantieverblijf
  • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 28,15 per vakantieverblijf

Reisverzekering extra nacht

  • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 4,92 per vakantieverblijf
  • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 9,85 per vakantieverblijf

Wintersportdekking

  • Vakantieverblijven t/m 8 personen incl. kamperen: € 6,20 per vakantieverblijf per nacht
  • Vakantieverblijven vanaf 9 personen: € 12,40 per vakantieverblijf per nacht

Schade inventaris (verblijf t/m 1 week)

  • € 4,25 per vakantieverblijf

Schade inventaris (verblijf lander dan 1 week)

  • € 8,45 per vakantieverblijf

Bekijk de polisvoorwaarden
Polisvoorwaarden schade verblijf verzekering
Schade melden

Annuleerverzekering met aanvullende regendekking voor Roompot parken en campings in Nederland 2017

Natuurlijk doen wij er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Helaas kan door onvoorziene gebeurtenissen uw verblijf toch in het water vallen, met alle vervelende financiële gevolgen van dien. Een goede verzekering biedt dan uitkomst. In samenwerking met Interpolis bieden wij de annuleerverzekering met aanvullende regendekking. Deze verzekering is los bij te boeken.

Aanvullende regendekking

U geniet met uw gezin van uw welverdiende vakantie. Helaas regent het gedurende uw verblijf vrijwel onafgebroken en de weersvooruitzichten zijn ook niet beter. Dankzij de aanvullende regendekking kunt u uw verblijf voortzetten of beëindigen, met recht op een vergoeding van respectievelijk 50% of 100%. De aanvullende regendekking is alleen als extra bij de annuleerverzekering te boeken.

Premie

De premie voor de annuleerverzekering bedraagt 6,5% van de reissom met een minimum van € 10,-. De premie voor de aanvullende regendekking bedraagt 2% van de reissom met een minimum van € 2,50.

Een annuleerverzekering kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij lastminute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Bekijk de polisvoorwaarden Annuleerverzekering
Bekijk de polisvoorwaarden Aanvullende regendekking

Annuleringsverzekering voor onze andere parken 2017

Voor een verblijf op één van onze andere parken bieden wij een annuleringsverzekering. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw verblijf. De premie bedraagt 6,5% van de totale reis-/huursom met een minimum van € 11,50.

Een annuleringsverzekering kunt u afsluiten tot 10 dagen na reservering. Bij lastminute boekingen kan dit tot het moment van aankomst mits de boeking korter dan 10 dagen geleden is gemaakt.

Deze verzekering kunt u los bijboeken.

Bekijk de polisvoorwaarden

Meereizenden formulier

Wanneer u de annuleerverzekering en/of de reisverzekering bij Roompot Vakanties heeft afgesloten, en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het meereizenden formulier aan te geven.

Comfort Reisverzekering 2018

Roompot Vakanties biedt u een aantrekkelijke reisverzekering aan met een uitgebreide basisdekking in samenwerking met De Europeesche. Verlies en diefstal van uw bagage, hobby- en sportuitrusting zijn verzekerd, evenals schade aan uw vakantieverblijf. Daarnaast bevat de polis een ongevallendekking. Het totaalbedrag bestaat uit de premie à € 1,92 per persoon per nacht (vanaf 4 jaar), eenmalig poliskosten à € 3,50 en assurantiebelasting.

Voorwaarden reisverzekering
Voorwaarden reisverzekering grensbewoners

Schade Logies Verblijven 2018

U kunt per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf. Met een reisverzekering bent u slechts beperkt verzekerd voor eventuele kosten van deze schade. Een goede reden dus om schade aan uw vakantieverblijf mee te verzekeren. Met Schade Logies Verblijven bent u verzekerd vanaf het moment dat u het verblijf ingaat tot u het verblijf verlaat. De premie bedraagt 1,5% van de totale huursom. 

Voorwaarden Schade Logies Verblijven

Annuleringsverzekering 2018

Het is mogelijk dat u uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet afblazen. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,66% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 3,50. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Voorwaarden annuleringsverzekering