Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Verzekeringen

Roompot Vakanties biedt u de mogelijkheid een reisverzekering en annuleringsverzekering bij te boeken bij uw verblijf.  

Comfort Reisverzekering

Roompot Vakanties biedt u een aantrekkelijke reisverzekering aan met een uitgebreide basisdekking in samenwerking met De Europeesche. Verlies en diefstal van uw bagage, hobby- en sportuitrusting zijn verzekerd, evenals schade aan uw vakantieverblijf. Daarnaast bevat de polis een ongevallendekking. Het totaalbedrag bestaat uit de premie à € 1,92 per persoon per nacht (vanaf 5 jaar), eenmalig poliskosten à € 4,25 en assurantiebelasting.

Voorwaarden reisverzekering
Voorwaarden reisverzekering grensbewoners

Schade Logies Verblijven

U kunt per ongeluk iets beschadigen in uw vakantieverblijf. Met een reisverzekering bent u slechts beperkt verzekerd voor eventuele kosten van deze schade. Een goede reden dus om schade aan uw vakantieverblijf mee te verzekeren. Met Schade Logies Verblijven bent u verzekerd vanaf het moment dat u het verblijf ingaat tot u het verblijf verlaat. De premie bedraagt 1,5% van de totale huursom. 

Voorwaarden Schade Logies Verblijven

Annuleringsverzekering

Het is mogelijk dat u uw vakantie door onvoorziene omstandigheden moet afblazen. Deze verzekering biedt een uitgebreide dekking voor het annuleren van uw vakantie. De premie bedraagt 6,66% van de totale huursom en de poliskosten zijn eenmalig € 4,25. Het totaalbedrag is inclusief deze poliskosten en inclusief assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering afsluiten tot 7 dagen na het boeken van uw vakantie.

Voorwaarden annuleringsverzekering

Meereizenden formulier

Wanneer u de annuleerverzekering en/of de reisverzekering bij Roompot Vakanties heeft afgesloten, en met niet thuiswonende gezinsleden en/of kennissen in dezelfde accommodatie verblijft, dient u dit op het meereizenden formulier aan te geven.