Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vervulde wensen 2019

Vervulde wensen 2019

Ook bleek deze editie van de Roompot Wensweken weer een enorm succes, dit jaar zijn er weer honderden wensen ingestuurd. Iedereen kon dan ook meedoen: gasten, personeelsleden, woningeigenaren, maar ook mensen die nog niet eerder bij Roompot op vakantie zijn geweest. Dat dromen en wensen iets is van alle leeftijden hebben we gemerkt; zo was de jongste aanvrager 6 jaar en de oudste 84.

Lastig kiezen

Een zeskoppige jury nam elke aanvraag aandachtig door. Zoals vooraf aangekondigd, zou de jury rekening houden met een 50-50-50 principe: Roompot wilde 50 wensen vervullen, waarvan 50% zou bestaan uit materiële wensen en de resterende 50% om verblijven op een van de 200 Roompot parken. Kinderen die door een persoonlijke of sociale situatie ontzegd waren van bepaalde middelen of daardoor niet met vakantie kunnen, stonden een streepje voor bij de jury. Al sloot de jury andere aanvragen niet per definitie uit.

Ontroerd door de situatie waarin verschillende kinderen en volwassenen zich bevinden, week de jury af van haar 50-50-50 principe. In totaal zullen de komende weken zo geen 50, maar wel meer dan 60 wensen worden vervuld, zoals:

  • Een fotoshoot met Koos Konijn
  • Speelgoed voor de speelgoedbank
  • Nieuwe badjassen voor een zwemvereniging
  • Een elektrische fiets voor iemand die niet meer met een gewone fiets kan fietsen
  • Tientallen verblijven in een Koos Konijn Foundation vakantiehuis
  • Tientallen vakantiecheques voor een verblijf bij Roompot

Succesverhalen

Joan was al een tijdje goed bezig met een boodschappenweggeefkast. Roompot deed een duit in het zakje en gaf haar het laatste zetje om een eigen stichting te worden!

Ook Mark stuurde een wens in. In de video zie je waar de bijdrage van Roompot terecht is gekomen.