Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Wat zijn de Roompot Wensweken?

Wat zijn de Roompot Wensweken?

Jaarlijks krijgen we ontzettend veel aanvragen voor allerlei soorten sponsoring. Van nieuwe sporttenues voor de lokale voetbalvereniging, een sponsorbedrag voor deelname aan de Alpe d‘Huzes, tot een vakantiecheque voor de buurvrouw die het zo goed kan gebruiken, alles komt voorbij.

Gelijke kansen

Om aan al deze vragen gehoor te kunnen geven en iedereen een gelijke kans te bieden, hebben we vorig jaar de Roompot Wensweken in het leven geroepen. Teruggeven aan onze gasten en de maatschappij. Samen genieten doen we immers niet alleen op vakantie. Ook in het dagelijks leven kunnen we het verschil maken en een steentje bijdragen.

Samen maken we de wereld een stukje mooier.

Koos Konijn Foundation

De Koos Konijn Foundation zet zich in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Onder andere door het aanbieden van compleet verzorgde vakanties in de vakantiehuizen van de foundation. Tijdens de eerste en tweede editie van de Wensweken heeft de Koos Konijn Foundation maar liefst 20 van deze vakantieverblijven ter beschikking gesteld en zo vele gezinnen een onbezorgde vakantie kunnen geven!

Wensweken Collage