3 parken 17 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Chalet huren in Zeeland | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

3 parken 17 verblijven

Hof Domburg
Hof Domburg
Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland
  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats
Roompot Beach Resort
Roompot Beach Resort
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland
  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid
Strandpark Zeeland
Strandpark Zeeland
Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland

Vlissingen, Zeeland, Nederland
  • Toplocatie aan zee
  • Safaritenten
  • Vlissingen op loopafstand

Samen vertoeven in zalig Zeeland - Bekijk onze chalets in Zeeland!

Chauvinisme is niet de enige reden waarom provincietrots Bløf de fraaie Zeeuwse kust bezingt. De provincie is ook daadwerkelijk rijk aan prachtige stranden, duingebieden en gezellige dorpen verspreid langs de Noordzee, Westerschelde, Oosterschelde en andere omringende wateren. Roompot biedt een aantal mooie vakantieparken met chalets in Zeeland die een perfecte uitvalsbasis vormen om deze zuidwestelijke provincie te ontdekken, van mooie havensteden als Vlissingen en Middelburg tot leuke dagjes uit naar Deltapark Neeltje Jans.

Spetterend Kamperland
Langs de oevers van de Oosterschelde ligt Kamperland. Het dorp op Noord-Beveland is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers en strandgenieters. De fraaie natuurrijke omgeving leent zich perfect voor een mooie fiets- of wandeltocht.

Aan het Oosterscheldestrand ligt Roompot Beach Resort. De diverse typen chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het park beschikt over een enorm aanbod aan vermaak en ontspanning met behalve het strand verschillende sport- en speelvelden, wellnessfaciliteiten, een subtropisch zwemparadijs en leuke animatieprogramma’s.

Heerlijk Domburg
Aan de westkust van Walcheren ligt Domburg. In de oudste badplaats van Zeeland kunt u volop genieten op het strand of in het fraaie historische centrum net achter de duinen. Landschapsmuseum Terra Maris biedt enkele leuke strandexcursies voor jong en oud.

Niet ver van het centrum ligt Hof Domburg. De chalets in Zeeland, waaronder in kindvriendelijke en VIP-uitvoering, bieden ruimte aan 5 tot 6 personen. Aan mogelijkheden voor vermaak en ontspanning is zeker geen gebrek met onder meer een zwemparadijs, wellnessfaciliteiten, animatieprogramma’s en diverse sport- en speelvelden.

Maritiem Breskens
In het zuiden van de provincie ligt Breskens. De kustplaats in Zeeuws-Vlaanderen heeft een eigen vissers- en jachthaven en is daarmee een echte maritieme badplaats te noemen. Het Visserijmuseum en de vuurtoren van Breskens zijn leuke bezienswaardigheden in de omgeving.

Roompot heeft twee vakantieparken in Breskens met chalets. Aan het Noordzeestrand ligt Zeebad. De vrijstaande lodges zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Het park biedt een breed palet aan vermaak met een overdekt zwembad, diverse sport- en speelvelden, vismogelijkheden en animatieprogramma’s met Koos Konijn.

Meer dan chalets in Zeeland
Zoekt u een ander vakantieverblijf of een andere bestemming in de provincie? Kijk dan gerust verder in ons uitgebreide aanbod aan vakantieparken in Zeeland en campings in Zeeland.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.