Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

3 parken 5 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Een luxe appartement Nederland huurt u via Roompot

In een appartement luxe kunt u ontspannen en intens van uw vakantie genieten. U kunt uw maaltijden aan huis bestellen en gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten. U kunt in en om uw luxe appartement blijven en eindelijk eens dat ene boek lezen of eropuit trekken, fietsen, golfen, watersporten, vissen of met de kinderen een dag naar een attractiepark of naar zee gaan. Een luxe appartement Nederland biedt het comfort dat u na een jaar lang hard werken hebt verdiend. En bij Roompot is uw luxe appartement altijd scherp geprijsd. U kunt uw appartement via onze website zelf online boeken. Lukt dit niet of hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Roompot. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder. Contact opnemen kan telefonisch en per e-mail. De gegevens van onze boekingscentrale vindt u op onze website onder de rubriek Contact.

3 parken 5 Verblijven

Roompot: ook voor appartement luxe

Via Roompot Vakanties vindt u zeker een geschikt appartement luxe, want Roompot heeft een groot aanbod van luxe appartementen Nederland. In alle provincies bieden we deze accommodaties aan en vooral in Limburg en aan de Zeeuwse kust is er ruime keus. Bij Roompot betekent een luxe appartement Nederland een vakantieverblijf met veel faciliteiten, voorzieningen en activiteiten op het park en in de directe omgeving. Of u nu rust of vermaak zoekt, wilt sporten of van de sauna wilt genieten, graag in de natuur bent of liever door een stad wandelt, bij Roompot zit u altijd goed. Op onze website vindt u veel informatie over onze luxe appartementen en de parken waarop ze zich bevinden. Bekijk op uw gemak de foto’s en zoek rustig een locatie die aan uw wensen voldoet. Hebt een keus gemaakt, boek uw luxe appartement dan tijdig, zodat u gebruik kunt maken van onze aantrekkelijke vroegboekkorting.

Een appartement luxe heeft altijd een volledig ingerichte keuken, kwaliteitsbedden, een uitstekende tv en een grote leefruimte. Vanuit uw comfortabele appartement kunt u eropuit trekken om de omgeving te verkennen en leuke dingen te ondernemen. Op de Roompot Vakantieparken is altijd een recreatieprogramma voor de kinderen en er zijn verschillende arrangementen die u bij uw appartement kunt boeken, zodat u al vooraf interessante activiteiten vastlegt. De mogelijkheden verschillen per park; het is dan ook raadzaam op onze website uw wensen en interesses aan te geven, waarna u een overzicht krijgt van de parken die aansluiten bij uw voorkeuren. Zo vindt u heel gemakkelijk uw ideale vakantiebestemming.