Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

1 vakantiepark 2 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Chalet Friesland| Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

1 vakantiepark 2 Verblijven

Samen vertoeven in fraai Friesland - Bekijk onze chalets in Friesland!

Wie met het gezin naar het noorden van het land trekt, staat een spetterende vakantie te wachten. Friesland is als echte watersportprovincie met onder meer De Friese Meren van alle markten thuis zowel in als op het water. Die nattigheid kunt u allemaal beleven vanuit een van de mooie chalets die we in Friesland voor u in de aanbieding hebben. Of u nu wilt zwemmen, bootje varen, windsurfen of gewoon ontspannend wilt vissen; Roompot zorgt ervoor dat zowel jong als oud een onvergetelijke vakantie beleeft.

Klein maar fijn Terkaple
Samen met Akmarijp vormt Terkaple een tweelingdorp met slechts 200 inwoners. Het ligt vlakbij de Terkaplesterpoelen en het Sneekermeer. Het kleine, maar sfeervolle dorp dankt haar naam aan het ontstaan rond een kapel.

Te midden van al dit moois ligt Waterpark Terkaple. Een paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers. Een waterpark dat beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Ziet u het al voor u? Vanuit de boot stapt u zo uw veranda op, waar u wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken.

Meer dan chalets in Friesland
Wilt u een ander onderkomen dan een chalet in Friesland? Dan hebben we voor u nog genoeg alternatieven op onze vakantieparken in Friesland en in onze appartementen in Friesland. Daar bent u uiteraard ook last-minute in Friesland nog van harte welkom.