Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

HunzeOutdoor

Het avontuur wacht!

Welkom!

Outdoor en survival activiteiten in Drenthe

Op onze unieke outdoorlocaties in het Hondsruggebied (Gasselternijveen en Borger), waan je je even in een andere wereld. Heerlijk midden in de natuur bezig zijn.

HunzeOutdoor biedt de mogelijkheid om zelf je programma samen te stellen uit ons Adventure-aanbod. Uiteraard kunnen wij ook samen een programma op maat maken, waarbij je begint in het restaurant met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna doe je het Adventure-programma. Aan het eind van de activiteiten bieden wij de gelegenheid om gratis te douchen. Ter afsluiting met de hele groep gezellig na kletsen in het restaurant onder het genot van een hapje en een drankje. Geschikt voor kleine en grote groepen: kinderfeestjes, schoolreisjes, personeelsuitstapjes, familiedagen, bedrijfstrainingen, etc.

Onze Outdoor locatie in Gasselternijveen is geopend van begin mei tot eind oktober.

Avontuurlijk genieten

Nieuw!

Benieuwd naar onze Adventure-programma's?
Een leuk idee voor een dag met de hele familie, je vrienden of een leuk bedrijfsuitje.