Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

42 parken 398 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Meer
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Camping in het bos zoeken?

Meteen op zoek gaan naar een vakantiepark en bungalow in het bos? Kijkt u dan in alle rust rond op de website en ga op zoek naar het huisje in het bos dat perfect past bij uw gezelschap en aansluit op uw wensen. Vakantiehuis in het bos boeken dat extra voordelig is? Bekijk de actuele aanbiedingen en kijk of er een huisje in het bos op uw favoriete locatie beschikbaar is!

42 parken 398 Verblijven

Bungalow in het bos?

Als u een vakantiepark of camping in het bos zoekt om samen met uw gezelschap te genieten van de natuur en rust om u heen, zit u goed bij Roompot. Hier heeft u namelijk de keuze uit honderden accommodaties in Nederland én het buitenland op allerlei verschillende locaties. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een huisje in het bos, bent u verzekerd van succes. In iedere provincie in het binnenland vindt u wel een leuk vakantiehuis in het bos, maar ook over de grens vindt u bij Roompot altijd een vakantiepark of camping. In het bos, aan het strand of waar dan ook: voor de leukste accommodaties op de mooiste locaties zit u hier goed!

Als u een vakantiehuis in het bos boekt bij Roompot, kunt u genieten van maximale rust. In de eerste plaats bent u verzekerd van een toplocatie en een heerlijke accommodatie met de beste faciliteiten voor jong en oud, maar daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit allerlei aantrekkelijke arrangementen en extra’s. Fietst u graag met uw partner door de bossen? Wilt u liever een groepsaccommodatie boeken? U kunt het verblijf in uw vakantiehuis of bungalow in het bos helemaal samenstellen zoals u zelf wilt.