Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

 • Chat

  Momenteel is onze chat niet beschikbaar.

  Start chat
 • WhatsApp

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw appjes.

  00316 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 18:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Open Messenger
 • Telefoon

  Tot 17:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuw en vernieuwd

Terwijl u heerlijk relaxed aan het genieten bent van uw vakantie op een van onze parken, is Roompot druk bezig met vernieuwen en ontwikkelen. Er verrijzen gloednieuwe vakantieverblijven, maar ook bestaande nemen we onder handen. We voegen bestaande parken toe aan ons aanbod én ontwikkelen splinternieuwe. En natuurlijk denken we ook aan de faciliteiten. Zo werken wij dagelijks aan een vakantie waar u heerlijk samen kunt genieten.

Nieuwe en gerestylede verblijven

In een gloednieuw vakantieverblijf geniet u van het nieuwste van het nieuwste. Stap als een van de eerste gasten binnen. Óf ervaar het ultieme vakantiegevoel in een van de populaire verblijven die onze parken al jaren kenmerken. Vele daarvan ondergingen recent een ware metamorfose.

Vertel me meer

Nieuwe parken

Maak kennis met onze spiksplinternieuw gebouwde parken. We zorgen dat u er een fantastische vakantie kunt beleven. Naast compleet nieuw gebouwde parken, voegen we regelmatig bestaande vakantieparken toe aan ons aanbod. Wat u ook zoekt, Roompot biedt voor ieder wat wils!

Vertel me meer

Nieuwe en gerestylede faciliteiten

Het vakantiegevoel is natuurlijk niet compleet zonder een potje midgetgolf, een duik in het zwembad, en lekker eten in het parkrestaurant. Ook op het gebied van parkfaciliteiten volgt Roompot de laatste trends en blijven we vernieuwen. Ontdek onze gerestylede restaurants, een fonkelnieuwe indoorspeeltuin en de eerste virtual reality-zone op een vakantiepark.

Vertel me meer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.