Fun on wheels

Maak je vakantie extra leuk en spring op de fiets. Langs de duinen, met de zilte zeewind in je haar. Of trek je liever het bos in? Fluitende vogels, de geur van het groen, een konijn die de struiken in verdwijnt ... Je voelt je even helemaal één met de natuur. Elke fietstocht is een nieuw avontuur. Geen zin om je eigen fiets mee te nemen? Je huurt er eenvoudig een op het park of alvast online. Van een gewone of elektrische fiets tot een fun-fiets of e-chopper. Welke wheels kies jij?

Vakantieparken met Fietsverhuur

Wheels voor elk moment

Met de fiets ontdek je de leukste plekjes. Even eropuit om te picknicken met het hele gezin. De kids gaan op hun eigen fiets, jij neemt de picknickmand mee achterop. Is het warm vandaag? Pak de elektrische fiets en je bent zo bij het strand. Voor een relaxed dagje sight seeing is de e-chopper ideaal. Blijf je liever in de buurt van het park? Stap met z'n allen op een grote fun-fiets en ga op ontdekking in de omgeving.

Ontdek ons aanbod

Fun on wheels!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.