Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

2 campings 11 Kampeervelden

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Camping Noord-Holland | Roompot Vakanties biedt u campings op de mooiste locaties in natuurrijke omgevingen!

2 campings 11 Kampeervelden

Samen kamperen in nostalgisch Noord-Holland - Bekijk onze campings in Noord-Holland!

Kamperen en dat ook nog eens dicht bij zee, wat wilt u nog meer? In de prachtige Noord-Hollandse duinen aan de mooie zandstranden van de Noordzee biedt Roompot heerlijke kampeerplekken op een van de campings in Noord-Holland. Wie het zand en de zee even wil verlaten, kan de provincie intrekken op de fiets door de mooie natuur en langs de pittoreske oer-Hollandse dorpjes. Dichter bij de tent, caravan of camper is er op de parken volop ruimte voor ontspanning, animatie en recreatie voor jong en oud.

Verfrissend Egmond aan Zee
Halverwege de provincie ligt Egmond aan Zee. De familiebadplaats kent een gezellig dorpscentrum vol leuke restaurantjes, terrassen en winkeltjes. Naast een verfrissende duik in de Noordzee zorgt een mooie wandeltocht over het strand of door de duinen voor de welkome ontspanning.

In een prachtig natuurgebied bij de Noordzee ligt Kustpark Egmond aan Zee. De camping in Egmond aan Zee biedt comfortabele plaatsen tot 120 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Het park heeft met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s een verwarmd openluchtzwembad veel vermaak in de aanbieding.

Florissant Callantsoog
In de kop van de provincie ligt Callantsoog. De kustplaats heeft een prachtig wit strand van enkele kilometers lang met een aantal gezellig strandpaviljoens. Ten zuiden van de duinen ligt het natuurreservaat Zwanenwater vol unieke flora en fauna.

Op een kilometer van het Noordzeestrand ligt Vakantiepark Callassande. Naast luxe ingerichte safaritenten voor 4 tot 6 personen beschikt de camping in Callantsoog over plaatsen tot 100 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Voor vermaak is volop ruimte op de sport- en speelvelden, in het overdekte zwembad of met verschillende animatieprogramma’s.

Meer dan campings in Noord-Holland
Hoewel het vanaf een camping heerlijk toeven is in deze kustprovincie, kan een vakantie op een van onze vakantieparken in Noord-Holland en in onze hotels in Noord-Holland, appartementen in Noord-Holland, stacaravans in Noord-Holland of chalets in Noord-Holland ook een waar genot zijn. En daar hebben we last-minute in Noord-Holland vaak ook nog wel een plaatsje vrij voor u.