5 campings 16 kampeervelden

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Campings in Drenthe | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

5 campings 16 kampeervelden

De Kalverweide
De Kalverweide

De Kalverweide

Kallenkote, Drenthe, Nederland
 • Veel verschillende boerderijdieren
 • Ontdek het boerderijleven
 • Kleinschalig overnachten
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland
 • Zwemparadijs
 • Veel activiteiten
 • Meer en strand
De Lange Weide
De Lange Weide

De Lange Weide

Dwingeloo, Drenthe, Nederland
 • Veel belevenissen voor kinderen
 • Ontdek het boerderijleven
 • Kleinschalig overnachten
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen
Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland
 • Rustig park
 • Overdekt zwembad
 • Natuurgebied
Hunzepark
Hunzepark
Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland
 • Recreatieplas
 • Sport en spel
 • Natuur

Samen kamperen in denderend Drenthe - Bekijk onze campings in Drenthe!

Met drie Nationale Parken is Drenthe de uitgelezen provincie om eens lekker te gaan kamperen. Wie de tent, caravan of camper eenmaal op een van de campings in Drenthe van Roompot heeft staan, kan er met de fiets even heerlijk op uit trekken door de prachtige natuur langs mooie dorpen. Ook de parken zelf bieden met diverse recreatiemogelijkheden op, in en naast het water volop de gelegenheid om met het hele gezin het vakantiegevoel optimaal te beleven.

Glooiend Borger
Tussen Emmen en provinciehoofdstad Assen ligt Borger. In het plaatsje op de Drentse Hondsrug staat de grootste hunebed van Nederland. Het Hunebedcentrum en Geopark de Hondsrug nemen u mee in de historische achtergronden van de natuurrijke en culturele omgeving.

Roompot Vakanties biedt twee campings in Borger. Aan de Drentse Hondsrug ligt Vakantiepark Hunzedal. De camping biedt volledig ingerichte bungalowtenten, hunzetenten en tenten met speciale Kabouter Plop-inrichting voor 4 tot 6 personen. Op de kampeervelden zijn plaatsen tot 100 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een overdekt zwembad en een natuurbad is er volop ruimte voor vermaak.

Vlak bij het Hunebedcentrum ligt Bospark Lunsbergen. Naast de luxe ingerichte safaritenten voor 4 personen bieden de kampeervelden plaatsen tot 100 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Op het park is volop ruimte voor vermaak met sport- en speelvelden, animatieprogramma’s en een overdekt zwembad.

Landelijk Gasselternijveen
In het noordoosten van de provincie ligt Gasselternijveen. Het dorp aan het riviertje de Hunze bevindt zich op de flanken van de Hondsrug in een omgeving vol prachtige natuur. Een wandel- of fietstocht door het rustgevende landschap is dan ook zeker een aanrader.

Omringd door bos en heide in een waterrijke omgeving ligt Hunzepark. Naast het tentenkamp aan het water dat groepen tot 80 personen kan herbergen, biedt de camping in Gasselternijveen comfortabele plaatsen tot 130 vierkante meter voor tenten, caravans en campers. Op het park zijn volop mogelijkheden voor recreatie op en naast het water met diverse sport- en speelvelden, een buitenbad en een natuurbad.

Schilderachtig Diever
In het westen van de provincie ligt Diever. Het dorp kent enkele leuke jaarlijks terugkerende evenementen en grenst in het noorden aan Nationaal Park Drents-Friese Wold. De kilometerslange fietspaden nemen u mee langs pittoreske dorpjes in de omgeving.

Aan de rand van het Nationaal Park ligt Landgoed ’t Wildryck. Naast de ruim ingerichte blokhutten voor 4 personen biedt de camping in Diever ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een kinderboerderij en een overdekt zwembad is er veel ruimte voor vermaak.

Meer dan campings in Drenthe
Het mooie natuurschoon van de provincie is behalve vanaf onze campings ook te beleven vanaf een van onze vakantieparken in Drenthe of chalets in Drenthe. Wilt u pas op het laatste moment een besluit nemen over de bestemming, dan kunt u uiteraard nog last-minute in Drenthe bij ons boeken.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.