Vakantieparken in omgeving Dishoek

1 camping 2 kampeervelden

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Campings in Dishoek | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Vakantieparken in omgeving Dishoek

1 camping 2 kampeervelden

Camping Dishoek
Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland
  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

Samen kamperen in denderend Dishoek - Bekijk onze campings in Dishoek!

Te midden van de fraaie duinen bij de Westerschelde ligt Dishoek. De Zeeuwse badplaats is dankzij de schone zandstranden een populaire toeristische bestemming. Behalve een dagje ontspannen op het strand kunt u vanaf Dishoek mooie fietstochten maken door de duinen of rondwandelen door het historische Vlissingen of Veere.

Tussen de bomen en dicht bij het strand ligt Camping Dishoek. De verschillende kampeerplaatsen bieden zo’n 80 vierkante meter aan ruimte. Op de camping is volop activiteit en vermaak te vinden met animatieprogramma’s en verschillende sport- en speelvelden. Bovendien bent u binnen een paar minuten lopen op het strand.

Meer dan campings in Dishoek
Wilt u liever ergens anders vertoeven dan op een camping? Dan heeft Roompot nog een aantal mooie vakantieparken in Dishoek en omgeving voor u in de aanbieding. Daar is vaak ook last-minute nog een plekje te vinden.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.