1 camping 17 kampeervelden

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Campings in Limburg | Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

1 camping 17 kampeervelden

Klein Vink
Klein Vink
Klein Vink

Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland
  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

Samen kamperen in lieflijk Limburg - Bekijk onze campings in Limburg!

In de glooiende heuvels van deze zuidelijke provincie vol natuurschoon komt de echte kampeerder helemaal tot rust. De kampeerplekken op de vakantieparken van Roompot bieden een mooie gelegenheid om de tent, caravan of camper weer van stal te halen. Wie nog dichter bij de natuur wil zijn, kan z’n geluk niet op in het prachtige landschap vol pittoreske dorpjes. Ook de campings in Limburg zelf bieden volop mogelijkheden om met het hele gezin een onbezorgde en spetterende tijd te beleven.

Heilzaam Arcen
In de oostelijke bocht van de Maas ligt Arcen. Het historische stadje in het noorden van de provincie ligt in een omgeving boordevol natuurschoon. Na een mooie tocht door Nationaal Park De Maasduinen kunt u weer helemaal tot rust komen in Thermaalbad Arcen.

Midden in de natuur ligt Klein Vink. Op deze camping in Arcen zijn de comfortabele plaatsen tot 80 vierkante meter geschikt voor tenten, caravans en campers. Met vele sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, waterrecreatie, een overdekt zwembad, een natuurbad en een wellnesscentrum is er volop ruimte voor vermaak en ontspanning op en naast het water.

Meer dan campings in Limburg
Wie deze prachtige provincie niet vanaf de camping in Limburg wil ontdekken, is welkom op een van onze vele vakantieparken in Limburg, chalets in Limburg of in onze hotels in Limburg. Liever last-minute in Limburg pas boeken? Dat is geen enkel probleem.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.