Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4107 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 4107 reviews

9
Naam: Youri Bol
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
prima overnachting gehad in een prima kamer
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje mogen van binnen wat schilderijen vind het nu erg kil
9
Naam: H. van Asselt
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ga zo door,wij zullen je op de Veluwe aanbevelen.
10
Naam: JR Maassen
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk genoten naar onze tegenslag deze zomer Toen hebben wij er een dagje bijgeboekt wat kregen we toen een prachtige kamer geweldig dikke pluim en enorm bedankt
10
Naam: Jane
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat het weer niet mee zat hebben we 2 mooie dagen gehad. We komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf alleen jammer dat het balkon helemaal onder de duivenpoep zat zo ook het zitje dat we eerst hebben moeten schoonmaken
9
Naam: Wil van Gijn
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park op een mooie locatie aan de jachthaven. Veel te doen in de omgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer van de ongemakken in het huisje, maar bij receptie was alles mogelijk om het op te lossen. Wij hebben dit niet aangenomen daar wij een erg kort verblijf hadden en niet thuis wilde blijven voor een extra schoonmaak en reparatie. jammer want wij hadden wel ook een betaling gedaan om het schoon te maken. daarom ook de verwachting dat het schoon is bij aankomst. Park ziet er mooi uit.
9
Naam: Joan de Vries
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Johan Reijnders
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en prijs waard
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie en hartelijke ontvangst.
8
Naam: Mia Wentzel
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goede sfeer en locatie, er word wel hard met de auto gereden op het park. hadden huisje 201, mooie locatie, de planken van de vlonder buiten bij de huiskamer waren helaas gevaarlijk verrot.
9
Naam: Jaap van Egmond
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het verblijf en hopen nog eens terug te komen .
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Mooi hotel met een perfecte ligging en vriendelijk personeel 👍👍
9
Naam: Ton Peeters
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale plek voor een midweekje er tussenuit! Rustig park! Centrale ligging van hieruit diverse fietstochten gemaakt.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
X
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
volledig volgens verwachting
10
Naam: Pedro Blommers
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Alleen maar vriendelijkheid en spontaniteit. We wilden zelfs bijboeken, zo tevreden. We willen weer terug.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een paar fijne dagen gehad, al was het weer slecht. Jammer dat het tochtte door de balkondeur. Wat mij betreft mag de muziek in het restaurant uit, vonden wij erg storend, alhoewel de serveerster er wel erg vrolijk van werd. Serveerster in restaurant was super enthousiast, leuk.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Groot appartement. Mooie ligging en netjes onderhouden.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super tof park. Mooie huisjes erg ruim. Super sardig personeel vriendelijk geholpen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Petra Hendriks
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Leuke en vriendelijke ontvangst van een jongeman die ons alles goed vertelde alsook vroeg of alles duidelijk was en nog vragen hadden. Iedereen in het hotel was vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder!!!
8
Naam: Harry Reveraert
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima alleen het avondeten vond ik ondermaats.
8
Naam: Andrea Klein Mentink
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met een groep van 8 personen één nachtje in twee 4-persoonskamers overnacht. Het verblijf is zeer goed bevallen. De service is goed, top locatie, sfeervol hotel, nette kamer en bovenal een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij komen zeker nog een keer terug.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.