Reviews

8.4

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8282 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Informatie
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.2
  • Service point
    8.5
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    7.3

Bekijk 8282 reviews

Filter de reviews
Naam: Luc Decoster
Datum: 2 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 maart 2024
Heel erg fijn ! Zijn allen uitgerust thuisgekomen .
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Prima park met een nette vakantie voorziening. Vriendelijke medewerkers die je overal netjes te woord staan. Alles was schoon, zowel het park alszijnde het verblijf en de faciliteiten! Enige minpuntje is dat de receptie of iemand buiten openingstijden receptie wat lastig te bereiken is. Daarom een goede 9!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: E Leenheer
Datum: 1 maart 2024
Zwembad verouderd. Huisjes na upgrade redelijk. Badkamer veel te klein. Bankstel veel te hard. Stoelen niet comfortabel. Terras bij huisjes erg klein.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Bea Minses
Datum: 1 maart 2024
Redelijk goed
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: A.F. van Mourik
Datum: 1 maart 2024
de schoonmaak was ronduit smerig het maandverband van de vorige gasten zat nog in de pedaal emmer zo smerig en onder het bed lagen de smarties en een dikke stof laag op de vloer zaten allemaal vlekken wij waren 10 minuten voor 16.00uur bij de bungalow en toen moest er nog schoongemaakt worden dat lukt niet in zo,n korte tijd we hebben zelf de stofzuiger gepakt en zelf schoon gemaakt ik vind dit een hele slechte zaak we zijn al meerdere keren bij dit park geweest en nog nooit zo slecht daar mag wel war compensatie tegen over staan
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    1.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Jean Maas
Datum: 1 maart 2024
Perfect
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Jeroen Dolk
Datum: 1 maart 2024
We hadden huisje met bootje. Steiger was onder water. Jammer. Vrijdag pizzaria dus zaterdags oosters buffet gekozen bleek ook Italiaans te zijn erg jammer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Erwin van Reeuwijk
Datum: 1 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Wij hebben een leuke tijd gehad op het park! Wij hadden een paar puntjes die wij wat minder vonden. Er hingen best wat spinnenwebben aan het plafond en lampen De bedden waren vreselijk zacht waardoor je er enorm inzakt Het park was savonds eigenlijk amper verlicht. Je kan niet savonds een wandeling maken En ik blijf het jammer vinden dat je voor een schoonmaak moet betalen. Zeker als je met kleine kids bent, is het amper te doen om het zelf te doen Verder hebben we het heel leuk gehad!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Het park doet wat gedateerd aan. Desondanks een prettig verblijf gehad.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Jaco Groen
Datum: 1 maart 2024
Mooi en gerestyled huisje, keurig schoongemaakt, keuken met nieuwe apparatuur. Alleen de wifi kan beter, de schuur is te ver weg. Op het toilet goede wifi maar inde slaapkamer geen wifi.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: A Peters
Datum: 1 maart 2024
het was heerlijk mooie ligging veel privacy. van de faciliteiten hebben we geen gebruik gemaakt. niet alles was open en we kwamen om te rusten en te fietsen. dat is prima gelukt.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Yvonne Trommelen-Wouters
Datum: 1 maart 2024
Het was weer een heerlijke midweek in superfijn huisje. TOP !
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Connie Pijnenburg Cornwall
Datum: 1 maart 2024
Het was super alleen het weer zat niet mee.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Wat een rust en stilte in deze periode 👍
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Het was een leuk verblijf. Alleen zou aankomst om 15u en vertrek om 11u heel wat anders aanvoelen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Peter Smeets
Datum: 1 maart 2024
Mooie huisjes, meubilair versleten, bewegwijzering minimaal.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Odette Albers
Datum: 1 maart 2024
Wij zijn meerdere keren bij andere merken parken geweest, en hadden eigenlijk omdat we ook niet zoveel betaald hebben, er niet zoveel van verwacht. Maar Jeetje wat zijn wij verrast, van de leuke medewerkers tot de schoonheid van het park, en de aanwezigheid van alle faciliteiten. En een fantastisch huisje, nog nooit op vakantie zo goed geslapen! Echt wat een fantastisch park!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
Prettig verblijf maar het eerste wat in ons opkomt is de belachelijke prijzen van de oplaadpunten achter de slagbomen. Het gaat dan om de oplaadpunten op het park terrein, welk niet op laadapps te zien zijn. Zogenoemde semi-privé oplaadpunten waarbij je de prijs pas achteraf te zien krijgt. Pas 2 dagen na het opladen ontvingen wij de afrekening. Van €0.58 tot €0.90 (snellader) per kW. Dat zijn absurde prijzen waar je zelfs langs de snelweg niet aan komt (ref: Fastned). Afzetterij!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
Het park was extreem modderig. Hier mag echt iets aan gedaan worden! Verder mooi en ruim park, veel speelgelegenheid, nette huisjes. Alleen isolatie met buren is echt slecht, en dan nog wel hun woonkamer grenzend aan onze slaapkamer. Echt niet fijn.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
Erg fijn park komen hier graag me kleinkinderen ook
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Marjolein Schouten
Datum: 28 februari 2024
We hebben genoten, huisje was prima, bedden lagen lekker, wel mist het huisje echt sfeerverlichting, het is een schijnwerper in je bakkes of in het donker zitten, simpele oplossing zou al zijn om 1 van de slaapkamerlampjes in de woonkamer te hangen Oh en de stopcontacten zitten echt vreselijk onlogisch maar dat lijkt me wat minder makkelijk op te lossen😅
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
Wij hebben een prima vakantie gehad, waren met 4 pubers op vakantie. Het park was oké, maar alles in het huisje maar ook op het park zelf, is wel behoorlijk gedateerd. bijv. de dartborden, erg leuk, maar deze waren zo uitgedroogd dat de pijlen gewoon uit het bord vallen. zijn aan vervanging toe. De bedden zijn opzich oké, maar wel erg doorgezakt. eigenlijk had iedereen best wel rugpijn na 2 nachtjes slapen. Dat is niet zo fijn. De keuken was gewoon goed. Voldoende servies en bestek ed. Ook de pannen waren goed te gebruiken. Even een sopje door de huisjes is gewoon fijn binnenkomen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
We hebben een heerlijke week gehad. Fijn dat we toestemming hebben gekregen om de auto bij de bungalow te houden vanwege beperking. Wat wel opviel is dat er veel autos op het park geparkeerd stonden. Leek niet op te worden gehandhaafd.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
Dit was de eerste keer in een Roompot vakantiepark. Het is ons goed bevallen. Wel is het vervelend dat je overal los voor moet betalen (zoals een kinderstoel en kinderbed). Ik ben gewend dat die dingen gewoon wel aanwezig zijn in het huisje. Kind had nu dus geen stoel om uit te eten. Zwembad was leuk maar ik had twee hele kleintjes bij me ook en we misten toch wel het kleine glijbaantje in het peuterbad. Of anders iets van speelgoed in het badje zodat zij zich ook kunnen vermaken. Het water was heerlijk warm! Pizzeria was goed, lekker eten, snelle bediening. indoorspeeltuin valt een beetje tegen. Lijkt op de fotos heel groot maar is best klein. Overigens vond mijn kleintje het wel leuk maar de iets oudere kinderen niet.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: D van Tiggelt
Datum: 27 februari 2024
Wij zijn al verscheidene keren in weerterberge geweest en nog altijd tevreden .
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Pippelien Wildeman
Datum: 27 februari 2024
We hadden een fijn verblijf, maar hebben wel aandachtpunten voor onderhoud en schoonmaak, denk hierbij aan de spatranden rondom het fornuis, en stofzuiger deze functioneert niet echt goed . Open haard is echt een meerwaarde in het huisje. Mooie omgeving rondom het park..
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.