Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Familiepark
  • Zwemparadijs
  • Recreatiemeer

reviews

8.2

Vakantiepark Weerterbergen scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 40201 beoordelingen.

Bekijk 40201 reviews

9
Naam: Vandenbroele Kurt
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een aangenaam weekend gehad voor de zoveelste keer in Weerterbergen en we komen zeker nog eens terug.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het leuk gehadt
10
Naam: Henrique
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Verfaillie Dylan
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Irene Gramsma
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. Jammer dat het meertje niet zwemvaardigheid is
8
Naam: fam. R. Bredewold
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden zeker een prima tijd met ons gezin. Bij een volgend bezoek moet de afstand naar de auto VEEL korter. Ik zal denk ik ook een eigen wifi-versterker (repeater) meenemen. (kost nog geen 15 euro) De waterkoker (of stofzuiger) kunnen niet samen met de vaatwasser. Volgens huidige regelgeving (nen1010) hoort een vaatwasser op een afzonderlijke electra-groep. Dan zou dit probleem er ook helemaal niet zijn. (Goedkopere andere oplossing, kies voor een 13 of 16 Amp. groep, i.p.v. de 10 Amp. nu) Tip: De eettafel in de keuken kan veel te gemakkelijk kantelen als je er op leunt. (of een kind er op kruipt) Dat kantelen kan gevaarlijk zijn met kinderen. Denk aan hete thee of hete soep. Het is een paar keer voorgekomen bij leunen op tafel , achter de laptop. We begrijpen dat het park momenteel gerenoveerd word, dus het gaat alleen maar vooruit met de nodige aanpassingen. En we wensen Roompot daarbij veel succes! Groeten, Fam. Bredewold Huisje 296
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad in een leuk huisje op een toplocatie aan het water! Prima park! We komen zeker nog een keer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid van de medewerkers. Jammer dat alles zo vroeg dicht is. Als je honger hebt wordt je gedwongen het park te verlaten om ergens anders iets te halen. Wijzelf hadden onze hond bij ons. Helaas geen honden uitlaatplek gevonden. Waardoor onze hond niet even los kon. Een Tip. misschien een hekje om de tuin van de huisjes waar een hond in mag. Nu moet je goed op je hond letten en kan zo naar de buren lopen die dit niet altijd fijn vinden. Ben je dus gedwongen om je hond aan te lijnen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
vakantie met 2 gezinnen geboekt, ligging huisjes naast elkaar goed. maar 1 accommodatie ( huisje) was niet grondig opgekuist en nog vuil. vuilnis achter de zetel gevonden. de vloer was niet gepoetst. overal doden en levende bromvliegen aanwezig dus niet aangenaam. vloer kleedkamers zwembad waren vaak nog bevuild met zand, wat niet zo aangenaam om je in om te kleden.
8
Naam: Marie-Louise Wellens
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bif Lemke
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat een rust mooi koel Huisje en als je aan het water zit met huisje wat zalig . Ook het grote meer wat een ruimte en veel groen gewoon echt zalig .
8
Naam: Jeroen Nederkoorn
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
velen malen op park verbleven, volume en afwisseling van activiteiten is goed, echter het terras sluit vroeg
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park biedt voldoende activiteiten gedurende de dag. Helaas hebben we 2 keer achter het net gevist: de bingo was erg populair en het aantal plekken was zeer beperkt. Na lang wachten in de rij kregen we te horen dat er geen tickets meer voor de bingo van 2 dagen later meer beschikbaar waren. Ook buiten het park zijn voldoende activiteiten te ondernemen.
7
Naam: Judy de Vries
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer ongemotiveerde en chagrijnige animatie medewerkers Super aardige receptie bij aankomst maar ook bij het reserveren over de telefoon Jammer dat het huisje niet schoon was Voor de rest prima
8
Naam: Lucas Verhaar
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Inrichting huisje was echt enorm verouderd
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad! Alleen jammer dat we hoorde bij het bestellen van pizzas , dit alleen kon als het restaurant niet vol zit. Deze info kon ik niet terug vinden in de app
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad! Complimenten aan al het vriendelijke en behulpzame personeel! De schoonmaak van de huisje moet wel echt beter, dit was een grote tegenvaller.
10
Naam: Jimmy Bertels
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontbijtbuffet en Pizzeria zijn top.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
kans op terugkomen is bestaande
8
Naam: Silvanus Kosman
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was gezellig
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gelukkig mooi weer we hadden ook hele leuke buurtjes.dus top vakantie gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk Kroone
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn vakantiepark, zeker de animatie/ leisure en entertainment, alle voorzieningen aanwezig voor een prettige vakantie , kom hier zeker weer terug. Was de 3e keer in een jaar tijd dat ik hier was, maar verveelt nooit. Prima park
8
Naam: Noel Peeters
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
door het niet aanwezig zijn van horramen en of deuren hadden wij geen mogelijkheid om deuren en ramen open te zetten vanwege de wespen en met een temperatuur binnen van 28.5° was dat wel aangewezen geweest. Installeren van airco misschien? de verlichting viel helemaal tegen boven de tafel , ik kon mijn kruiswoordraadsel niet invullen door te weinig licht.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke ervaring. Geen problemen gehad.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.