Adres en reisinformatie

Adres

Lac de Sanguinet

Rue de Pinton 526
40460 Sanguinet
Nouvelle-Aquitaine
Frankrijk
+33(0)558827080

Reisinfo

Algemeen

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Waarborg

Bij aankomst betaal je een waarborg van € 300,- voor je vakantieverblijf. De waarborg krijg je geheel terug als er niets kapot of beschadigd is. De waarborg betaal je bij voorkeur d.m.v. een creditcard. 

Aankomen, toegang & inchecken

 Aankomst  

Vanaf 16.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Verwacht je na 19.00 uur te arriveren? Neem dan contact op met het Service point via + 33 - (0)55 882 70 80. 

Parkeren  

Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. 

Toegang tot je vakantieverblijf  

Bij het Service point ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.  Waarborg  Bij aankomst betaal je een waarborg van € 300,- voor je vakantieverblijf. De waarborg krijg je geheel terug als er niets kapot of beschadigd is. De waarborg betaal je bij voorkeur d.m.v. een creditcard. 

Vertrek & administratieve afhandeling 

Vertrek 

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. Laat het vakantieverblijf netjes achter. De sleutel kun je bij het Service point inleveren. Vertrek je vroeg in de ochtend, voor de openingstijden van het Service point? Dan wordt de waarborg binnen 28 dagen teruggestort op je rekening. 

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.