Reviews

8.0

Vakantiepark L’Anse du Brick scoort gemiddeld een 8,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    7.9
  • Vakantieverblijf
    7.3

Bekijk 8 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023
Wij hadden een mooi uitzicht op de zee.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023
prachtige omgeving, we hadden geluk met ons uitzicht op zee (maar dat kan ook heel anders op het park). Over het algemeen is het park te vol en is er weinig privacy rond het vakantieverblijf.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2023
Mooi park. Zwembad was wel koud. Veel leuke dingen in de omgeving te doen. Mooi step/ fiets parcourtje voor de kinderen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Pascal de Lucia
Datum: 26 juli 2023
Van de 7 avonden hebben we 4 dagen koud water gehad in de stacaravan. Na het 3e bezoek van de technici konden ze het probleem pas verhelpen. Het leek ons leuk om te gaan eten in het restaurant op het park vanwege het uitzicht op de baai, echter bleek het telkens vol. Reserveren maakte geen verschil zelfs niet ‘s ochtends of de dag ervoor, en dat terwijl telkens slechts 1/3 van de tafels gedekt was. Capaciteitsprobleem van het personeel ? Dan maar een afhaal maaltijd halen en dit duurde 45 minuten in die tijd hadden we gemakkelijk aan tafel kunnen eten. Schoonmaak van de stacaravan was niet geweldig. Er lagen nog hondenharen van vorige bezoekers op de vloer. Zwembad was leuk en de ligging was top.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2023
Hele fijne vakantie gehad ! Fijn en leuk park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 27 augustus 2023
Pool darf nur in Hautneger Badekleidung betreten werden - lächerlich... Wifi funktioniert nicht. Hilfe gibt es dazu nicht.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
7
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 7 juli 2023
Die Lage ist fantastisch, die cottages sauber, stinken aber nach Kanalisation in den Schlafzimmern
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.