Paris Maisons-Laffitte

Maisons-Laffitte, Île-de-France, Frankrijk

  • Aan de rivier de Seine
  • Vlak bij Parijs
  • Openlucht zwembad

reviews

8.8

Vakantiepark Paris Maisons-Laffitte scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 11 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
GEWELDIG!
9
Naam: Rene G.
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima park, veel Nederlanders en locatie is perfect voor bezoek aan Parijs!
7
Naam: Simone
Datum: 27 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Park ligt op 10 a 15 minuten lopen van de RER, die je voor nog geen 4 euro naar hartje Parijs brengt. Dorpje zelf is ook wel leuk. Er zijn 2 supermarkten op loopafstand van het park. Het winkeltje in het park heeft heerlijke verse broodjes en ook allerlei andere boodschappen. Maar zoals bij elke campingwinkel zijn die boodschappen wel een stuk duurder dan in de supermarkt. Het restaurant op de camping is prima. Je hoeft hier niet heel veel van te verwachten, maar we hebben hier toch prima gegeten Onze sta caravan was heel schoon. We hebben de schoonmakers aan het werk gezien bij de caravan naast ons, en ze maken serieus goed schoon. Eindschoonmaak moet je wel apart betalen, anders moet je het zelf doen en wordt het gecontroleerd. De camping zelf oogt op sommige locaties een beetje rommelig. De onderhouds garageboxen liggen aan het begin van het park, waardoor je daar langs moet om naar je caravan te gaan. Daar zou beter een andere plek voor gevonden moeten worden.De stacaravans staan heel dicht op elkaar. De keuken in de caravan is wel duidelijk wat gehaast in elkaar gezet. Zo waren de keukenkastjes niet goed afgesteld. Verder vind ik dat je voor een 6 persoonscaravan wel een wat ruimere keukeninrichting mag verwachten. 3 kleine steekpannetjes (waarvan 2 zo klein dat je er nog geen 3 eieren in kan koken) en 1 koekenpan is dan niet voldoende. Zwembadwater is erg troebel. Zwembad zelf is klein. Er is wel hele tijd personeel aanwezig die er goed opletten dat er niet gegeten wordt in het zwembad. Van tevoren wordt er gewaarschuwd dat je geen zwemshorts mag dragen in het zwembad, alleen strakke zwembroeken. Dit wordt niet consequent gehandhaafd, alleen de laatste dag dat we gingen zwemmen werden mensen aangesproken. We zagen tot onze verbazing dat mensen hun zwemshort uitdeden en in de onderbroek die ze daaronder al aanhadden wel zo het zwembad in mochten. Echt heel onhygiënisch.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zalige vakantie. Fijne ligging!
9
Naam: Antoon Weemers
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Hoge kwaliteit en uitstraling. Kunnen veel parken iets van leren. Vasthouden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Gerjan Grijsen
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie achter de rug. Ideale plek voor bezoek aan Parijs. Mooie camping. Goed onderhouden. Prima chalet. Geweldig restaurant, vooral kan ik de entrecote aanbevelen. Treinstation 15 minuten lopen. Zo met trein in hartjje Parijs. Receptie aardige en behulpzame mensen. Probeerden zelfs een woordje nederlands te spreken. Top vakantie gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Top ! Ideaal voor uitstapjes naar Parijs en toch rustige ligging.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf in een net huisje dicht bij de stad!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie cottage op rustig park met mooi verwarmd zwembad. Vriendelijk personeel. Snelle treinverbinding richting centrum Parijs.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heerlijk warm zwembadwater

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.