Paris Maisons-Laffitte

Maisons-Laffitte, Île-de-France, Frankrijk

  • Aan de rivier de Seine
  • Vlak bij Parijs
  • Openlucht zwembad

reviews

8.4

Vakantiepark Paris Maisons-Laffitte scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 19 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 19 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi chalet met slimme indeling en prachtige ligging aan de Seine. Het park ligt in een rustig gebied met voldoende winkeltjes en op goed bereisbare afstand van Parijs.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Er is geen WiFi aanwezig en bij de gekochte WiFi was die erg slecht.
8
Naam: AK
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Goede service, zeer aardige medewerkers. Goede locatie voor een bezoek aan Parijs, 45 min afstand met RER Mooie en goed onderhouden faciliteiten onder andere een winkel met een goed assortiment en ook daar aardig personeel.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Geweldige locatie bij Parijs en de toch de rust van een kleinschalig vakantiepark. En dat voor een betaalbaar bedrag! Chapeau Roompot
8
Naam: Raoul Rompas
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een zeer prettig verblijf gehad bij Paris Maisons-Laffitte. Prachtig uitzicht op de Seine. De sta-caravan was voor zien van alle gemakken, modern ingericht en de bedden lagen prima. De camping zelf zag er verzorgt uit en het ontvangst was vriendelijk en verliep snel. Bij de receptie spraken ze goed engels. Prima uitvalbasis naar Parijs en Disneyland met de trein en metro. De camping lag 10 minuten wandelen van het station (RER). Winkeltje op de camping had in de ochtend verse stokbrood en croissants en de kinderen konden gebruik maken van de speeltuin en het zwembad. Zoek je een comfortabele sta-caravan op een goede locatie vlakbij Parijs dan raden wij Paris Maisons-Laffitte zeker aan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf voor een lang weekend Parijs
10
Naam: Rina
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen verblijf met zicht op de Seine. Het is aan de kleine kant als het minder goed weer is maar met mooi weer prima met een fijne veranda. Schoon en zeer bereidwillige, vriendelijke mensen op het park met voldoende faciliteiten. Het enige minpuntje is het achterhaalde idee dat een lange ruimzittende zwembroek niet mag in het water. Er zijn wel strakke zwembroeken te koop in de winkel op het terrein voor een zéér redelijke prijs.
3
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De wc lekte, dat was vrij snel verholpen. De douche kon niet in hoogte worden versteld door een onderdeel wat de leverancier van de huisjes niet kon leveren; Zo was mij verteld. Nu lijkt het mij stug dat er in Parijs geen bouwmarkt is waar je zon onderdeel kan kopen. Of een andere creatieve oplossing, misschien elastiek? In plaats van alles op de leverancier af te schuiven. Voor een huisje in het hoogseizoen waar je heel veel geld voor betaald had ik meer kwaliteit verwacht. Daarnaast was mijn moeder (bijna 70 jaar) met ons mee op vakantie en die kon zo bijna niet onder de douche. Dat vind ik toch echt een kwalijke zaak.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
GEWELDIG!
9
Naam: Rene G.
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima park, veel Nederlanders en locatie is perfect voor bezoek aan Parijs!
7
Naam: Simone
Datum: 27 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Park ligt op 10 a 15 minuten lopen van de RER, die je voor nog geen 4 euro naar hartje Parijs brengt. Dorpje zelf is ook wel leuk. Er zijn 2 supermarkten op loopafstand van het park. Het winkeltje in het park heeft heerlijke verse broodjes en ook allerlei andere boodschappen. Maar zoals bij elke campingwinkel zijn die boodschappen wel een stuk duurder dan in de supermarkt. Het restaurant op de camping is prima. Je hoeft hier niet heel veel van te verwachten, maar we hebben hier toch prima gegeten Onze sta caravan was heel schoon. We hebben de schoonmakers aan het werk gezien bij de caravan naast ons, en ze maken serieus goed schoon. Eindschoonmaak moet je wel apart betalen, anders moet je het zelf doen en wordt het gecontroleerd. De camping zelf oogt op sommige locaties een beetje rommelig. De onderhouds garageboxen liggen aan het begin van het park, waardoor je daar langs moet om naar je caravan te gaan. Daar zou beter een andere plek voor gevonden moeten worden.De stacaravans staan heel dicht op elkaar. De keuken in de caravan is wel duidelijk wat gehaast in elkaar gezet. Zo waren de keukenkastjes niet goed afgesteld. Verder vind ik dat je voor een 6 persoonscaravan wel een wat ruimere keukeninrichting mag verwachten. 3 kleine steekpannetjes (waarvan 2 zo klein dat je er nog geen 3 eieren in kan koken) en 1 koekenpan is dan niet voldoende. Zwembadwater is erg troebel. Zwembad zelf is klein. Er is wel hele tijd personeel aanwezig die er goed opletten dat er niet gegeten wordt in het zwembad. Van tevoren wordt er gewaarschuwd dat je geen zwemshorts mag dragen in het zwembad, alleen strakke zwembroeken. Dit wordt niet consequent gehandhaafd, alleen de laatste dag dat we gingen zwemmen werden mensen aangesproken. We zagen tot onze verbazing dat mensen hun zwemshort uitdeden en in de onderbroek die ze daaronder al aanhadden wel zo het zwembad in mochten. Echt heel onhygiënisch.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zalige vakantie. Fijne ligging!
9
Naam: Antoon Weemers
Datum: 31 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Hoge kwaliteit en uitstraling. Kunnen veel parken iets van leren. Vasthouden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Gerjan Grijsen
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie achter de rug. Ideale plek voor bezoek aan Parijs. Mooie camping. Goed onderhouden. Prima chalet. Geweldig restaurant, vooral kan ik de entrecote aanbevelen. Treinstation 15 minuten lopen. Zo met trein in hartjje Parijs. Receptie aardige en behulpzame mensen. Probeerden zelfs een woordje nederlands te spreken. Top vakantie gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Top ! Ideaal voor uitstapjes naar Parijs en toch rustige ligging.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf in een net huisje dicht bij de stad!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie cottage op rustig park met mooi verwarmd zwembad. Vriendelijk personeel. Snelle treinverbinding richting centrum Parijs.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heerlijk warm zwembadwater

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.