Cap Sud

Venzolasca, Corsica, Frankrijk

  • Direct aan zee
  • Familiepark
  • 100% autovrij

Adres

Cap Sud

Plage de Venzolasca
20215 Venzolasca
Corsica
Frankrijk
+33(0)411329000

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Parkeren kan op de centrale parkeerplaats.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Calamiteiten

In geval van calamiteiten kan je het Roompot Reizen noodnummer bellen via +31- (0)113 374 245.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 16.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Verwacht je na 19.00 uur te arriveren? Neem dan contact op met de receptie via +33 - (0)411329000.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.

Waarborg

Bij aankomst betaal je een waarborg van € 300,- voor je vakantieverblijf. De waarborg krijg je geheel terug als er niets kapot of beschadigd is. De waarborg betaal je bij voorkeur d.m.v. een creditcard.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. Laat het vakantieverblijf netjes achter. De sleutel kun je bij de receptie inleveren. Vertrek je vroeg in de ochtend, voor de openingstijden van de receptie? Dan wordt de waarborg binnen 28 dagen teruggestort op je rekening.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.