Belle Plage
Prijzen en vakantieverblijven
Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

Adres en reisinformatie

Adres

Belle Plage

Rue de l'Anse du Stole
56270 Ploemeur
Bretagne
Frankrijk
0033297567717

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Op camping Belle Plage is een centrale parkeergelegenheid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om nabij het vakanti everblijf te parkeren met een auto.

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer +33 (0)2 97 56 77 17

Waarborg

Bij aankomst betaal je een waarborg van € 300,- voor jouw vakantieverblijf. De waarborg krijg je geheel terug als er niets kapot of beschadigd is.

Huisdieren

Je mag maximaal 1 huisdier per vakantieverblijf meenemen. Dit moet je aangeven bij het maken van de boeking. Check per accommodatie wat de regels zijn.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken. 

Aankomen, toegang, inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst kun je inchecken tussen 16:00 en 19:00. Kom je later dan 19:00 aan, geen probleem. Neem dan contact op met de camping over je aankomsttijd.  

Vertrek & administratieve afhandeling

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek het vakantieverblijf om uiterlijk 10:00 te verlaten. 

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf dien je uiteraard keurig achter te laten. De eindschoonmaak is niet bij de prijs inbegrepen, maar kan uiteraard wel bijgeboekt worden. Zorg voor vertrek dat je de accommodatie netjes achterlaat met een volledige inventaris. 

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.