Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 14412 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 14412 reviews

10
Naam: Henri Plattje
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: R. Lageveen
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Doe net als Landal de schoonmaak inclusief. Veel mensen kiezen er voor zelf schoon te maken, wat logisch is voor €80. Ijskast was 1 ijsklomp. Die ga ik dan ook niet ontdooien voor de volgende gasten. Maar goed, we hebben voor vertrek maar eens goed geboend. Voor zoveel geld doe ik het wel zelf, maar is geen leuk einde van de vakantie.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig gezien buiten het huisje omdat een van ons ziek was
7
Naam: Bas Vos
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad in fijn huisje!! Zwembad aan de overkant werd zeer gewaardeerd. In het weekend helaas flink overlast gehad van groep jongeren, die midden in de nacht keiharde muziek aanzetten. Na de ergste nacht zijn ze gelukkig vertrokken. Ik snap niet dat zo’n groep op zo’n fijn rustig park tussen de gezinnen wordt toegelaten. Erg jammer van de nachtrust! Rest van de week ging het gelukkig goed. Heerlijk met het bos naast het huisje!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie en praktische huisjes en mooi park. Ik was heel blij met de wasmachine en droger 😊
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was top. Aankomst was minder goed.huisje was heel vies en was in gerookt. Vaatwasser lag vol met etensresten en al het keukenservies zat onder de etensresten. Onder de banken en bedden lagen ook etensresten en heel veel stof. Kussens stonden, deze hebben we gewassen. We hebben veel moeten schoonmaken. Verder waren we zeer te vrede over de ruimte van het huisje. Jammer dat het zo vies was
8
Naam: Miranda Cladder
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ellen Schilder
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, veel groen, mooie huisjes, vriendelijk personeel, mooie omgeving om lekker te fietsen of wandelen. Huisje was helaas niet helemaal fris. Een goed mes in de keuken zou een fijne toevoeging zijn. Ook een douchedeur in plaats van een gordijn zou een mooie upgrade kunnen zijn. Verder alles prima voor elkaar. Lekker ruim, voldoende voorzieningen. Nog 1 ding wat wij wat minder prettig vonden was dat er bij de supermarkt op het park weinig vers voedsel te verkrijgen was, maar ergens kunnen we ons dat ook wel weer voorstellen, aangezien er een aantal supermarkten dicht in de buurt zijn.
8
Naam: Bos
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf
10
Naam: John Brandes
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer leuke 10 dagen op fereinpark Bad Benthem gehad. Mede door het zeer mooie weer maar zeker ook de gastvrijheid van de medewerkers en de mensen in de omgeving een onvergetelijke vakantie gehad, Een aanrader dit!
8
Naam: Pascal Vogels
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen ons huisje niet schoon bleek en er zelfs nog afval lag vd vorige huurders, is dat meteen en heel goed opgelost!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park , mooie omgeving, alleen waren buiten meubels kapot , jammer, huisje was mooi en ruim , prima vakantie gehad
9
Naam: Francisca
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park vriendelijke medewerkers alleen het huisje was niet schoon,is later wel opgelost en de wasbak in de bijkeuken stonk een uur in de wind Dat was echt wel hinderlijk
7
Naam: Martin Van Loopik
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles is netjes en schoon zowel het park als de accomodatie. Het zwembad is een verrijking en voor ieder wat wils. Helaas was er voor de wat oudere kinderen niet heel veel te doen, dus dat was jammer. Voor de rest een prima vakantie en daarom dus een 7 voor dit park. Mvg Martin van Loopik
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was niet schoon bij aankomst. De etensresten van de vorige gasten zat nog in de wasbak. Buiten lagen overal sigaretten en koffiepads en vieze schuursponsjes. Onze stofzuiger zoog niet goed en we hebben gevraagd voor een oplossing want we hadden 2 honden mee en er was geen zachte veger in het huisje aanwezig.. De volgende dag nog niks, weer aangegeven, toen we terug kwamen van de dierentuin was het klaar. Gelijk geprobeert en nog was het niet klaar, hij zoog helemaal niks op. Vervelend als je met 2 honden en 2 kinderen in een huisje zit.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij komen graag nog eens terug!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Oké verblijf. Weinig sfeer. Vriendelijkheid horeca kan echt beter. Zeer beperkte supermarkt. Speeltuinen voor de kids vallen tegen. Huisje sfeerloos. Sauna kapot. Schoonmaak uiteraard niet ideaal. Wasmachine was top.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Chantal Doornbos
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je bij aankomst bij het service point meteen ziet dat alle stoelen stuk zijn. Die oogde niet heel netjes en krijg je meteen onverzorgd beeld van. Voor een kindvriendelijke accomodatie waren er nog wel echt verbeterpunten. Tafels met hoeken, eettafel met staal eronder, als je een dreumes hebt die gaat staan en lopen is die niet heel kindvriendelijk. Alleen een traphekje boven aan de trap. Het ledikant en commode in de kleinste kamer. Babybad ergens onder het trappengat. Losse snoeren van de lampen en radio. Erg hoge afstap om vanuit het huisje de tuin in te gaan. Zelfs voor volwassenen moet je hier goed om denken. De woning was alleen gericht op 1 baby .. terwijl wij ook een peuter mee hadden. Denk aan wc verkleiner etc. Het is dat er een box, kinderstoel, babybadje ergens achterin lag en een ledikant en commode aanwezig waren. En boven in 1 slaapkamer een schilderijtje hing van Koos Konijn. Waar nog geen eens het ledikant stond, verder was er aan de hele accomodatie niks kindvriendelijke aan qua inrichting en nagedacht over meubels etc. Maar 1 setje voor eten en drinken.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige vakantie park Relaxed
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad.
10
Naam: Kris Boon
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zeer rustig en verzorgd vakantiepark
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad, genoten van de rust op het park, onze kinderen hebben zich goed vermaakt op de speeltoestellen en het zwembad en dan zijn wij als ouders ook snel tevreden.
9
Naam: S De Jong
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De kinderen en ik hebben ons erg vermaakt op het park. Wij vonden het jammer dat onze vakantie alweer voorbij was. Wij komen zeker nog keer terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super weekend gehad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.