Reviews

8.7

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3958 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.8
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    7.5
  • Supermarkt
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 3958 reviews

Filter de reviews
Naam: Hennie Veldhuizen
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
Een prachtig en mooi onderhouden park waar ik me elke keer weer op verheug.dank er voor
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Ronald van Schieveen
Datum: 24 mei 2024
Fijn park, fijn huis.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
Mooiste park waar we tot nu toe geweest zijn. Ruim en sfeervol opgezet. Lekker rustig park in mooie omgeving. Wel balen dat we geen smart tv hadden. Niet meer van deze tijd. Ook jammer dat de matrassen zijn doorgezakt. Op onze leeftijd niet fijn.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Kitty Wijnands
Datum: 24 mei 2024
Mooi park. Genoeg mogelijkheden om je te vermaken. Goed restaurant. Top schnitzel gegeten
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Bettina Schulz
Datum: 24 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Hennie Mennings
Datum: 21 mei 2024
Helaas werkte de pincode en de digitale sleutel van ons huisje niet waardoor we later in het huisje kwamen. Ondanks de tussenkomst van een servicemedewerker hierdoor moesten we bij het servicepunt 2 pasjes halen met een borg van € 40,00. Dat was jammer. Verder was het heel gedoe om de sauna op temperatuur te krijgen. Lukte 1x na lange tijd daarna helaas geen gebruik meer van gemaakt. Jammer van bovenstaande punten maar we hebben ook genoten van het mooie park. Compliment aan de koks in het restaurant, het was heerlijk en aan alle medewerkers, zeer vriendelijk en behulpzaam.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Mettin Rouw
Datum: 21 mei 2024
We hebben een heel gezellig weekend gehad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Het verblijf was goed, maar het huisje was niet schoon en erg slecht onderhouden. Wel enige compensatie gekregen, maar dat verandert niets aan de toestand van de tuinmeubelen en de meubels
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Anoniem en ook niet met mijn mailadres!
Datum: 21 mei 2024
Ervaring als zeer prettig gevonden. Gezellig en ruim opgezet park. (Trouwens, ik vind dit al jaren en ik kom regelmatig op dit park). Minpunt: de deur openen met een Pincode. Het zou prettig zijn, voor mij in ieder geval en ik denk dat dit voor meerdere personen geldt, de deur toch met een sleutel te kunnen openen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: D.J. Marchal
Datum: 21 mei 2024
Wij hebben een topverblijf op jullie vakantiepark gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ritske Boonstra
Datum: 21 mei 2024
Ik vond het een zeer prettige omgeving om te verblijven, het park is keurig onderhouden en ook de directe aanwezigheid van het zwembad is een aanrader
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 mei 2024
Rustig park, mooie accommodatie en grote tuin met omheining waardoor de kleine lekker kon spelen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
Het park heeft een mooie uitstraling en rustige ligging. Wel moeten er echt horren geplaatst worden, savonds kun je je raam niet open zetten wij zijn kapot gestoken door de muggen! Schoonmaak mag ook echt beter. Zelf de ligbedden nog schoon staan maken en meerdere dingen in het huisje zelf.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
Uitstekend
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024
Een prima vakantiepark met voldoende attracties in de nabijheid. Een grote plus is het gemeente zwemban van Bad Bentheim wr gewbruik van gemaakt mag worden.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Mattie
Datum: 19 mei 2024
Goed gelegen vakantiepark met volop gelegenheid voor uitstapjes
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Monique Bosch
Datum: 18 mei 2024
Prachtig park ,ruim opgezet, meeste huisje staan vrij. Prachtige omgeving, mooie fiets en wandelroutes. Ik raad dit park bad Benthein zeker aan. Wij komen zeker nog eens terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
hebben erg genoten van het huisje en de omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: WJ van Benthem
Datum: 18 mei 2024
geweldig mooi park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: B.Tips
Datum: 18 mei 2024
Prachtig park, keurig onderhouden. Mooie huisjes met veel ruimte rondom. Wij hadden huisje 107. BB6 comfort.Die was gerestyled. Echt prachtig, heel modern ingericht. Prachtige badkamers. Nespresso, Senseo en filterkoffie . Schoonmaak pakketje. Prima geregeld. Restaurant viel een beetje tegen, heerlijk voor een biertje op terras, maar het eten is niet geweldig. Lasagne is echt niet te pruimen. Pizza lijkt een kinder pizza, maar wel voor 15 euro. Maar ja, er zijn genoeg restaurantjes in de buurt. Fijne vakantie gehad. Mooie fietsroutes.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Prachtig ruim opgezet park in een mooie omgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
We hebben het verblijf als heerlijk ervaren. Alles prima in orde......
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Hanni Van de Peppel-Gritter
Datum: 17 mei 2024
Hadden geen warm water, dus kinden ons niet douchen. En de app was moeilijk. We konden de oven niet gebruiken. Geen gebruiksaanwijzing.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.