Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12652 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12652 reviews

7
Naam: Kalsbeek
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een 7 als resultaat van mijn beoordeling is aan de positieve kant. In principe was ons verblijf op het park in en de vakantiewoning uitstekend. Maar er zijn een aantal minpunten: - bij aankomst bleek er in de deelstaat een nieuwe coronamaatregel te zijn, de 2G+. In principe niks mis mee. En wij wilden hier ook graag aan meewerken. Maar dat was wel lastig. Je kreeg als gast alleen een klein papiertje met daarop een websiteadres of app (dat is me nog steeds niet helemaal duidelijk) waarop je je dan moest aanmelden voor een test. Maar dit werkte niet. Als resultaat moesten we maar naar een teststraat op ongeveer half uur rijden. Terwijl je al dik 2 uren in de auto hebt gezeten, samen met mijn ouders van 85 en 74. Er werd bij hoog en laag door de manager beweerd dat wij hierover een e-mail hadden ontvangen, maar die heb ik echt niet ontvangen. En met mij andere gasten die tegelijk aankwamen ook niet! Sorry, maar deze service vind ik echt onder de maat. Het personeel bleef vriendelijk en correct, petje af. Maar er had op zijn minst wél een e-mail verstuurd moeten worden. En er had een duidelijker handleiding moeten zijn voor het maken van een testafspraak. Verder had de service van het park wel een aantal afspraken bij de teststraat in Bad Bentheim kunnen behelsen, er wordt immers gevraagd wie wanneer aankomt. Dit had ik een hele fijne, goede service gevonden. - beide toiletten in het vakantiehuis bleven na doortrekken doorspoelen, met veel kabaal (slaapkamers liggen naast beide toiletten, dus s nachts niet fijn). Na melding bij de technische dienst op zaterdag is hier wel even naar gekeken, maar kon niets aan gedaan worden. - Zowel in de woonkamer als in de badkamer boven laat het stucwerk los. - In de badkamer boven zitten de voegen in de douche vol met weer/schimmel.
10
Naam: Sofie Verwimp
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was zeer rustig en heel mooi huisje Wij hebben zalig genoten
9
Naam: Monique Hoek-Koole
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks corona maatregelen, prima verblijf gehad.
9
Naam: Willy van der Haar
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad. De start op vrijdag 3-12 was dramatisch omdat we bij het binnenkomen van het park te horen kregen dat we allemaal moesten testen en dat de kosten daarvan uitkwamen op € 35,= per persoon. Wij waren met 7 personen dus de schrik was groot. Toch testafspraken gemaakt omdat we ook te horen kregen dat we anders geen toegang kregen op het park. We hadden toch wel verwacht dat we daar een mail over zouden krijgen en dat we keus hadden of we wel of niet zouden afreizen. Bij aankomst bij de teststraat zien we dat het testen gratis was. Dat was een meevaller!!! De woning was echt geweldig!!! Zo schoon en netjes hebben wij het nog niet meegemaakt!! Alles was voldoende aanwezig. Echt voor herhaling vatbaar!
7
Naam: M. van Poelgeest
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aanwezige gasten hebben allemaal veel moeite moeten doen om getest te zijn bij aankomst. Voor ons een heidens karwei gezien deze verplichting pas 3 dagen voor vertrek bekend werd. Een geste voor deze gasten in één of andere vorm zou waardering uitspreken voor de door hen gedane inspanningen. In het resort en erbuiten was nauwelijks iets te doen. Zelfs als je getest was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is mooi en fijne huisjes Maar de chaos rond het inchecken heeft ons 2 uur gekost en veel stress gegeven aan ons gezin. We wilden bijna naar huis gaan omdat het erg lastig was om een testlocatie te vinden waar meteen plek was. Het was ook niet via de mail aan ons doorgegeven en Roompot had dit beter moeten regelen
9
Naam: Rachel Spee
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk verblijf. Alleen was het wel erg fijn geweest dat we hadden geweten dat er de 2g plus regel geldt! Dat wisten wij niet en mochten het park niet op. Wij waren gevaccineerd en voldeden aan alle voorwaarden. Alleen konden wij geen negatieve test overleggen omdat wij niet wisten dat dat nodig was. Een gemiste kans van Roompot. Per 1-12 was dat vereist. Was een kleine moeite geweest om de gasten daar per mail op te wijzen! Alle gasten konden bij aankomst niet het park op en moesten een testafspraak maken. Een heel gedoe en zorgde voor veel stress bij ons gezin en bij mijn ouders. Misschien een tip om alle wijzigingen die jullie doorvoeren ook per mail door te geven. Ik had op 30-11 nog op de website gekeken en toen was er dus nog niets aan de hand.
7
Naam: Wim Valk
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het boeken van de vakantie woning hebben wij aangegeven dat er geen huisdieren meekwamen. Toch kregen wij een huis waar huisdieren waren toegestaan. Dat was ook te ruiken. Het kastje boven de afzuigkap in de keuken lag nog vol met beschimmelde eetwaren zoals brood, krentenbrood, ontbijtkoek en pindakaas. Haren in de badkuip. Een vergeten bril in een nachtkastje. 1 lamp op het bijzettafeltje in de woonkamer was defect, deze knipperde als hij werd aangeschakeld. Dit gemeld bij de receptie en zou worden gerepareerd. Hier waren wij niet bij aanwezig, bij thuiskomst zat er een briefje tussen de buitendeur dat de lamp was gerepareerd, maar er was totaal geen verbetering. Dezelfde lamp zat er nog in. Wij zijn hier nu totaal 7 keer geweest op dit park, ook op andere Roompot parken en altijd naar volle tevredenheid, maar of we ooit weer terug zullen keren naar een Roompot park twijfelen we nu zeer over.
6
Naam: Nienke
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden betaald voor een early check in, echter werden we bij aankomst van het kastje naar de muur gestuurd vanwege de 2G-plus maatregelen om een test te laten doen. Als wij alvorens gewaarschuwd waren, hadden wij natuurlijk vooraf al gezorgd voor bewijs van een negatieve test. Met veel gedoe (en zonder enige medewerking en uitleg van de fijne medewerker bij de ingang), zijn we eerst naar Schüttorf gereden op aanraden van jullie medewerker, daar konden we niet terecht, dus toen weer naar Gronau, waar we eindelijk een test konden doen. Jullie zullen begrijpen dat de stemming aardig verpest was toen we eindelijk konden inchecken. Dit had goed voorkomen kunnen worden door de gasten voor aankomst duidelijker te informeren. De informatie die jullie op de site toonden leek namelijk aan te geven dat de Plus regel alleen nadrukkelijk nodig zou zijn als we in jullie restaurant wilden eten. Conclusie: geen gebruik kunnen maken van de early check in waar we voor hebben betaald en veel onkosten gemaakt door zinloos rond te rijden (met 2 autos) voor een Coronatest. Onnodige frustratie en geen goede start van wat een ontspannen weekend zou moeten worden. Voordat wij van huis vertrokken heb ik enkel een mail ontvangen dat we ons moesten melden bij de receptie ipv door te rijden zonder ons te melden (zoals eerder was beloofd in de brief met keycard). Wellicht was het handig geweest om daarin ook toe te lichten dat een negatieve uitslag van een Coronatest nodig was geweest bij aankomst. Op jullie site leek het alsof dat enkel nodig was voor het restaurant. Ondanks deze slechte start hebben we ons verblijf bij jullie zeer als zeer aangenaam ervaren. Een prachtig park, mooi in het groen en nette vakantieverblijven.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat voor vertrek het niet duidelijk was wat de betreffende corona maatregelen waren in Duitsland voor het park Bad Bentheim. Uw opmerking met betrekking tot de communicatie hiervan is reeds bekend bij het parkmanagement. Hier zal actie op ondernomen worden. Op onze corona reisadvies pagina (https://www.roompot.nl/reisadvies/) vind u alle actuele informatie met betrekking tot de corona maatregelen per land en en per park. In Duitsland verschillen de maatregelen tevens ook per regio. Excuses voor de ongemakken. We vinden het wel fijn te vernemen dat u het verblijf als prettig heeft ervaren. We zien u graag nog een keer terug op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Lies van Emmerik
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door de nieuwe regeling 2G+ was het inchecken erg rommelig.. personeel was niet echt op de hoogte waardoor wij ons redelijk verloren voelden.. Daardoor bleek zondags dat de kortingen enz op burcht en zwembad etc ons niet mee waren gedeeld. Verder was het personeel bij bar, restaurant winkel en kegel baan zeer vriendelijk!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was voor ons de 10e keer dat we naar Bentheim zijn gegaan en inmiddels vinden ook al diverse vrienden en familieleden hun weg naar jullie park. Voelt een beetje als thuis komen
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vorig jaar kon ons 50-jarig huwelijksfeest niet door gaan vanwege Corona. Dit hebben we toen verplaatst naar dit jaar. Weer direct een beperking, omdat onze kleindochter van 9 jaar niet in het restaurant en de winkel mocht komen. Duitse kinderen van dezelfde leeftijd wel! Het 2e gedeelte van deze week zouden andere familieleden komen, maar vanwege Corona gerelateerde maatregelen kon dit niet doorgaan. Heel jammer. Het is een prachtig vakantiepark en we zullen er na Corona zeker met zn tweeën terugkomen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren hier nu al voor de 5e keer, dat zegt genoeg! Een heel fijn verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en sfeervol park en huisje. Goede voorzieningen
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wim Heijenk
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een heerlijk verblijf op Roompotpark Bad Bentheim. Wat iedere keer opvalt is de vriendelijkheid van het personeel en de kwaliteit van het eten. Tweemaal eten gehaald en dat was weer van uitstekende kwaliteit. Ondanks dat de supermarkt eigenlijk dicht was, werd deze even snel voor mijn vrouw open gehouden. Wij zijn meerdere keren op dit park geweest en iedere keer kregen wij weer dat heerlijke vakantie gevoel en werden we overmand door de rust op het park.
9
Naam: Derk Bisschop
Datum: 4 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu voor de 5 de keer geweest en komen nog graag terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi huis, schoon, Goeie inventaris.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie comfortabele huis
9
Naam: Katrien Gerards-Evers
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima vakantiepark om een aantal dagen te onthaasten
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte om het huis en ligging
8
Naam: Joop Snel
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een minpunt was dat er geen pollepel in de keuken was en dat er veel te weinig servies et cetera was Waardoor wij veel meer dan noodzakelijk de Vaatwasser hebben moeten laten draaien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vierde keer geweest en weer heerlijk genoten.Hoop verblijf te winnen, zou zo weer volgende week alweer af willen reizen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte rust
9
Naam: Marianne Hoogervorst-Kindt
Datum: 3 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd rustig park, fijne huisjes. Op loopafstand van het dorp.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.