Parc la Clusure

Tellin, Luxemburg, België

  • Bosrijke omgeving
  • Aan rivier
  • Openlucht zwembad

reviews

8.0

Vakantiepark Parc la Clusure scoort gemiddeld een 8,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 82 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 82 reviews

9
Naam: Maria Cornelia van Weelij-Rondaij
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij komen hier al vele jaren en vinden het een geweldige camping op een fantastische locatie.
4
Naam: Ben Giffard
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De chalet die wij gehuurd hebben is achterstallig in onderhoud. Een aantal zaken waren defect. Stroom viel regelmatig uit en de schoonmaak was onvoldoende. Deze chalet hebben wij geboekt vanwege de goede ervaringen die wij al een aantal jaren met Roompot hebben maar dit is een slechte reclame voor Roompot. Aangekomen in de chalet bleek er geen beddengoed en handdoeken-set te zijn hoewel we dit wel besteld hadden en betaald. De gastvrouw zei ons dat Roompot dit niet had doorgegeven. Toen wij op de 4e dag (van de 7) oude bloedvlekken op het dekbed zagen, hebben we ingepakt en zijn naar huis gegaan.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het vakantieverblijf was rijp voor de sloop,j
8
Naam: J.Th v.d. Meij
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Huisje was aardig maar toilet was waardeloos veel te klein met je hooft tegen de muur als je op de wc zat waarde loos
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima park en een leuke omgeving, zeker een aanraden voor iedereen!
9
Naam: Sylvie Declerck
Datum: 7 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het huisje zelf was war verouderd maar desalniettemin schoon en proper. Leuk terras omgeven door bomen waardoor er ook véél schaduw was. Enige minpunt is het restaurant: dat is ons niet goed bevallen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Goede service en vriendelijk personeel
10
Naam: Maaike Moonen
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Super park! Heel gezellig...netjes onderhouden en groots opgezet... Bij ons was er n foutje gemaakt met reserveren, maar dit is geweldig opgelost! We hebben echt genoten van deze week in de ardennen en we komen zeker nog eens terug! (Specials thanks to Roos!) Onze kids houden noet van animatie...maar wat ik ervan mee heb gekregen vonden alle kids het geweldig leuk en was er ook genoeg te doen! Mooi nieuw zwembad! En n zwembad 18+ (zonder kids zwemmen) super idee! Voor alle leeftijden is dit park zeker een aanrader! 👍
6
Naam: Manuela Koolhof
Datum: 31 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De chalets waren niet kindvriendelijk, gevaarlijke afstap, en brandnetels om de hele chalet heen, ( deze hebben we zelf maar verwijderd ) verder was de chalet niet schoon.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Stacarvan was niet volledig schoon. Hadden duidelijk huisdieren in gezeten wat niet goed schoongemaakt was hierna. Daarnaast stonden buiten de brandnetels tot kniehoog, waardoor de kinderen niet veilig buiten konden spelen (na 10 dagen werd dit met de hand weggehaald, waarbij resten overbleven). Het tuinmeubulair was vergane glorie, hier had best naar gekeken mogen worden. Als laatste was de douche niet optimaal; van ijskoud naar bloedheet en vv, zeer onveilig voor kleine kinderen!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellig park met veel activiteiten. Leuk ingericht en goede service! Top week gehad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Erg prettig, mooie camping, stacaravan was prima alleen zou meer ruimte om de stacaravans fijn zijn en/of autos van het terrein
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Verblijf oud en aan vervanging toe. Pannen waarbij de handvatten er bijna afvielen, campingbedje dat in de woonkamer moest staan waardoor we op veel momenten geen gebruik konden maken van de accommodatie ivm slapen van onze dochter en ook een gebrek aan schoonmaak spullen. Geen emmer, geen stofzuiger (wel een slang).
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw accommodatie niet helemaal in orde was, onze excuses hiervoor! Op vakantie hoort u direct te kunnen genieten en geen zorgen hoeven te maken over een huisje wat niet in orde is. We stellen het op prijs dat u deze punten met ons deelt, hier kunnen wij het beste van leren! We hopen u nogmaals te mogen ontvangen op een van onze parken, graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Familie van Essen
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De accommodatie was echt oud en aan vervanging toe. Het leek alsof de binnen deuren er ieder moment uit konden vallen, zo gammel. Buiten, de aftimmering onderaan de stacaravan hing er half gebakken aan, etc etc. Het park zelf was super. Maar het geld wat we betaald hebben voor de accommodatie vind ik echt schandalig. Voor zoveel geld kun je die accommodatie echt niet verhuren
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke Animatie, mooi zwembad. Huisjes waren niet schoon en stonden erg dicht op elkaar. Wel een leuke sfeer op het park en prachtige omgeving
7
Naam: W.M. Broekhuizen
Datum: 20 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wat een teleurstelling !! Na aankomst zijn we direct naar de receptie gegaan ivm het smerige verblijf, wc had ontlasting sporen en zwarte haren, net als douche vloer en de wastafel was smerig( wij zijn grijs) salon tafel en eettafels lagen met zand. Dan het ontbreken van pannen, borden, glazen, bekers, wc borstel, stoffer en blik etc. We vroegen een ander verblijf maar dat kon niet. Het probleem zit volgens hun bij Roompot. Er zou iemand de inventaris komen aanvullen maar waarschijnlijk niet meer die dag... De zitbank bleek vol vlekken te zitten, omdraaiend bleek er erg veel vuil onder te zitten, net als boven de rand van het matras. etc Ook bleek er veel kapot bv een raam in het woongedeelte, de slaapkamerdeur klemt heel erg( kon dus s nachts niet dicht ) gordijnen hangen niet goed omdat er ophang onderdelen kapot zijn, slaapkamer gordijnen schijnen heel erg door , openslaande deuren kunnen niet makkelijk dicht, de haken om vast te zetten kwamen uit de pui, de ramen waren met grote vegen schoon gemaakt, het houtwerk is zeer slecht onderhouden en binnen zelfs alsof er een hond aan heeft gekauwd ! We hebben van de meeste dingen fotos gemaakt ! De aankomst dag hebben we eten gehaald. De tweede dag was er om 15 uur nog steeds niemand geweest. We hebben zelf 2 dames aangesproken die in een golfkar langs reden. Die hebben iemand gewaarschuwd. Er kwam een man die zei dat het raam pas in augustus gemaakt kan worden en beet ons toe dat de prijs ernaar was !! Er kwam om 15.30 een aardige dame de inventaris opnemen, zei vertelde dat er werklui in hebben gezeten die aan het zwembad hadden gewerkt. Er was blijkbaar geen tijd geweest voor een controle of schoonmaak .... Wij hadden het restaurant al besproken omdat we nog steeds niet konden koken ! Om 16.30 kwam de dame met een grote krat met inventaris. Maandags kwamen onze zoon en dochter met hun gezinnen kamperen. Dat is de enige reden geweest dat wij zijn gebleven ! Voor ons NOOIT meer boekingen bij Roompot !!
9
Naam: Hans De Vreese
Datum: 9 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Jammer dat op weekdag je geen lunch kon krijgen door openingsuren restaurant. Wij waren niet op de hoogte dat sportveld met basketring zoals op jullie website er niet meer was.
10
Naam: Galina Petrova
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zeer fijne vakantieverblijf. Wij zijn aangenaam verbaasd geweest dat de bank in de woonkamer niet meegeteld wordt voor het aantal slaapplaatsen. Er zijn dus in de stacaravan van 7 echt 7 bedden in 3 slaapkamers aanwezig (tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en 3 eenpersoonsbedden, waaronder een hoogslaper). Ideaal voor de kinderen dus. Op locatie zijn er 3 zwembaden aanwezig, 2 kleine speeltuinen, een café en een restaurant (democratische prijzen). Park zelf is nog in aanbouw, dus veel werkverkeer, sommige dingen zijn los of nog niet vastgemaakt. Dit wel redelijk met het oog voor veiligheid. Treinspoor is vlakbij (trein gaat best vaak). Ons heeft het niet gestoord. Al met al zijn we zeer tevreden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
fijne groene omgeving
8
Naam: Els Oostema
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
het park is erg goed. Goed onderhouden vriendelijke sfeer/ personeel en ontvangst. De informatie via Roompot is niet duidelijk.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
fijne week gehad. Huisje klein en oud, maar netjes en schoon van binnen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
alleen het hoogst noodzakelijke was schoon. Geen afvalzak in de afvalbak, bezems nog inde kamer en de lakenwas van de vorige bewoners lag nog in het verblijf. De toiletruimte is nauwelijks te gebruiken door mensen met een extra kilootje gewicht. Echt veel te klein om nog comfortabel te zijn. Er was ook geen inventarislijst aanwezig. De tekorten werden snel verholpen door vriendelijk personeel.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heel vriendelijke ontvangst,hulp bij vragen , proper, mooie ligging
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zeer goed gelegen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellige sfeer en er word Nederlands gesproken
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was de ideale uitvalsbasis voor onze wandelingen
8
Naam: Marlies Feytens
Datum: 29 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het chalet was erg goed ingericht (3 slaapkamers en op slimme wijze veel kastruimte etc) en goed schoongemaakt. Fijn voor een gezin met 2 kleine kinderen, ook fijn met beetje tuin en terras met meubels erbij. Enige is dat het huisje vochtig was/werd wat zorgde voor klam/nat beddengoed, maar gok dat dit door de eerdere wateroverlast kwam en zonodig kregen we nieuw beddengoed dus top geregeld. Verder waren álle medewerkers vriendelijk en erg netjes en behulpzaam, zoel bij de receptie als animatieteam als restaurant en bikinibar. Voor kinderen is er veel te doen en gezellige campingsfeer, elke dag verschillende dingen georganiseerd en minidisco/theater. Zwembad is leuk/mooi, meertje vlakbij om in te zwemmen, grote en kleinere speeltuin. Verder prachtige omgeving en van alles in de buurt te bezoeken. Hele leuke en fijne vakantie gehad als gezin!
9
Naam: J. Cneudt
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een hele leuke week achter de rug. De mensen die er werken zijn enorm vriendelijk. Heel gezellige locatie en goeie ligging om dingen te bezoeken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie achter de rug! Thx!!!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.