Reviews

8.4

Vakantiepark Parc la Clusure scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 23 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Vakantieverblijf
    7.4

Bekijk 23 reviews

Filter de reviews
Naam: Rudy
Datum: 1 juli 2024
La Clusure is een net park in een mooie omgeving. De ontvangst is hartelijk en deze hartelijkheid van al het personeel is gebleven tijdens ons verblijf. Wat een vriendelijk personeel loopt hier rond. Groot pluspunt voor ons, is dat er Nederlands gesproken wordt. De faciliteiten zijn prima op orde en de eetgelegenheden hebben een prima kaart. De openingstijden van de winkel en eetgelegenheden is wel even iets om rekening mee te houden. Jammer is, dat je het zwembad moet verlaten om even iets te kunnen drinken/eten. Een groot minpunt is wel de privacy bij de accommodatie. Door de ligging van de accommodatie (nr.194) kijkt men zo de woonkamer in vanaf het terras van de naastgelegen accommodatie. Wij hadden continu de gordijnen dicht. Ook loopt men vlak langs, als men naar het riviertje gaat. De auto voor de deur, is dan de enige optie op een beetje privacy. Verder is de accommodatie prima op orde. Wij hadden een goed, tot zeer goed verblijf op dit park.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Top: Super aardig personeel! Mooi park en top prijs-kwaliteit verhouding. Tip: Bij regen was er wel veel modder en zaten sommige autos vast, misschien kan dit opgelost worden.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
10
Naam: Marga Veenstra
Datum: 4 mei 2024
Mooie omgeving. Leuke veldjes. Zwembad was niet verwarmd. Voor 6 personen is het chalet te klein. Bedden zakken erg door. Temperatuur douchewater was lauw.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Hilga Awater
Datum: 3 mei 2024
Het was super fijn. Top restaurant en bediening. Heel fijn zwembad. Heel vriendelijke service gerichte mensen. Animatie voor de kinderen top.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
We hebben genoten, leuke zwembad, schone park in het algemeen, alles is nieuw en netjes. Mooi natuur rond om het park.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Janny Idema
Datum: 23 september 2023
roompot heeft ons een verkeerd huisje opgespeld,Dat gebeurd vaker volgens de receptionist van het park,wij hadden invalide mensen mee en het huisje dat u toewees klopte niet!Gelukkig was de receptionist zo vriendelijk om ons een geschikter huisje te geven waar de invalide personen wel normaal in konden,dit koste ons 100 euro extra,ik heb u een klacht gestuurd dat ik deze graag terug wil,het ging van ons vakantie budget af!U kunt info willen op het park bij de receptie,het is voor ons al 3 x gebeurt vertelde de hoofdreceptionist!Het park en personeel waren grandioos,door hun handelen is deze vakantie geen deseptie geworden!vr gr Janny Idema
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2023
Het was een heerlijke vakantie. Deze werd helaas wel erg verstoord door een familie die 7 huisjes in beslag namen. De mannen waren zeer intimiderend, luidruchtig, asociaal en agressief. We voelden ons niet veilig de laatste dagen. Een gezin had veel klachten ingediend, maar we merkten geen verschil. Achteraf gezien hadden wij het ook eerder moeten melden. Maar we waren bang dat ze dat door zouden hebben. Het was een grote groep en ze claimden het hele veld. Hierin neem ik niemand iets kwalijk van de receptie ed, maar wilde het wel even melden. Als tip wil ik meegeven om waar mogelijk families een heel veld te laten huren. Samen met de 2 andere bezette caravans was het voor ons niet plezierig meer op het veld. Buiten dat om hebben wij erg genoten van de overige dagen en het betreft een prachtige locatie met vriendelijk personeel. Groetjes Petra Bol
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10
Naam: Jeffrey Kort
Datum: 11 september 2023
Ligging van het park was perfect een mooie vakantiepark en heel hygiënisch het enige nadeel van onze vakantie was dat we elke nacht wakker waren omdat er mensen achter ons zaterdag en die kinderen de hele nacht zowat aan huilen waren en er niks aan gedaan werd door de ouders verder was alles super goed geregeld en een nette huisje en het personeel ook echt super tevreden over komen zeker weer graag terug
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 september 2023
Gezellig park met Nederlandse mensen. Alleen de chalets staan iets te dicht bij elkaar, of iet wat meer privacy
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2023
Het park is erg mooi, met goede voorzieningen. Het personeel van de receptie; de technische dienst en de horeca is echt superaardig en behulpzaam. In onze accomodatie ontbrak een wasrek; lekte de douchekraan en liep de wastafel in de badkamer niet goed door. Dit heb ik doorgegeven via WhatsApp en alles werd de volgende dag al in orde gemaakt. Tot zover de positieve punten, waarvoor ik een 8 geef. Helaas heb ik wel wat minpunten met betrekking tot onze accomodatie: - Ik vond vieze borden, bestek en pannen in de kasten en het afwasmachinefilter stonk en zat vol etensresten. Na de afwasmachine te hebben schoongemaakt heb ik al het serviesgoed in de vaatwasser afgewassen en de pannen met de hand afgewassen. De koekenpannen hadden overigens ook hun beste tijd wel gehad. De eettafel en stoelen en de muren en deur van het toilet heb ik met hygiënische doekjes afgenomen, omdat er viezigheid op zat. Ik heb geen smetvrees, maar dit was gewoon niet fris. Verder stond er veel onkruid op het terras van onze cottage, dat zag er echt onverzorgd uit en was niet prettig (brandnetels). Maar het ergste was de zitbank, die was echt rijp voor het grof vuil. De bekleding van de bank was compleet vergaan en liet steeds kleine stukjes los. Het hele huisje en onze kleding zat onder. Echt schandalig om deze bank in een cottage te laten staan! Ik heb dit bij het uitchecken pas gemeld, omdat ik niet verwachtte dat het tijdens ons verblijf opgelost zou kunnen worden. Maar dit was echt jammer en niet goed voor jullie goede naam. En deed afbreuk aan de verdere hoge kwaliteit van dit park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Herwig A.
Datum: 22 juli 2023
slechts 2 aanbevelingen: - iets meer sport/recreatie-terrein voorzien voor het grote aantal bezoekers die graag sporten - het voeding-aanbod in het winkeltje iets uitbreiden. om echt volwaardige inkopen te doen is er toch iets te weinig aanbod. Wel leuk dat er ook speel- en andere artikelen te krijgen zijn. Maar naast deze aanbevelingen: - mooi park - netjes bij aankomst, geen opmerkingen - super vriendelijke begeleiders en medewerkers op de camping. - Le Val Jolie is een absolute aanrader. Lekker eten voor een zeer schappelijke prijs, met aandacht voor glutenvrij brood indien nodig (zoals in mijn geval) en de bediening is heel erg vriendelijk, snel en oprecht tevreden bij elke euro drinkgeld, telkens opnieuw. - mooi(e) zwembad(en), ook hier heel netjes en met toezichters. We hebben een heel leuke vakantie van 2 weken in een huuraccomodatie gehad en willen zeker terug komen naar La Clusure!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Swen Johannes
Datum: 1 juli 2023
Mooie vakantie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Esther Dekker
Datum: 25 juni 2023
De locatie is prachtig! Leuk aan het beekje waar we veel hebben gezeten/gespeeld. Alleen het huisje en de omgeving daarvan wordt heel slecht onderhouden/schoon gemaakt. Grote plukken onkruid tussen de tegels en brandnetels die onder het huisje vandaan groeien. Binnen spinnenwebben met hele nesten er in. Dus niet goed schoongemaakt.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2023
We stonden aan de Lomme, het kabbelende water was heerlijk rustgevend. Het dijkje over en je was er. Ook stonden we in de schaduw van bomen waardoor de slaapkamer koel bleef in de ochtend.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Hans Bakkers
Datum: 9 juni 2023
Heerlijke locatie, fijne sfeer, personeel prima....
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2023
er was geen laken en handdoekpakket aanwezig maar dit was wel gereserveerd en betaald, maar wij hebben alsnog zelf op kunnen halen bij de receptie. Personeel was zeer vriendelijk tijdens ons verblijf. dank daar voor.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2023
Op zich mooi park, chalets liggen erg dicht tegen elkaar, weinig privacy Serviesgoed was vies bij aankomst. Deur sloot vrijwel niet, kon niet van binnen uit op slot Zeer vriendelijk personeel bij receptie, en prima bediening in restaurant
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Kitty Doeswijk
Datum: 6 mei 2023
Ik vind het heel bijzonder dat ik een vakantie boek bij Roompot maar dat er nergens maar dan ook echt nergens iets van Roompot te vinden is. Nog geen sticker bij wijze van. De communicatie tussen Roompot en Sandaya is ook niet om over naar huis te schrijven maar de mensen van Sandaya hebben alles goed opgelost en het zijn echt fijne hardwerkende mensen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
8
Naam: Carin Verhoeven
Datum: 3 mei 2023
Het is een leuk park. Niet te groot. Heel leuk voor jonge gezinnen. Veel te doen voor de kinderen en een gezellige bar/restaurant. De accommodatie was véél te klein. We hadden een 7 pers chalet maar je had weinig beweegruimte.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
7
Naam: Sabine
Datum: 28 april 2023
Mooi park, fijne ligging, veel te doen. Personeel is erg vriendelijk. Huisjes zitten wel echt veel te dicht op elkaar, waardoor je weinig privacy hebt. Je zit praktisch naast je buren voor het huisje, helemaal niet prettig!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.