Parc la Clusure

Tellin, Luxemburg, België

  • Bosrijke omgeving
  • Aan rivier
  • Openlucht zwembad

reviews

8.1

Vakantiepark Parc la Clusure scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 72 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 72 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellig park met veel activiteiten. Leuk ingericht en goede service! Top week gehad!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Erg prettig, mooie camping, stacaravan was prima alleen zou meer ruimte om de stacaravans fijn zijn en/of autos van het terrein
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Verblijf oud en aan vervanging toe. Pannen waarbij de handvatten er bijna afvielen, campingbedje dat in de woonkamer moest staan waardoor we op veel momenten geen gebruik konden maken van de accommodatie ivm slapen van onze dochter en ook een gebrek aan schoonmaak spullen. Geen emmer, geen stofzuiger (wel een slang).
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw accommodatie niet helemaal in orde was, onze excuses hiervoor! Op vakantie hoort u direct te kunnen genieten en geen zorgen hoeven te maken over een huisje wat niet in orde is. We stellen het op prijs dat u deze punten met ons deelt, hier kunnen wij het beste van leren! We hopen u nogmaals te mogen ontvangen op een van onze parken, graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Familie van Essen
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De accommodatie was echt oud en aan vervanging toe. Het leek alsof de binnen deuren er ieder moment uit konden vallen, zo gammel. Buiten, de aftimmering onderaan de stacaravan hing er half gebakken aan, etc etc. Het park zelf was super. Maar het geld wat we betaald hebben voor de accommodatie vind ik echt schandalig. Voor zoveel geld kun je die accommodatie echt niet verhuren
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke Animatie, mooi zwembad. Huisjes waren niet schoon en stonden erg dicht op elkaar. Wel een leuke sfeer op het park en prachtige omgeving
7
Naam: W.M. Broekhuizen
Datum: 20 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wat een teleurstelling !! Na aankomst zijn we direct naar de receptie gegaan ivm het smerige verblijf, wc had ontlasting sporen en zwarte haren, net als douche vloer en de wastafel was smerig( wij zijn grijs) salon tafel en eettafels lagen met zand. Dan het ontbreken van pannen, borden, glazen, bekers, wc borstel, stoffer en blik etc. We vroegen een ander verblijf maar dat kon niet. Het probleem zit volgens hun bij Roompot. Er zou iemand de inventaris komen aanvullen maar waarschijnlijk niet meer die dag... De zitbank bleek vol vlekken te zitten, omdraaiend bleek er erg veel vuil onder te zitten, net als boven de rand van het matras. etc Ook bleek er veel kapot bv een raam in het woongedeelte, de slaapkamerdeur klemt heel erg( kon dus s nachts niet dicht ) gordijnen hangen niet goed omdat er ophang onderdelen kapot zijn, slaapkamer gordijnen schijnen heel erg door , openslaande deuren kunnen niet makkelijk dicht, de haken om vast te zetten kwamen uit de pui, de ramen waren met grote vegen schoon gemaakt, het houtwerk is zeer slecht onderhouden en binnen zelfs alsof er een hond aan heeft gekauwd ! We hebben van de meeste dingen fotos gemaakt ! De aankomst dag hebben we eten gehaald. De tweede dag was er om 15 uur nog steeds niemand geweest. We hebben zelf 2 dames aangesproken die in een golfkar langs reden. Die hebben iemand gewaarschuwd. Er kwam een man die zei dat het raam pas in augustus gemaakt kan worden en beet ons toe dat de prijs ernaar was !! Er kwam om 15.30 een aardige dame de inventaris opnemen, zei vertelde dat er werklui in hebben gezeten die aan het zwembad hadden gewerkt. Er was blijkbaar geen tijd geweest voor een controle of schoonmaak .... Wij hadden het restaurant al besproken omdat we nog steeds niet konden koken ! Om 16.30 kwam de dame met een grote krat met inventaris. Maandags kwamen onze zoon en dochter met hun gezinnen kamperen. Dat is de enige reden geweest dat wij zijn gebleven ! Voor ons NOOIT meer boekingen bij Roompot !!
9
Naam: Hans De Vreese
Datum: 9 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Jammer dat op weekdag je geen lunch kon krijgen door openingsuren restaurant. Wij waren niet op de hoogte dat sportveld met basketring zoals op jullie website er niet meer was.
10
Naam: Galina Petrova
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zeer fijne vakantieverblijf. Wij zijn aangenaam verbaasd geweest dat de bank in de woonkamer niet meegeteld wordt voor het aantal slaapplaatsen. Er zijn dus in de stacaravan van 7 echt 7 bedden in 3 slaapkamers aanwezig (tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden en 3 eenpersoonsbedden, waaronder een hoogslaper). Ideaal voor de kinderen dus. Op locatie zijn er 3 zwembaden aanwezig, 2 kleine speeltuinen, een café en een restaurant (democratische prijzen). Park zelf is nog in aanbouw, dus veel werkverkeer, sommige dingen zijn los of nog niet vastgemaakt. Dit wel redelijk met het oog voor veiligheid. Treinspoor is vlakbij (trein gaat best vaak). Ons heeft het niet gestoord. Al met al zijn we zeer tevreden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
fijne groene omgeving
8
Naam: Els Oostema
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
het park is erg goed. Goed onderhouden vriendelijke sfeer/ personeel en ontvangst. De informatie via Roompot is niet duidelijk.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
fijne week gehad. Huisje klein en oud, maar netjes en schoon van binnen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
alleen het hoogst noodzakelijke was schoon. Geen afvalzak in de afvalbak, bezems nog inde kamer en de lakenwas van de vorige bewoners lag nog in het verblijf. De toiletruimte is nauwelijks te gebruiken door mensen met een extra kilootje gewicht. Echt veel te klein om nog comfortabel te zijn. Er was ook geen inventarislijst aanwezig. De tekorten werden snel verholpen door vriendelijk personeel.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heel vriendelijke ontvangst,hulp bij vragen , proper, mooie ligging
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zeer goed gelegen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellige sfeer en er word Nederlands gesproken
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was de ideale uitvalsbasis voor onze wandelingen
8
Naam: Marlies Feytens
Datum: 29 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het chalet was erg goed ingericht (3 slaapkamers en op slimme wijze veel kastruimte etc) en goed schoongemaakt. Fijn voor een gezin met 2 kleine kinderen, ook fijn met beetje tuin en terras met meubels erbij. Enige is dat het huisje vochtig was/werd wat zorgde voor klam/nat beddengoed, maar gok dat dit door de eerdere wateroverlast kwam en zonodig kregen we nieuw beddengoed dus top geregeld. Verder waren álle medewerkers vriendelijk en erg netjes en behulpzaam, zoel bij de receptie als animatieteam als restaurant en bikinibar. Voor kinderen is er veel te doen en gezellige campingsfeer, elke dag verschillende dingen georganiseerd en minidisco/theater. Zwembad is leuk/mooi, meertje vlakbij om in te zwemmen, grote en kleinere speeltuin. Verder prachtige omgeving en van alles in de buurt te bezoeken. Hele leuke en fijne vakantie gehad als gezin!
9
Naam: J. Cneudt
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een hele leuke week achter de rug. De mensen die er werken zijn enorm vriendelijk. Heel gezellige locatie en goeie ligging om dingen te bezoeken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie achter de rug! Thx!!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Huisje wat verwaarloosd en niet zo netjes gekuist
8
Naam: Judith Emeh
Datum: 21 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Genoeg accomodatie voor de kinderen. Huisje wat verouderd en ruikt muf, minimale schoonmaak. Ligging rustig aan de bosrand. Niet voldoende aangegeven dat roompot maar een klein deel uitmaken van dit park. Prettig dat veel Nederlands wordt gesproken. Receptie personeel matig qua welkom en informatie
7
Naam: MH
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Erg volle camping/park speciaal gericht op Nederlanders (tot en met het personeel, ondanks de Waalse locatie). Leuk zwembad en voldoende speelgelegenheid voor de kinderen. Prijs/kwaliteitsverhouding matig: geen WiFi, bank oncomfortabel, geen keukendoeken te huur (ondanks dat dit wel vermeld was). Entertainment voor de kinderen wel heel leuk (musical, theater).
8
Naam: Philip Montesinos
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Goed geamuseerd met mijn familie
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Terras en gras rond het huisje (178A) aan een opknapbeurt toe. Accommodatie niet schoon bij aankomst. Leuk park, wel jammer dat sommige activiteiten voor de kinderen toch betalend zijn. Zwembad te klein en niet hygiënisch of coronaproof. Leuke sfeer op camping. Bediening en restaurant top! Heel vriendelijk personeel (ook de animatie).
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Onze stacaravan was niet gepoetst. Er lag stof, haren hond, medicijnen van vorige mensen onder de zetel, besteklade vol etensresten etc. Ik heb zelf alles gepoetst en afgewassen. Dit vind ik niet kunnen aangezien wij 65 euro betaalden aan Roompot voor de schoonmaak bij vertrek. Ook het zwembad zat steeds onverantwoord vol. Best zoals op andere vakantieplaatsen met reservaties werken.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw accommodatie niet geheel in orde was bij aankomst. Als tip willen wij u graag mee geven om maximaal voor 12uur de volgende dag een melding te maken, als er iets betreffende de schoonmaak niet in orde is. Wij hadden dit graag zelf voor u opgelost U heeft tenslotte vakantie. Onze excuses hiervoor! Wij hebben uw feedback opgenomen met de parkdirectie. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De caravan was zeer proper. Ruime living/eetkamer in vergelijking met andere caravans van vorige vakanties. Leuk dat het vlak naast een rivier ligt. Jammer van het treinspoor. Ik heb er jammer genoeg niet goed geslapen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie dicht bij huis
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was een heel fijne vakantie. Mooi vakantiepark, ruim en comfortabele stacaravan, veel te zien in de mooie omgeving,... Alleen het zwembad was aan de kleine kant voor zon grote camping.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.