Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

31 parken 217 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiebungalows aan zee

Wat is het heerlijk rustig. De enige geluiden zijn die van de rollende golven en de aanzwellende wind. Ergens in de verte krijsen een paar zeemeeuwen. Machtig die natuur! Vandaag gaat u lekker met een boek en een kop koffie op het terras zitten, terwijl uw kinderen zich vermaken met hun eigen attractie Koos Konijn. De avonden zijn lang en loom. De lichtjes op de boulevard zetten uw bungalow en de zee in dezelfde zilveren gloed. U slaapt iedere nacht fantastisch met die rustgevende geluiden op de achtergrond. De Roompot bungalows aan zee hebben absoluut aan uw verwachtingen en die van uw familie voldaan. U bent weer helemaal opgeladen en vol energie. Op uw laatste vakantiedag laat u zich nog één keertje verwennen in het parkrestaurant met het uitgebreide vertrekkers ontbijt. Dit is de perfecte afsluiting van een zorgeloze vakantie. Uw kinderen nemen een beetje teleurgesteld afscheid van Koos Konijn, maar hun gezichtjes klaren meteen weer op als u ze belooft volgend jaar terug te komen.

31 parken 217 verblijven

Bungalow aan zee

Heerlijk, de vakantie komt er weer aan! Dit jaar maakt u er een spelletje van. Een soort advertentiespel. Iedereen mag opschrijven waar ze het liefst naar toe willen. Het wordt een allegaartje aan woorden: Roompot bungalow zee, Nederland strand, Duitsland vakantiepark. Uiteindelijk besluit u er een echt familie-uitje van te maken. Met z'n allen, inclusief de honden, boekt u een paar bungalows aan zee. Twee weken plezier in het schitterende vijfsterrenpark in Zeeland. U neemt het ervan en besluit deze vakantie alleen maar leuke dingen te doen.

Bij aankomst staat er een uitgebreid boodschappenpakket voor u klaar en zijn de bedden opgemaakt. De omgeving is fantastisch. U maakt lange strandwandelingen en stoeit in de duinen. Aan het eind van de dag bent u rozig en hongerig van de zeelucht. Hoe lekker is het dan om met de benen omhoog te genieten van het prachtige uitzicht en vanaf het terras van uw bungalow de zee te zien? U bent blij dat u het eerste weekend van uw verblijf heeft gekozen voor een all inclusive arrangement. Wat een verwennerij! Het ontbijt staat voor u klaar en 's avonds kunt u met z'n allen aanschuiven voor het dinerbuffet, inclusief drankjes. Wat een luxe. Deze Roompot bungalow aan zee overtreft al uw verwachtingen.

De volgende dag gaat u jutten langs het strand. De kinderen zitten gierend van de lach in de gehuurde bolderkar en de hond springt er blaffend tussen met z'n natte lijf. Ach, wat maakt het uit. Het weer is prachtig en de picknickmand met lekkere hapjes is mee.

Goedkope bungalows, Luxe bungalows, Bosbungalows, Kustbungalows, Strandbungalows

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Camping, Vakantietent, Blokhut, Villa's, Hotels, Stacaravan

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Tijdelijke huisvesting, Aanbiedingen, Last-minute, Arrangementen, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland, Vakantie Frankrijk, Vakantie Italië, Vakantie Spanje, Vakantie Oostenrijk, Vakantie België, Vakantie Denemarken, Vakantie Luxemburg

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.