Vakantie Duitsland: zeer veel comfortabele bungalows!

Een heerlijke vakantie in Duitsland via Roompot

Een heerlijke vakantie in Duitsland via Roompot

Wilt u even helemaal weg en toch niet lang hoeven rijden? Dan is een vakantie Duitsland een uitstekende keus. Op elf vakantieparken in verschillende Duitse regio’s biedt Roompot zeer comfortabele accommodaties. De duur van uw reis bepaalt u natuurlijk zelf. Wilt u niet te ver rijden, dan boekt u een fraaie bungalow in ons park in Noord-Rijnland-Westfalen of Rijnland-Palts. Deze parken liggen op slechts een paar honderd kilometer van Utrecht. Ideaal dus voor een weekendje weg Duitsland. Hebt u iets langer de tijd, dan zijn onze mooie locaties in Beieren of Sleeswijk-Holstein aantrekkelijke opties. Of u er nu een weekend, midweek of meerdere weken tussenuit wilt, al onze parken staan garant voor een verzorgde en ontspannen Duitsland vakantie.

Steden, dorpen, bergen en zee

Een vakantie Duitsland biedt volop mogelijkheden om ook minder bekende streken van ons grote buurland eens rustig te verkennen. Zo heeft Roompot enkele parken in het noordoosten van Duitsland. Deze gebieden zijn relatief onbekend omdat ze vroeger bij de DDR hoorden. Er zijn talrijke mooie dorpen en steden te vinden. Hierdoor leent dit deel van Duitsland zich goed voor interessante ontdekkingstochten. Ook een verblijf aan zee behoort tot opties. Ons fascinerende vakantiepark Seepark Sellin in Mecklenburg-Voor-Pommeren ligt slechts 1 kilometer van de Baltische Zee. Een bezoek aan de mooie kustlijn en het fraaie restaurant op de pier mag u beslist niet missen.
Zoekt u graag de bergen op, dan is een vakantie in Zuid Duitsland erg geschikt. De bekende Duitse 'gemütlichkeit' treft u hier overal aan. U kunt hier veel leuke dorpen en steden bezoeken en natuurlijk heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen. 

 
Duitsland vakantie: er even helemaal uit

Duitsland vakantie: er even helemaal uit

Roompot biedt een ruim aanbod van Duitsland vakanties. Welk park u ook kiest, aandacht en zorg voor onze gasten staat altijd voorop. Uw vakantieverblijf voldoet aan de hoogste eisen en de ontvangst is uiterst gastvrij. Zo kunt u zorgeloos genieten en optimaal tot rust komen. Wilt u er ook even helemaal uit? Kijk dan gauw naar alle mogelijkheden voor een Duitsland vakantie op de website van Roompot. Er zit ongetwijfeld een geschikte vakantie Duitsland voor u tussen.

 

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.