Gehandicapten vakantie - met een gerust hart op vakantie

Gespecialiseerd team voor vakantie gehandicapten bij Roompot Vakanties

Gespecialiseerd team voor vakantie gehandicapten bij Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. Het zoeken en organiseren van de vakantie brengt net wat meer tijd met zich mee. Niet alleen de accommodatie moet de juiste aanpassingen hebben, maar het kan ook heel belangrijk zijn dat bepaalde zorg in de directe omgeving wordt aangeboden. Roompot Vakanties heeft een team dat gespecialiseerd is in het organiseren van zorgvakanties op maat. Het doel van ons RP Care Team is mensen met een zorgbehoefte een zo fijn mogelijke vakantie bieden. Omdat wij samenwerken met diverse medici kunnen wij dit aan onze klanten bieden.

Aangepaste accommodaties

Als u een functiebeperking heeft of van een rolstoel afhankelijk bent, dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakantiehuisje of hotel dat geschikt is voor uw beperkingen. Op de website van Roompot Vakanties kunt u tijdens het zoeken de optie selecteren voor een vakantiehuisje dat is toegerust op mindervaliden. U kunt ook meteen naar de website van RP Care gaan en kiezen uit meer dan vijftien vakantieparken in Nederland, België en Duitsland die accommodaties hebben voor een rolstoel vakantie of huisjes voor mensen met cara. Op de website van RP Care ziet u bij elk huisje en iedere hotelkamer niet alleen een algemene omschrijving, maar ook een gedetailleerd overzicht van de aanpassingen die er voor mensen met een rolstoel zijn en over welke zorghulpmiddelen het huisje beschikt. Een aantal huisjes hebben standaard een hoog-laagbed. Er zijn ook huisjes die niet standaard zijn voorzien van hulpmiddelen, maar waar wel de mogelijkheid is om hulpmiddelen te plaatsen. RP Care kan u helpen deze hulpmiddelen te regelen voor een zorgeloze vakantie.

 
Verschillende bestemmingen

Verschillende bestemmingen

Nu u weet dat u voor een geheel verzorgde vakantie kunt vertrouwen op het team van RP Care, kunt u met een gerust hart uit de mooiste bestemmingen kiezen. Wat dacht u van vakanties aan zee? Of boek eens een vakantie in de Beierse Alpen! Het is allemaal mogelijk bij Roompot Vakanties. RP Care kunt u ook inschakelen als u afhankelijk bent van dialyse of andere zorg waarvoor u naar een ziekenhuis moet. Wilt u stoppen met roken, afvallen of wilt u in alle rust herstellen na een operatie? Kijk ook dan op de website van RP Care voor de verschillende mogelijkheden.

 

Onze suggesties

 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.