Reviews

9.3

Vakantiepark Roompot Beach Villa's Hoek van Holland scoort gemiddeld een 9,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1673 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.1
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    8.5
  • Schoonmaak
    8.4
  • Service point
    9.1
  • Vakantieverblijf
    8.9

Bekijk 1673 reviews

Filter de reviews
Naam: Corlinda Dooijenburgh-Troost
Datum: 25 februari 2024
We hebben een heerlijke midweek gehad. Genoten van het uitzicht, het strand en de boten die voorbij kwamen. De plek en het huisje waren super. Alleen hadden we wat problemen met de tv vanaf woensdag. Ze hebben het met man en macht geprobeerd te verhelpen maar dat was tot en met vrijdag nog niet verholpen. De medewerkster belde keurig na op donderdagmiddag of de tv het al deed.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Julie Lugtenberg-Fortier
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
Vlak bij zee en de rust.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Janneke van Mierlo
Datum: 24 februari 2024
We hebben het heerlijk gehad op deze prachtige locatie!! Wel heel jammer dat de tv en wifi het de helft van ons verblijf niet gedaan heeft.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
Fijn verblijf, wellicht zou er voor kinderen in de winter nog iets opgezet kunnen worden. Speelhuisje waar ouders koffie kunnen drinken
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: J m Maasland
Datum: 23 februari 2024
Top lokatie, met de boten en het strand
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Jacqueline t-Mannetje
Datum: 23 februari 2024
Het was geweldig, mooi en prachtig uitzicht en stond op mn bucketlist om op t strand een huisje te huren, het voldeed aan onze verwachtingen!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Superfijn plekje, aardig personeel, huisje had wat dingetjes die we door hebben gegeven.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: A. Wichgers-Koemans
Datum: 23 februari 2024
Fantastisch!!! Wij hebben zo genoten van het huisje, de prachtige ligging en wakker worden met een blik op de zee...... heerlijk. Voor de zomer hebben we weer een boeking gedaan, en we kunnen niet wachten tot het zover is...
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Noud de Bruijn
Datum: 23 februari 2024
Wat een ervaring : Wonen en overnachten op het strand , de zee voor je en de grote zeeschepen varen langs ..... Zonnetje , regenbui , storm en heerlijk vanaf je stoeltje op het terras van de natuur en de rust genieten , Dit is echt een aanrader samen met onze kleinzoon van 6 waren dit ECHTE TOPDAGEN bij ROOMPOT Hoek van Holland . en paviljoens voor n hapje en drankje zijn onze buren na een mooie wandeltocht over de lange pier , strand , duinen of langs de Nieuwe Waterweg naar Hoek van Holland . Wij gaan zeker weer keertje terug naar deze Roompot locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Nadia Kuipers
Datum: 23 februari 2024
We hebben weer een fijne week gehad in de beachvilla. Ik kan dit aan iedereen aanraden.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Fantastische plek, heel fijn huisje, we hebben genoten!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Schoon huisje, schoon sanitair, fris bed en beddengoed, goed uitgeruste keuken. Alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf op een prachtige locatie namelijk HET STRAND!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Marijke Strokap
Datum: 23 februari 2024
Wij hebben een super vakantie gehad bij Roompot hoek van Holland. Alles was tip top geregeld. Aan niets ontbrak het ons. Van alle luxe voorzien. Wij komen zeker nog weer een keer terug.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Ivette
Datum: 20 februari 2024
Heerlijke plek, slim ingerichte huisjes. We zijn hier nu twee keer geweest. Vorig jaar in januari tijdens de storm, dit jaar regen-regen-regen. Maar ondanks dat is het heerlijk om in dit huisje te zijn en naar de zee te kijken terwijl je droog binnen zit.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
Prachtige ligging! Wat een feestje om hier te mogen verblijven! Zelfs in de winter leuk, laat staan in de zomer! Jammer dat de prijzen dan torenhoog zijn, anders waren we zeker terug gekomen dit jaar!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Mooie omgeving en bungalow
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Hamm Martens
Datum: 19 februari 2024
10
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Lies
Datum: 19 februari 2024
Heerlijk aan zee. Goede sfeer. Lekker veel buiten. Mooi huisje
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Auke Bergsma
Datum: 19 februari 2024
Fantastische huisjes! Vebeterpunt: gratis bolderkar voor je bagage en doe iets aan plassen rondom receptie en parkeerplaats.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
Wakker worden aan t strand , wandelingen over t zand. De grote boten die voorbij komen , zeehonden zien restaurants in de buurt en n fijn huis met alle voorzieningen. TOP
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
Alles was toppie verzorgd, alleen oude gasten die terugkeren gelieve rekening ermee te houden, dat ze ook als ze langer willen blijven kunnen bijboeken, vind ik soms erg. Want het bevalt echt al jaren TOPPIE.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
Heerlijk genoten, mooie lokatie, fijn huisje!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Lies Bretveld
Datum: 16 februari 2024
We hebben een heerlijke midweek gehad op deze mooie en bijzondere locatie aan zee! Het is ons zo goed bevallen dat we in november een nieuwe boeking gedaan hebben,
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Lydia Verheijen
Datum: 16 februari 2024
Een heerlijke plek. Midden op het strand. Iedereen heeft er enorm van genoten.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Hans Janssen
Datum: 16 februari 2024
Totaal plaatje is perfect
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
Prima verblijf op een bijzondere plek.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.