Reviews

9.2

Vakantiepark Roompot Beach Villa's Hoek van Holland scoort gemiddeld een 9,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1458 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.6
  • Onderhoud
    8.4
  • Service point
    9.2
  • Schoonmaak
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.2

Bekijk 1458 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Zo fijn en bijzonder dat je ‘smorgens wakker wordt in een heerlijk bed met zicht op zee ! Jammer dat we €300 minder hadden betaald als we 2 weken gewacht hadden🤷‍♀️
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juni 2024
Het was een top-ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
De unieke locatie is fantastisch en het verblijf een belevenis! Het huisje op zich was helemaal prima en functioneel. Helaas niet schoon. Lichtknopjes vol vette vingers, wc (geel) was niet doorgetrokken, vette afzuigkap en vieze handgrepen. Ook de leuning van de trap was kleverig. De meeste witte stoelen waren kapot en waren niet echt verdeeld over de huisjes. Wij misten ook een buitentafeltje. De kussentjes op de bank zagen er versleten en smoezelig uit. We waren ook erg blij dat we de bedbank niet hoefden te gebruiken, dit qua ligcomfort en vies uittrekmatras. Bij de hygiëne hadden we zeker geen fijn gevoel bij. De prijs ligt boven de 200 euro per nacht en dat vonden wij in verhouding wel erg prijzig. We waren met 2 personen. De naam villa geeft veel te hoge verwachtingen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Angelique Bertels
Datum: 10 juni 2024
Tot de volgende keer!,,
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Leuk voor een gezin maar niet echtpaar
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Voor 6 personen zijn de bedden totaal niet geschikt. En daarmee bedoelen we de slaapbank. Ligt voor geen meter en voor zon bedrag (bijna 1500 euro voor een weekend) vind ik dat belachelijk.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juni 2024
was super !!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juni 2024
vaker geweest hier maar het begint allemaal wat sleets te worden. Denk niet dat er echt onderhoud gepleegd is de afgelopen 2 jaar. Huisje 41 terrasdeur kan niet open, gewoon sluitwerk onklaar gemaakt. Buitenkant, terras en houtwerk is gewoon ronduit smerig. Alle huisjes beginnen groen uit te slaan. En dit afgezet tegen de absurde prijzen is dat een hele dikke min.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Gerard van der Lee
Datum: 7 juni 2024
Vriendelijke ontvangst. Veel service. Niets is teveel. Kortom, tot de volgende keer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juni 2024
Super dames bij de receptie, perfecte plek. Leuke huisjes. Klein maar fijn. Wil graag nog eens terug.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geke Bekhof-Vd Stroom
Datum: 27 mei 2024
Schitterende locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
sfeervol!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Brenda Sarbach
Datum: 21 mei 2024
Heerlijke plek en het fijnste strandhuisje waar we ooit hebben geslapen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Eleonora Doedens van Dullink
Datum: 19 mei 2024
Gastvrijheid van de dames achter de balie, de heren van de kofferservice en de rustige uitstraling van de technici. De unieke locatie,
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Geweldige ervaring. Opmerking: de openingstijd van het servicepunt zij zijn wel kort.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Een echte aanrader. :)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Rust, ruimte
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Heerlijke plek voor een strand vakantie! Het park heeft geen faciliteiten maar met het strand voor de deur is dat ook niet nodig :-)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: M.J.H. Van der Veen-Bos
Datum: 13 mei 2024
Het is niet echt een park. Maar de ligging is grandioos.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Frank Baas
Datum: 11 mei 2024
Fantastische week gehad. Mooie huisjes op een super locatie. Komen zeker nog een keer terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Piet Peters
Datum: 10 mei 2024
Snelle boeking. Snelle check in bij vriendelijk personeel. Fijne bagage service. Mooie plek. Huisje klein maar fijn en toch gevoel van privacy. Kinderen vonden het ook geweldig ondanks geen koos of animatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Het huisje staat op een prachtige locatie op het strand. Helaas toch ook een paar punten van kritiek. De bedden zijn erg smal, prima voor kleine kinderen maar niet voor volwassenen, maar vooral de bank in de kamer zat ronduit verschrikkelijk. Uit ellende maar de buitenstoelen binnen gezet waardoor de kamer wel erg klein werd.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 mei 2024
Wij hebben een hele positieve beoordeling achter gelaten: over het huis, de omgeving en de faciliteiten in de buurt niets dan lof. Wij hadden een huisje geselecteerd maar in ons reisgezelschap geen huisdier aangegeven, waardoor wij een huis gekozen hadden dat als huisdiervrij gekenmerkt stond. Na een fijn gesprek met de receptie de dag voor aankomst, hebben ze geduldig en met veel moeite in de planning gekeken en ons een fijn alternatief aangeboden voor de door ons geboekte periode. Verbeterpunten zijn ver te zoeken. De parkeer plaats achter de receptie is niet geasfalteerd. Bij aankomst in de regen is het een kunst om niet in een modderpoel te stappen en het aantal oplaadpunten voor elektrische autos is beperkt tot 2. Maar als dat alles is?
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Bart Peeters
Datum: 7 mei 2024
Super locatie. Maar nog wat aandacht voor de bagage service en broodjes (deze waren niet vers maar taai)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Was heel leuk lekker genoten van de rust
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Wij hebben ons verblijf op het park als heel erg fijn ervaren. De huisjes zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. Het strand is mooi en verzorgd. Fijne vriendelijke mensen bij de receptie en ook in de horeca bij de strandtenten. Wij waren nog nooit in Hoek van Holland geweest maar we komen zeker nog eens terug. Ons hondje heeft ook ontzettend genoten van het strand en de zee. Kortom, een prachtig park wat we zeker kunnen aanbevelen!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: E Gossink
Datum: 5 mei 2024
Groot ruim huisje met bovenverdieping zodat je geen zand in je bed hebt. Voldoende handdoeken, bedden die zijn opgemaakt wat erg fijn is. Het huisje is alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, oven en mooie badkamer en het huisje heeft een leuke sfeer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 mei 2024
Erg fijne vakantie gehad! Rustig en goed verzorgd
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Michelle vd Wel
Datum: 3 mei 2024
Heerlijke midweek gehad. Met vriendelijk personeel! Helpt snel en vriendelijk als er iets is!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Coriene Kreulen
Datum: 3 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.