Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2456 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2456 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
7
Naam: Mark Schaafsma
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
De ligging doet het ´m,als in:Camping af,trap op en af en dan direkt heerlijk strand!Ruim 25 jaar geleden kwam ik voor t eerst op camping Dishoek.Zoals er nu geen trekkersveldje meer bestaat,vind ik dat wel veel meer charme hebben dan het nu campercaravancampercaravancampercaravancamper vakantie vieren.Zelf slaap ik overigens in een tent,en huur daarvoor een cc-plaats.
9
Naam: Nik Coenye
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Louis Pieterson
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Het schoonmaken wc/douch gebeurd met de “Franse” slag bv met plantenspui en 1 doekje
8
Naam: D. Meisen
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
We vroegen om een bepaalde kampeerplek maar die zou volgens de medewerkster al gereserveerd zijn . Maar tijdens ons gehele verblijf bleef deze plek vrij . Dat vonden we teleurstellend .
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn ruim huis
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuke camping met veel groen en dichtbij het strand. De verlichting aan ons paadje was slecht, heb een zaklantaarn gebruikt. Verder op de camping was de verlichting goed. De WiFi was heel slecht. Ik denk dat dit voor veel mensen heel belangrijk is.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Super goede camping
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Super ligging achter de duinen!!!!
9
Naam: Herman Weernink
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik kom geregeld op de camping Het bevalt ons altijd heel goed Dicht bij de zee , gezellige steden dicht bij waar je heel goed met de fiets kunt komen. Verder ook een prachtige omgeving om te fietsen.
8
Naam: Jan Peijpers
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Theo van Elderen
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Voor mij rustig park en mooie omgeving.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijke locatie, wel veel blaffende honden. Sanitair was mooi schoon alleen nog even een beetje schimmelreiniger op de voegen in de douchen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden kampeerplaats 321 gereserveerd maar zijn het park helemaal rondgereden omdat dit niet op de borden staat aangegeven .Helaas!
9
Naam: E C Reijnhout
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Super camping wat betreft de ligging, wel kleine plaatsen en prima service bij de frieten. Ook wel smalle straatjes om met auto met caravan en/of camper te rijden naar en van je plaats. Prima en schoon sanitair en mooi strand aan de overkant vd camping. Snel in plaatsen als Vlissingen Middelburg. Ook mooie fietsroutes vanaf de camping
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima bevallen alleen plaatsen erg klein voor caravan
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Fijne camping alleen jammer dat de supermarkt n klein asortiment heeft gr
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Doordat ons standplaats klein en zonder zon was, was het niet fijn. Helaas hebben we de vakantie af moeten breken vanwege ziekte. De service rondom onze ontsnapte hond was goed afgehandelt en dat was fijn.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We vinden de parkeerplek echt veel te klein en we hebben maar een hele kleine caravan. Camping heeft geen sfeer, alleen de ligging is perfect
10
Naam: Danielle van Baardwijk
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het snoeien op camping dishoek mag beter. De hagen zijn erg breed door het niet goed te snoeien. En het sanitair voor aan op de camping is er verouderd en slecht bij gehouden. Voor de rest is het een diervriendelijke camping. En her personeel gast vrij. Bedankt daar voor. En tot volgende jaar wat we al geboekt hebben op camping dishoek. Gr Fam van Baardwijk.
8
Naam: Jan Mulder
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Top
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Voldoende
8
Naam: Rob Schilders
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Het is een fijn park met veel voorzieningen en een hele fijne ligging aan zee.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
De ligging van de camping vinden we ideaal. Minpuntje vinden we de krappe paadjes, vooral als je met de caravan ergens moet keren of een hoek om moet.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Hebben genoten
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima, kom al jaren met plezier naar roompot Dishoek. Netjes en rustig camping. Alleen mogen de douches gelegen bij de camping plaatsen ook wel minimaal 1x pd schoongemaakt worden. Verder geen klachten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Tiemen de Vries
Datum: 15 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen locatie met goede voorzieningen en grote supermarkt (Vlissingen) dichtbij, Top!!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.