Reviews

8.1

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3429 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.9
  • Service point
    8.2
  • Schoonmaak
    6.8
  • Vakantieverblijf
    7.3
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.2

Bekijk 3429 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Fijn verblijf nabij het centrum van de koog Een prima park de accomodatie wel wat gedateerd maar voldoet prima
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Midweek met 6 vrienden De ligging dicht bij het dorp en bij het strand
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Prima park op een Toplocatie Prima park van alle gemakken voorzien. Verder is de locatie ook helemaal top, dichtbij een centrum, dichtbij het strand en ook nog een heerlijke bosrijke omgeving om door te wandelen
8
Naam: Eva
Datum: 17 juni 2024
Leuk verblijf Prachtig huisje, Alleen de hygiëne ontbrak! Vaatwasser stond nog vol met vieze afwas. Onder andere badkamer was niet schoon gemaakt!
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Weer zat tegen , Maar we hebben ons prima vermaakt.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Top Heerlijk weekend genoten op Kustpark Texel
10
Naam: Ger
Datum: 17 juni 2024
Teleurgesteld in het verblif Bungalow was zeer gedateerd. Sfeerloos ingericht. Niet comfortabel. Oa: slaapkamers veel te klein, toilet veel te laag toilet en veel te smal, badkamer onhygiënisch Veel te weinig bestek en serviesgoed in de keuken. Sleutelkaart functioneerde niet waardoor ik door de stromende regen terug naar de receptie moest om een sleutel op te halen terwijl men van het disfunctioneren van het mechanisme op de hoogte was. Doorgelegen matrassen. De mededeling over de schoonmaak wensen voor as m.I. Niet reeel gezien de povere sschoonmaak bij aankomst.
0
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2024
Ik heb een fijne week gehad in ruim en verzorgd park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Erg jammer dat het restaurant er niet meer is en dat we dat ook niet tevoren wisten. Eerdere keren graag gebruik van gemaakt. Nu alleen nog maar snacks, jammer
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Renzo van Haren
Datum: 18 juni 2024
Was erg gezellig, de huisjes zijn erg ruim met een grote tuin. Hadden 2 huisjes gehuurd en konden makkelijk met zn alle in één huisje bij elkaar zitten. Sommige dingen waren niet helemaal goed schoongemaakt voordat we het huisje in kwamen, zoals de toiletten waar nog iets wat leek op poep onder de bril zat. Voor de rest een top vakantie gehad.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Jaap van Seventer
Datum: 17 juni 2024
Met een karretje naar je chalet is niet prettig zeker niet met grote plassen en een kar met slechte wielen
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Christiaan Boeckstaens
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Anoniem.
Datum: 17 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    6.0
9
Naam: Annette
Datum: 17 juni 2024
Het is een goed park op een goede locatie, echter ons chalet kon wel verbeterd worden. De afvoer in de badkamer liep niet goed door en het algehele onderhoud kan echt beter. Het hoge cijfer komt door de prijs en de locatie van het park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Annemieke
Datum: 17 juni 2024
Mooi park, ruime huisjes. Comfortabel
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
Het is een fijn park en mooi dicht bij de fietsroutes
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juni 2024
Het park is mooi, veel groen en privacy, prachtige plekken voor sport en ontspanning. Het vakantieverblijf was erg eenvoudig en weinig sfeervol. Sommige matrassen niet oké meer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: JE Jissink
Datum: 15 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juni 2024
We vinden het een mooi groen en ruim park
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Gerard Hoeykens
Datum: 15 juni 2024
wij hebben een goede vakantie gehad op loopafstand van het gezellige dorpje
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Diana Plas-Hilhorst
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Het is een fijnpark om te verblijven
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Het verblijf is goed. Maar sindsdien het in bezit is van een particulier is het onderhoud achteruit gegaan en de meubels gewijzigd wat niet voor iedereen geschikt is. Gezien het bedrag wat je hiervoor betaald, voldoet het daarin niet aan de verwachtingen. Omdat wij het huisje meerdere keren hebben geboekt, zie en merk je het verschil.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Gijs Meijer
Datum: 14 juni 2024
Fijn laagdrempelig park, je kunt van alle kanten het park op. Veel groen met het prachtige huisje wat wij hadden kan je vakantie niet meer stuk. Ook al zit het weer niet mee.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Karel v.d. Boogaard
Datum: 14 juni 2024
Beste mensen, wij hebben een fijn verblijf gehad bij jullie op het park ! Ondanks de regen was het een heerlijke, rustige en mooie vakantie op jullie fijne eiland ! Ga zo door, dank je wel en tot ziens !!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Wel goed ervaren, het is een mooi park, alleen het chalet kon schoner.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Anoek Breeuwer
Datum: 14 juni 2024
Ik vond het een heel fijn park om in te verblijven
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.