Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Ruim, groen park
  • Zwemparadijs
  • Natuurbeleving

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Texel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 17819 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17819 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren voor de eerste keer op texel. Het is een mooi park met een prima ligging op een heel mooi eiland. Jammer dat huisje niet goed gepoetst was bij aankomst. Dat werd overigens wel netjes opgelost. Verder vinden we de prijs echt te hoog voor een midweek. Zelfs voor zo’n mooipark. Het lijkt wel of alle aanbieders in 1 zomer alle schade van de afgelopen 2 zomers in willen halen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het restaurant was top, veel keuze en vriendelijk personeel. De wifi in het huisje daarentegen slecht. Voor de rest erg genoten van texel. Voor mijn 12 en 13 jarige dochters waren er helaas op het park weinig leeftijdsgenoten
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie, chalet was even wennen qua grootte en privacy, maar dat had meer met ons eigen gevoel te maken. Toch zouden wij een volgende keer voor een huisje kiezen. We misten een levendig centrum, in het hoogseizoen werden de springkussens al rond 7 uur leeggelaten. Qua animatie toch weinig voor jongere kinderen (2 zoontjes van 3), YouTube kanaal vinden wij zelf niet echt animatie. Wel een echt vakantiegevoel!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Rustig, kindvriendelijk en schoon. Verbeterpunt: Kapotte meubels controleren en de codedeur die vaak niet werkt.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Net en schoon chalet. Alleen de afzuigkap was kapot. Verder is het fijn dat je vooraf een toegangspas ontvangt. Dat voorkomt een lange wachtrij bij de receptie. Jammer dat het water van het zwembad erg koud was en vreemd dat het maar 2 uur te reserveren is. Daarbovenop komt dat het maar tot 17:00 uur open is.
10
Naam: Melinda Reiph
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, personeel was vriendelijk. Jammer van de tijdperiode van zwembad en dat je Moet melden dat is iets van de coronatijd We hadden eerste dag last van vliegende mieren zelf afgehandeld met heet water daarna geen last meer van gehad. Maar al en al wij komen ZEKER EEN KEER TERUG.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi ruim park met fijne verblijven. Privacy en ruimte was erg fijn. Niet veel voorzieningen op het park zelf, maar voldoende. Dicht bij het dorp de Koog en het strand, heel fijn Aandachtspuntjes; 1. Het plafond van de woonkamer van de comfortwoningen is heel hoog. Hierdoor waren daar allemaal spinnenwebben en langpootmuggen te zien. Als het plafond lager wordt gemaakt, is het makkelijker schoon te houden 2. Ik had kinderledikantjes bijgeboekt. Ik ga er dan vanuit dat ik een kinderledikantje krijg. Ik kreeg campingbedjes. Vind ik toch een ander verhaal qua comfort voor het slapen voor de kinderen. Ik had zelf wel een campingbedje mee kunnen nemen, maar was blij dat ik de mogelijkheid dacht te hebben een ledikantje bij te boeken. Dus graag vermelden wat er geboekt wordt. Dan had ik graag bij aanvraag geweten dat het campingbedjes betrof en geen ledikantje. Box en kinderstoel waren prima! 3. Het zwembad is mooi! Echter is het water vrij koud. Mijn kinderen waren binnen een uur aan het verkleumen. Erg jammer! Zou zijn fijn als in elk geval het pierenbadje of de bubbelbaden lekker warm zou zijn
9
Naam: Victor Guevara
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie Ervaring
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was fijn om op een park op deze locatie te zijn met een ruime plek. De chalets zijn wel zichtbaar veel gebruikt en aan een goede opknapbeurt toe. Beddengoed was bij 2 van de 3 pakketten smoezelig. Personeel was heel vriendelijk. We hebben er in het geheel wel een fijne vakantie gehad.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met name de tijdsloten van het zwembad maken het lastig om daar spontaan mee om te gaan. Ik heb geen zin om mijn dag te moeten plannen rondom een bezoek aan een (gedateerd) zwembad. Locatie van het park, ten opzichte van het strand is heel fijn
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Dennis Swaneveld
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima locatie, te weinig laadpalen, jammer van tijdslot zwembad .. spontaan even zwemmen met 2 kids gaat dan niet.. eten restaurant liet te wensen over maar uiteindelijk bij uit checken netjes opgelost. Heerlijk park met genoeg te doen Prima ! Ik kom vast een keer terug !! 🎉
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, ideale locatie
9
Naam: Patrick van Bakel
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastische vakantiewoning en vriendelijke medewerkers! Dank jullie wel voor alles.
7
Naam: Rick De Groot
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zwembad water koud huisje was niet zo schoon verder ging het goed
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne week gehad na een hele vervelende tijd, hopelijk kunnen we nog eens terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad, met heel vriendelijk personeel. We hopen zeker nog eens terug te komen!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Plus punten zijn de ligging bij het plaatsje De Koog. Heerlijk rustig en ruim opgezet. Beter kan: De plinten misschien vervangen voor kunststof De muren zitten veel vetspatters op van giurmet denken wij. De douche schimmelvlekken in de douchecabine.met mieren terras is aan het verzakken en de kachel.blijft aan staan waardoor bet beel.erg warm blijft
9
Naam: Jose Schepers
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park op een mooie plek. Inchecken met keycard is ideaal. Huisje was wel wat afgeleefd qua meubels, maar dat komt waarschijnlijk vanwege honden. Vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Ronald Preng
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn al vaak terug geweest en daar hoor je als vaste gastnooit wat over. Jammer. Kan anders.
8
Naam: Monica Godijn
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, mooie villa maar wel wat tips: 1 of 2 vaatwastabletten, dweiltje, handdoekjes ophangen in de toiletten met fonteintje. Eventueel een fiets om de afstand te overbruggen naar servicepoint etc, de villa ligt behoorlijk op afstand daarvan.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fantastische tijd gehad op kustpark Texel, locatie is top en het huisje lekker ruim met wasmachine en droger. Het weer zat ook mee, we zijn heerlijk uitgerust, jammer dat het al weer voorbij is.
9
Naam: Rene Kleijer
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer fijne vakantie gehad. Plek was super. En auto stond erg fijn bij het huisje.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Dienstverlening is prima. Chalet is duidelijk aan leeftijd onderhevig. Klemmende deuren en vuile kitranden doen ons afvragen n hoeverre de prijs-kwaliteitsverhouding nog wel klopt. Zolang de klant blijft komen is dit voor jullie misschien niet een dingetje, maar een kritische consument zal toch zijn/haar vraagtekens plaatsen. De mysterie-gast van het programma De Vakantieman zal geen hoge scores geven. Doe uw voordeel hiermee!!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en huisje, ruimte geweldig.
10
Naam: S. Wiersma
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het voelt elke keer als thuiskomen!!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met goede voorzieningen

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.