Reviews

9.0

Vakantiepark Roompot Zandvoort scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1068 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    8.5
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    9.1

Bekijk 1068 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juni 2024
Ik heb weer enorm genoten en kom graag weer!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Wij hebben het fijn gehad . Er waren 2 kinderen bij en we moesten wel echt de tijd van de kidsclub in de gaten houden want daar wilde ze graag naartoe. Het was de tweede keer dat we in Zandvoort waren , wel heel duur.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Prachtige huisjes op topplek, binnen klimaat van huisjes moet echt verbeteren om nog eens terug te komen (zonneweting en airco). Is nu heel snel veel te warm.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Martin Stecher
Datum: 14 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Wij hebben genoten wat we nodig hadden .Was aanwezig en het weer was top. Huis voldeed geheel aan onze wens .
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Locatie is heel goed en fijn. Huis (Amsterdam XL 4 p) was echt heel fijn. Alleen wel inkijk vanuit de slaapkamer/ hal, en als je dan je gordijn dicht doet is het wel echt dicht. Een inbetween gordijn zoals beneden is wel fijn, of afplak plastic. Reserveren van de bakfiets was wel een ding, we moesten op de dag dat we het wilden huren op tijd aanwezig zijn om de fiets te boeken. Daar waren we natuurlijk te laat voor dus geen bakfiets. Wij hebben geen jonge kinderen dus slapen graag uit op vakantie. Dit vond ik erg jammer en niet echt servicegericht.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Rob van Gorkum
Datum: 12 mei 2024
Het was gewoon een lekker verblijf
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Joan Spijker
Datum: 9 mei 2024
Geweldig! Mooi huis, goed onderhouden en schoon. Mooi park, duurzaam, zeer vriendelijke medewerkers.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Genoten van het strand, de duinen, de zee en het circuit zo dichtbij! Leuk dat je materialen kunt lenen van de kidsclub. Maak in de app duidelijk of een activiteit door kinderen uitgevoerd wordt of door anderen, zoals een beroeps-goochelaar. Take away, bij net restaurant, was ook een pluspunt. Mini shop was fijn, maar ook behoefte aan supermarkt in zandvoort gehad. Fijne openingstijden. Nette huisjes, knus bij elkaar in het zand met duingras. Wij hadden geen airco. (Bij goede zomer...) Bij slecht weer subtropisch zwembad en binnenspeeltuin nabij roompot-zandvoort. Er was genoeg te doen in de omgeving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2024
Heerlijk verblijf, ideale lokatie. Accomodatie was schoon en verzorgd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2024
Dit park van roompot was boven onze verwachting
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 mei 2024
Spanje gevoel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Marcel
Datum: 4 mei 2024
Het huisje is ons erg goed bevallen, met name de aandacht voor duurzaamheid vonden wij erg prettig. Wat we wel jammer vonden was dat er geen zonwering was bij het grote raam. Hierdoor kwam er veel licht in onze slaapkamers. We adviseren ook om horren aan te schaffen ivm de vele muggen die ons in de nacht kwamen teisteren. Op de trap die best steil is is ons advies op antislip randjes oid aan te brengen, onze zoon was namelijk op dag 1 al van de trap uitgegleden. Verder waren we erg tevreden over de locatie, onderhoud en de comfort van het huisje.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Evelien Engelen
Datum: 3 mei 2024
Heerlijke midweek gehad op park Roompot Zandvoort, fantastische ligging! Aan de boulevard, alleen de weg oversteken om op het strand te komen en het circuit precies achter het park gelegen. Aanrader voor race liefhebbers! Fijn en compleet huisje en zeer vriendelijk personeel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Martsje De Boer
Datum: 3 mei 2024
Prachtig verblijf. Klein knus park. Mooie vertrekken, prachtige huisjes, voelt erg privacy aan. Echt een aanrader. Ons huisje had zelfs 2 badkamers, per slaapkamer 1. Het zag er echt prachtig uit, dichtbij het strand. Mooi restaurant en receptie. Kleine speeltuintjes. Kind proof. Echt een prachtige plek om te zijn. Ziet er heel verzorgd en keurig uit! Ik geef het een dikke 9,5!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Fijn, mooi rustig park. Alleen jammer dat je per verblijf maar een auto op het terrein mag zetten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Een fijn verblijf gehad in het 6-persoon huisje. Van alle gemakken voorzien en een perfecte ligging t.a.v. het strand! Schoonmaak zijn wat kleine puntjes van verbetering, maar verder niets anders dan positief.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 april 2024
Gezellige huisjes . Makkelijk gelijk op het strand . Fijn om de verse broodjes te kunnen kopen op het park . Op loop afstand van het stadje .
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Will Spoor
Datum: 3 april 2024
Gezellig huisje dat schoon was en waar we van genoten hebbeb
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Sander de Waard
Datum: 25 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Christiaan Muijters
Datum: 24 maart 2024
Wij hebben het genoten, de ligging is ideaal voor uitstapjes, Haarlem, Amsterdam, Lisse en Volendam bezocht, alles binnen een uurtje rijden te bereiken. Zandvoort centrum is maar 20 minuten te voet of 3 haltes met de bus. Restaurant in het vakantiepark kunnen wij aanbevelen, heel gezellig en een heel goede kwaliteit. Wij komen graag nog eens terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Saskia
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Isabella van Hagen-Hekkert
Datum: 19 maart 2024
Heerlijke plek om tot rust te komen met de zee zo dichtbij om even alles van je af te waaien...
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 maart 2024
Perfect voor een weekje naar zee met de hond buiten het seizoen! Pluspunten: - Fantastische locatie direct aan het strand en bij het circuit. Op loopafstand van het dorp. - Mooi park. Huisjes staan erg dicht op elkaar maar het park is slim opgezet dus dit was niet hinderlijk. - Efficiënt ingerichte huisjes. De huisjes zijn niet groot maar van de beschikbare ruimte is optimaal gebruik gemaakt. - Goed restaurant (honden toegestaan) Minpunten: - Wifi en tv verbinding zijn heel erg slecht. Zowel internet als de tv vielen constant weg. Technische dienst kon hier niets aan doen. - Geen stofzuiger of bezem aanwezig (in type Pitstop 4). Niet zo praktisch met al dat strandzand. - Huisje wordt bij een beetje zon meteen heel warm en er is geen airco. In maart prima te doen, maar ik zou hier nooit in de zomer heen gaan.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.