Reviews

9.0

Vakantiepark Roompot Zandvoort scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1158 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.8
  • Gastvrijheid
    9.1
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    8.6
  • Schoonmaak
    8.2
  • Service point
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.6

Bekijk 1158 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Heerlijk park We komen al jaren diverse keren per jaar! Echt ons favoriete park. Mooie huisjes, mooi park, dicht bij zee en n de hond mag mee!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Michelle Swart
Datum: 1 maart 2024
Heerlijk genoten! Luxe verblijf en prima service. Alleen de kwaliteit van het restaurant vond ik wat minder voor zoveel geld
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: T. Roskam
Datum: 27 februari 2024
Ondanks het slechte weer een heerlijk verblijf in onze accommodatie gehad. Locatie is top!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
We hebben een fijn verblijf gehad in een XL lodge. De bedden waren schoon en fris, toilet en badkamer brandschoon. Je voelt je welkom met de opgemaakte bedden. 2 verbeterpunten; 1.de trap is echt heel glad, waardoor onze oudste zoon van boven naar beneden gevallen is en daarbij lelijk ten val is gekomen. 2. De buitendeur gaat heel zwaar open en dicht, en valt uit zichzelf dicht. Daar is waarschijnlijk over nagedacht met de harde wind aan zee, maar onze tweede zoon heeft daardoor 3 vingers tussen de deur gekregen. U begrijpt dat dit twee dompers waren die de vakantiepret wel even gedrukt hebben.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Christiaan
Datum: 26 februari 2024
We hebben een prettig en lekker rustig verblijf gehad. Alleen de vloerverwarming werkte niet helemaal, het huisje werd soms niet warmer dan 19 graden. We hebben er niet veel last van gehad. en voor ons gevoel werd de koelkast niet echt koud. Voor de rest was het een net en mooi huisje!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Sandra
Datum: 26 februari 2024
Prachtige locatie, heel mooi, ruim en schoon huis. (6 prs XL), vriendelijk personeel! Paar verbeterpuntjes: - hoek met oven is erg donker. In de zomer geen probleem, maar koken met een zaklamp in de winter is wat minder… - maar 1 parkeerplaats beschikbaar op het park voor 6 persoonshuis is erg jammer. Andere auto stond op de boulevard. Voelt toch minder veilig - douchematje om het gespat van de douche op te vangen zou wenselijk zijn. Verblijf was verder top, aanrader!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Brigitte Bielen
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
We hebben het super gehad. Dit was onze 2e keer op dit park en zeker niet de laatste! Tot volgend jaar :)!!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024
We hebben genoten van de sfeer in het huisje en op het park. Alle medewerkers klantvriendelijk en klantgericht. Ideale ligging zo dicht bij het strand. Kwaliteit van de take away liet wel te wensen over.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Janny Koenen
Datum: 25 februari 2024
De ligging van het park is fantastisch. Je loopt zo naar het strand. De bungalows zijn sfeervol en ruim ingericht. Al met al een park om nog eens te bezoeken. Dank.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Peter Mooij
Datum: 24 februari 2024
Nette huisjes, vriendelijk personeel. Bij slecht weer weinig te doen voor kinderen. Buiten het zomerseizoen is er weinig open om wat te drinken,lunchen, eten op loopafstand. Daarom ook jammer dat op dag van aankomst op woensdag het restaurant gesloten was. Er zitten vakkundige en gastvrije personen op dit restaurant, maar overduidelijk nog zoekende en ongemakkelijkheid. Eten is goed! We hebben een fijn verblijf gehad en lekker kunnen uitwaaien.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Geweldige dagen gehad ondanks de vele regen. Het verblijf was fijn. Gezellig ingericht en alles aanwezig ( we hebben echt niets gemist), een welkomstkado (zo leuk), opgemaakte bedden én handdoeken! Bedankt!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Prima park, leuke tijd gehad
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Sippie Donkervoort
Datum: 23 februari 2024
Heerlijke huisjes op een perfecte locatie.iets meer entertainment tijdens de vakantie voor onze zoon van bijna 11 was wel leuk geweest . Restaurant kan veel meer uitgehaald worden. Assortiment en sfeer was niet heel bijzonder
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Super vriendelijk geholpen bij de servicebalie! Mede door het snel nabellen van onze vergeten laptop, super!!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Genoten van de simulatoren die ons het echte gevoel van Zandvoort hebben gegeven. Heerlijke plek om te wandelen. Duinen, strand. En geboft met het weer.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Mirjam Bezema
Datum: 23 februari 2024
Netjes en super ligging. Prijzen horeca te hoog voor wat je krijgt.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Berdine Zoutewelle
Datum: 21 februari 2024
Heerlijk vakantieverblijf..even een paar dagen onthaasten.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Sabine
Datum: 21 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024
De meubels in de accommodatie waren smerig, vlekken. De geur was muf en vies. Verwarming stond zeee hoog. De stoelen aan de eettafel waren erg hard. De bank aan de eettafel was onhandig. De stapelbedden zaten met tyraps aan elkaar vast. Accomodatie was erg klein voor acht personen.
Reactie van Roompot
Beste Gast, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We vinden het fijn om te horen dat je ons dorp hebt bezocht. Jammer genoeg lijkt het erop dat we niet helemaal aan je verwachtingen hebben voldaan en daarvoor onze oprechte excuses. We nemen je feedback serieus en zullen naar de staat van het meubilair kijken, evenals naar de geur in de accommodatie. Wat betreft de verwarming, onze excuses als deze te hoog stond ingesteld; onze gasten kunnen deze zelf reguleren voor optimaal comfort. We zullen onze huishoudelijke dienst instrueren om een extra controle uit te voeren. Het spijt ons te horen dat de stoelen niet comfortabel waren en de bank onhandig leek. We streven ernaar om een gezellige eetruimte te bieden en zullen je opmerkingen meenemen ter verbetering. Voor wat betreft de grootte van de accommodatie, we bieden een verscheidenheid aan lodges van verschillende groottes, variërend van 45 tot 410 vierkante meter. Voor een volgende keer kunnen we je wellicht helpen met het kiezen van een grotere optie die beter aansluit bij je behoeften. We willen je graag laten weten dat we een open oor hebben voor alle opmerkingen en werken continu aan het verbeteren van onze diensten en faciliteiten. Mocht je besluiten ons in de toekomst weer te bezoeken, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we je een verblijf kunnen bieden dat aan je verwachtingen voldoet. We hopen op nog een kans om je te kunnen overtuigen. Houd je goed, Roompot
  • Algehele verblijf
    3.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    2.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    2.0
  • Gastvrijheid
    5.0
3
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
2 nachten geweest. Alles goed voor elkaar
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Het waren prachtige huisjes met goede faciliteiten. Goed voorzien van servies en een heerlijk nespresso apparaat in het familiehuis waar de coffepads bij waren geleverd! We hebben genoten van ons familieweekend.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
Prima verblijf in goed huisje, goede locatie, uitstekende receptie met zeer vriendelijke medewerkers.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Heleen Veldwijk
Datum: 19 februari 2024
Wij hebben het erg prettig ervaren. Vragen via de mail snel beantwoord, vriendelijk personeel en een gezellig huis met een ruim ingerichte keuken. Het enige minpunt is dat we 4 slaapkamers zijn met 2 kamers met stapelbedden. Onze puberkinderen vinden dit erg krap
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Nico Schelfhout
Datum: 19 februari 2024
Buiten het weer was alles heel goed.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.