Reviews

8.7

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 576 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    7.3
  • Onderhoud
    8.4
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    7.7
  • Vakantieverblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 576 reviews

Filter de reviews
Naam: Bas.
Datum: 11 juli 2024
Lekker uit in eigen land. Dankzij de mooie en mooi gelegen bungalow, de schitterende en gevarieerde omgeving en de diverse dorpjes, is dit een prachtige plek en omgeving om te genieten en te fietsen.
9
Naam: Beau
Datum: 9 juli 2024
Zo groen dat ook het terras groen en gevaarlijk is. Veel geld voor schoonmak die niet is gedaan Bij aankomst vies huisje! Stront in 2 wcs. Overal grote spinnenraggen. Terras spekglad! overal groeit er gras en struiken uit de bestrating van het terras. ligbedden helemaal groen zodat je kleding als je erop gaat zitten ook gelijk groen is. In de loop van ons verblijf krijgen we een dringende email om parasol bij geen gebruik in te klappen, heel raar mailtje, waarop wij antwoorden of zij de hondenpoep van een andere hond in de tuin bij het huis willen verwijderen. De drol is 2x het formaat van onze kleine Westie hond. Vervolgens zijn ze op het park stenen in de opritten aan het leggen met de hele dag een hoop herrie en stof om je heen, je komt er voor je rust die hebben we niet gevonden. Je mag er niet bbqen we hebben niet anders gezien bij andere huisjes dat het vuur werd aangestoken met veel herrie en rook tot gevolg, hele groepen zaten er feest te vieren. Er wordt keihard gereden over het park vooral door eigenaren van de huisjes ook s nachts. Verder viel het huisje an sich ook tegen, geen opbergruimte. waar moet je al je spullen laten, TV die verscholen staat achter de leuning van de bank dat is handig kijken, Levensgevaarlijke plek voor de CombiMagnetron deze is veel te hoog geplaatst! Bedden veel te smal en kort, met 180 kan je niet fatsoenlijk in liggen, als je niet oplet rol je zo uit je bed. Park is mooi om te zien maar daar is alles mee gezegd! En klap op de vuurpijl moet je zelf achter de borg aan en moet je dan ook vernemen dat deze niet volledig wordt terug betaald omdat ze een MEGA drol waar MELDING van is gemaakt hebben moeten opruimen. DEZE was en is niet van ons of onze gasten en of onze kleine hond!
0
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2024
Plezierig en vooral snelle antwoord op mails was voor ons heelmprettig omdat we uit bıitenland zijn gekomen vanwege wedstrijden van me dochter in Peelbergen
9
Naam: Lauri
Datum: 8 juli 2024
Ondanks dat het huisje dit keer niet prettig rook (zurige, bedompte lucht), toch een prettig verblijf op dit mooie park!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Wim Groot
Datum: 8 juli 2024
Het park is mooi opgezet en het huisje die wij hadden was perfect! We mistte alleen een inloopkast bij de openslaande deuren inde woonkamer en een tv op de slaapkamer. Verder was het perfect.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Jan
Datum: 6 juli 2024
Mooi park met enkele tekortkomingen. We zaten in huisje G3 waar helaas geen horren aanwezig is waren. Een volgende boeking zonder horren zit er helaas niet in. Eigenaren van de woningen moeten wellicht meer beseffen dat dit een reden van wel of niet boeken kan zijn op een vrij nieuw park als deze.
9
Naam: John
Datum: 5 juli 2024
Als je rust zoekt, boek de Heihorsten van Roompot Hoe je het park al opkwam, de rust, de accommodaties en zeker ook de vriendelijkheid van de receptie Op dit park was zoveel rust, heerlijk, wij hebben zeker genoten De accomodatie was echt super, hele mooie huisjes, en kregen ook nog de mooiste plek, aan het water, beter kun je niet treffen
10
Naam: Nelly
Datum: 2 juli 2024
Week op de Heihorsten van 20-6 tot 1-7 2024 De locatie ligt mooi aan de bosrand in een aantrekkelijke omgeving. Direct vanuit het park zijn er wandelingen en fietstochten te maken. De vakantiehuisjes zien er van binnen goed uit, er is voldoende afstand tussen de huisjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Huisje 6B Op foto was een overkapping en ons huisje niet, dus weinig tot geen schaduw. 1 parasol voor 2 personen en een hond was niet te doen. Huisje was veels te warm 31 graden buiten maar ook binnen 31 graden. Vloerkleed woonkamer is gevaarlijk, glijdt alle kanten op.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
De Heihorsten oke. Super mooi parkje en de mensen bij de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam.
10
Naam: BB
Datum: 28 juni 2024
Kleinschalig park midden in de natuur. Kleinschalig park. Knus maar toch privacy. Huisje waar wij in zaten erg mooi. Park heel schoon en direct sta je in de natuur. De stilte en genieten van de vogeltjes zo fijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
Heerlijk genieten Wat hebben we genoten van een heerlijke vakantie op de Heihorsten. Heerlijk rustig en een super mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Super vriendelijk personeel. Kregen zelfs een kadobon van de plaatselijke ijssalon omdat ze wat kleine dingen in en om het huis moesten doen. Daar hebben we helemaal niets van gemerkt. Super lief . We gaan hier zeker weer terug komen .
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2024
Helaas was airco weer eens defect. Wij zijn nu 13 keer op de Heihorsten geweest, waarvan we 11 keer in huisje A14 hebben gezetten . Van de 11 keer heeft de airco het 1 keer gedaan. Tijdens de andere weken in huisje A14 hebben wij diverse monteurs op bezoek gehad tijdens onze vakantie. Maar bij ons laatste bezoek van 14 t/ 28 juni met temperaturen van rond de 30gr. wederom helaas weer geen werkende airco. Dus het met voorkeur boeken van bungalow A14 heeft geen enkele meerwaarde wat betreft de airco. Helaas heeft ons verblijf en ontvangst aan de Heihorsten dit keer een behoorlijke negatieve invloed op ons gegeven wat ons vakantiegevoel en ontspanning niet ten goede is gekomen
5
Naam: Lars van Katwijk
Datum: 1 juli 2024
Door de rustige omgeving lekker kunnen ontspannen Veel gefietst en gewandeld!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Heerlijk stil en rustig
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: E Hendriks
Datum: 1 juli 2024
Huisje A15, geen juiste antislip onder het vloerkleed. Geen beugel langs kleine trap, denk hierbij aan minder mobiele mensen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: CK
Datum: 1 juli 2024
Fijne week gehad in een mooie en rustige omgeving. Natuurgebied om de hoek.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Erwin Harbers
Datum: 1 juli 2024
Mooi huisje, schoon en vrij compleet uitgerust. Prima voor een weekendje fietsen. Drie kritiek puntjes. Mijn vriendin vond de bedden te small. Als iets niets in het huisje aanwezig is, geef er dan ook geen instructies voor. Openingstijden voor het zwembad zijn wel erg beperkt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Een rustig park in een schitterende omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Janny Slot
Datum: 1 juli 2024
Mooi rustig park. Erg warm in het huis met serre (E8) en buiten maar 1 parasolwaar we niet met zijn vijven en en een kind van 2 in zijn minibadje onder konden zitten. Binnen erg heet om te eten maar buiten in de zon niet te doen. Badkamer ansuite onhandig als nog 3 anderen van die badkamer gebruik moeten maken, erg gehorig.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2024
Gastvrij, rust op het park! 1 tip; probeer alle huisjes van horren te voorzien.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Joost
Datum: 26 juni 2024
Schoon, ruim op gezet, goede parkeergelegenheid, speelfaciliteiten voor kinderen enigszins summier, inrichting huisje erg mooi en ruim, heel aangenaam.
8
Naam: Wilma
Datum: 24 juni 2024
Weekend verblijf Het huis was prachtig, de locatie op het park was heel mooi. Huis was goed schoon. Prettig contact met de receptie
9
Naam: Dick
Datum: 15 juni 2024
Geweldig park! Geweldige villa in een zeer rustige omgeving, lekker dicht bij het bos en de heide! Ideaal om mooie fiets- en wandeltochten te maken, Strabrechtse heide is een genot om in te fietsen met veel uitwijkmogelijkheden naar de leuke dorpjes in de omgeving! We hebben heel wat parken in Nederland/buitenland gehad maar deze was tot op heden het beste! Hier gaan we zeker een keer terugkomen! Bedankt voor jullie gastvrijheid!!
10
Naam: Frans
Datum: 14 juni 2024
Bungalow van hoge kwaliteit. Rustig park. Begroeiing heeft nog even de tijd nodig.
9
Naam: Anne
Datum: 12 juni 2024
Goed weekend gehad Mooie ligging aan het water, vriendelijk personeel, leuk huisje en schoon
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juni 2024
Een mooi park vlak bij natuurpark en restaurant. Mooie midgetgolfbaan. Goede ontvangst. Klacht met zonnebank snel opgelost. Mooi huis met mooie inrichting en voor 9 personen 3 badkamers en voldoende servies.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Fijn park als je geen heisa om je heen wil Ruim huis, mooie omgeving. Rustig park
8
Naam: Carl & Chris
Datum: 10 juni 2024
Supertevreden. We waren er twee jaar geleden ook al. De tweede fase was toen in volledige opbouw (we waren hierover trouwens geïnformeerd), maar nu straalt het pittoreske dorp met de villas met strooien daken rust en gezelligheid uit. Zoals gezegd bij het uitchecken Tot in september!
10
Naam: Amy
Datum: 7 juni 2024
Heihorsten familie weekend Heel mooi huisje. Wel hele zachte matrassen. In het huisje miste een snijplank. Voor een zomervakantie met mijn gezin vind ik het geen aantrekkelijk park, voor een familie weekend wel. Op de pagina staat dat de Beekse bergen nabij is. Dit is 45 min rijden, dus dit voelt misleidend.
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.