Adres en reisinformatie

Adres

De Heihorsten

Bosrandweg 5
5711 RJ Someren
Noord-Brabant
Nederland
+31 (0) 493 89 03 03

Reisinfo

Recreatieve vakantie

Op De Heihorsten zijn alleen boekingen voor een recreatieve vakantie toegestaan. Boekingen en reisgezelschappen die hier niet aan voldoen kunnen worden geweigerd. Bekijk voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Opladen elektrische auto

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. Je kunt ook een verblijf boeken met privé oplaadpunt.

Hond mee?

Natuurlijk is je hond ook van harte welkom op De Heihorsten.

  • Geef bij je reservering aan dat de hond meekomt.
  • Je mag maximaal twee honden meenemen. Andere huisdieren zijn helaas niet toegestaan.
  • Lijn de hond aan op het park en in de natuurgebieden.
  • Laat de hond niet alleen achter in je verblijf.
  • Per hond betaal je een toeslag per nacht.

Rookvrij

Alle vakantieverblijven zijn rookvrij. Roken mag alleen buiten op het terras.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 19.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.