Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16659 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16659 reviews

9
Naam: Lammy Ruiters
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn huisje gehad alleen met de k kaart de deur openen is een ramp .dit lukte echt niet heeeeeel lastig een sleutel is heel wat beter .
10
Naam: Jan Born
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Altijd een warm en vriendelijk welkom, zowel zomers als in de donkere - winterperiode, prettige ervaring met meeste medewerkers, chalets en bungalows zijn meestal top- in orde....
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en netjes.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eetkamer stoelen erg oncomfortabel (metalen rooster) Geen overgordijnen. Schimmel in douche, moeten douchen in bad, koffiezakje nog in apparaat en veel beestjes in douche.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Vakantiepark Hunzedal niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In en uit checken ging via de slagboom... Geen medewerker aan te pas gekomen dus kan er geen oordeel aan hangen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim verblijf
8
Naam: Lydia Mazereeuw
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vinden de kamer erg klein voor vier volwassenen en het is voor vijf personen!
10
Naam: Corry Goedemans
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig genoten, komen beslist nog eens terug!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer prettig park door goed,deskundig en vooral zeer gastvrij personeel. Mooi gelegen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park in mooie omgeving
7
Naam: C.P. Heuvel
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De WiFi was erg slecht, vaak geen verbinding. Daarnaast was de douche verstopt en moest daar iemand voor langskomen. Er hing ook een onprettige riool geur in de badkamer gedurende ons verblijf. Verder prima!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn we komen zeker weer eens een keertje
8
Naam: Jan Jurie Schenk
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park op wat kleine puntjes na Ik hoop dat jullie er wat mee gaan doen Dan kom ik graag terug!
10
Naam: Carla Sleebos
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben de speeltoestellen gemist, waren ws weg voor onderhoud? Of er worden nieuwe geplaatst ? Het blijft leuk en we blijven zeker Komen 👍
10
Naam: Rianne Wensink
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park. Genoeg te doen voor de kinderen,dat was voor ons het belangrijkste
10
Naam: M. Withag
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was goede keus
10
Naam: Gerrit Boersma
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi, groot huisje
7
Naam: Piet Wissema
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Cv was heel luidruchtig, zwembad was niet geheel te gebruiken ivm lessen, daarna was de whirlpool steeds bezet door de mensen die les hebben gehad
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heel fijn ontspannen weekend gehad Genoeg te doen op het park ondanks het al November is Kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad, de bowlingbaan en bij het klimmen Alleen een klein aandachtspuntje wat wij vonden Is ondanks de douche door laten lopen rook de badkamer het gehele weekend nogal naar een soort riool lucht Verder niks aan te merken en was alles dik in orde en mooi netjes schoon
9
Naam: Caressa Verhoef
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hunzedal is een geweldig Park als je met kinderen bent en het personeel is heel vriendelijk
3
Naam: Jacqueline
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
de schoonmaak in de huizen zal veel beter moeten. ons huisje plakte de vloer er lag glas op de vloer. kapstok hangde half aan de muur.
Bedankt voor het invullen van de enquête. Wat vervelend dat uw accommodatie niet schoon was bij aankomst. Dit hoort natuurlijk wel zo te zijn. Onze excuses hiervoor. Wij hebben dit doorgegeven aan de parkleiding van Hunzedal. Dan kunnen zij samen met de huishoudelijke dienst kijken waar dit mis is gegaan. Helaas kunnen we uw ervaring niet meer veranderen, maar zo kunnen we er wel voor zorgen dat dit voor uw volgende verblijf en de volgende gasten wel in orde is. We hopen dat u desondanks van uw verblijf heeft genoten. Wij kijken in ieder geval uit u in de toekomst weer op één van onze Roompot parken te mogen verwelkomen.
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een reden om weer terug te komen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Simpel huisje, maar schoon en ruim. Alles wat we nodig hadden. Leuke omgeving, genoeg te zien en te doen. Park is gezellig en zeker voor gezinnen met kinderen in de zomer erg leuk denk ik.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vinden het een geweldig mooi park. Maar een modernisering van de vakantiewoning zou een meerwaarde hebben. Het was minimalistisch en er mankeerde hier en daar wat aan
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park...voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed
8
Naam: Jan. Wigmore
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ontspannen sfeer, en heerlijk rustig. Wij komen zeker terug!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.