Reviews

8.5

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 613 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.1
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    8.1
  • Vakantieverblijf
    8.3
  • Zwembad
    8.1
  • Gastvrijheid
    8.6

Bekijk 613 reviews

Filter de reviews
Naam: Chris Rutten
Datum: 24 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 mei 2024
We hebben een leuke vakantie gehad alleen het was zeer warm in ons verblijf airco zou heel prettig zijn geweest
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
Voor rolstoelhouder is de toegang moeilijk.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
We hadden nooit gedacht zon parel van een camping aan te treffen in Gasselternijveen en we zijn daarmee aangenaam verrast. Verder is de gastvrijheid enorm goed. Het hele vakantiepark oogt goed onderhouden en het algemeen beeld is dat het een goed verzorgd park betreft. Verder is het personeel enorm behulpzaam en erg gastvrij. We komen zeker nog eens terug om te kamperen. Het enige wat aandacht behoeft is de routebeschrijving via Google maps. Deze stuurde ons naar het verkeerde punt.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
Openingstijden van fiscaliteit gering. Speel aanbod gering. Een lang verblijf is niet aanbevolen of je moet van rust houden en smorgens wakker worden gemaakt door ganze herrie. Ook geen aanbeveling voor een hond deze eet de ganzepoep welke overal ligt.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 mei 2024
De beneden verdieping van nr 48 stonk extreem naar rook en de hele dag luchten hielp niets. Gelukkig konden we veel buiten zitten. De keukeninventaris zou voor 8 personen zijn, maar o.a. soepkommen waren er maar voor 6 personen. Terras meubilair slechts voor 5, wijnglazen voor 4 personen. Gemeld, maar verder niets over gehoord. De twee andere huisjes waren wel OK.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Remco Van der Zijden
Datum: 20 mei 2024
We hebben het super gehad. Een paar puntjes zouden het een extra upgrade geven nl. Insectenwerende horren en een paar ligbedden bij het huisje. En misschien de ganzen vragen of ze tot minimaal 7.00 uur hun snavel houden i.p.v. tot 5.00 uur.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 mei 2024
Deze vakantie heeft ons deugd gedaan, prachtig huis met alles erop en eraan. We voelden er ons thuis. We hebben genoten met het prachtige weer. Een aanraden wie van de natuur en rust houdt.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Voor de trap van safaritent 203 zitten wat gaten en bij even niet opletten kan dit wel eens verkeerd aflopen. (Even opvullen?) Ook de gebruiksaanwijzing op de kluis was/is bijna onleesbaar door de te kleine letters. Wellicht ook een papieren versie in het Nederlands bij aankomst meegeven.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Christa Waasdorp
Datum: 17 mei 2024
We hebben genoten van de Safaritent, heerlijke midweek gehad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Rustig goed verzorgd park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024
Rustige, leuke vakantie park. Kinderen hebben zich goed kunnen vermaken.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024
Leuk
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: MM Fillekes
Datum: 13 mei 2024
We hebben genoten, vriendelijke ontvangst, goed restaurant.Prachtig en compleet ingerichte chalet.De ruimte en rust op het goed onderhouden park.Mooie en gratis fietsroutes.Komen zeker nog een keer terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Ik heb een paar minpunten; er zijn te weinig en te kleine koelkasten. In de grote koelkast ontbreekt een aantal deurbellen zodat er weinig in kan. De badkamers zijn niet geventileerd en moeilijk netjes te houden. Er is onvoldoende controle, een lamp boven de wastafel defect kan gebeuren, alletwee defect betekent niet gecontroleerd
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Paul de Visser
Datum: 11 mei 2024
Heerlijk park met mooi gelegen huisje in een mooie rustige omgeving.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Roy Kalkhoven
Datum: 10 mei 2024
Het huisje was erg warm en dit in de maand mei. Een airco zal zeker wel een mooie optie zijn, vooral met wat zonnepanelen op het dak. Dit zagl ik namelijk bij andere huisjes wel. In de zomer met 30 graden is het waarschijnlijk niet uit te houden op de slaapkamers boven. Voor de rest een erg mooie locatie, hier kom ik graag nog eens terug!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Ons verblijf is prima bevallen. Vond deze vragenlijst niet echt fijn. Er waren meerdere redenen waarom ik een bepaald punt gaf, maar kon maar één antwoord aanklikken. Jammer
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
Ideaal park voor stellen die erop uit trekken en van rust willen genieten
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
Rust, fijne villa, mooie omgeving!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Tiny Kamps
Datum: 3 mei 2024
Geweldige midweek gehad, alles schoon. Goed verzorgd, top park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Wat een mooi park. En wat een mooie locatie aan het water hadden we. Echt genieten. Ook het bubbelbad was een leuke extra. Wel een warm huisje, een werkend zonnescherm of airco in de zomer is wel een must!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Super park om even lekker te relaxen
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
We vonden het een leuk park en een net huisje
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Dave Shaw
Datum: 2 mei 2024
We have stayed here before, the staff and the accommodation as before where very good. This time we arrived late , but the key was where we were told it was. Our stay there was as we expected we use the accommodation as our place of relaxing also it is easy to go and visit our family in The Netherlands from the park. Hennie at the service point was very helpful, we had a problem with a small water leak which was fixed the same day. We were informed that the house we had booked was unavailable because of a fault with it and was told to go to another house, it was no problems for us. Its a beautiful place to stay and unwind very relaxing with shops close by.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 april 2024
Het is een mooi en rustig park met een hele mooie villa waar we al 2 keer in gelogeerd hebbn
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 april 2024
Voor ons is dit een prima park,wij hebben geen faciliteiten nodig,dus vindt dit park heel geschikt voor ons. Wij komen hier al een jaar of 9 meerdere keren per jaar. Het bevalt ons prima na vele jaren. Oktober zijn we weer aanwezig op dit park.💖
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.