Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 18035 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 18035 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruimte. Rust omgeving prijs
8
Naam: G.J.J. Haanstra
Datum: 5 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vooral fijn dat je vanaf het park zo het bos in kunt lopen om te wandelen. Dat het verblijf geen halletje heeft om jas, schoenen en plu te plaatsen vond ik een gemis, ik vind het niet prettig om van buiten direct in de keuken/woonkamer te komen.
9
Naam: Linda Grobben
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf alleen een kast wat wiebelden en nachtlampje bij bed deed het niet voor de rest een aanrader
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Jammer dat een plaats uitzoeken 35 euro kost! buitensporig veel op een weekje tegen ACSI tarief. Het sanitair en afwasplek zien er versleten uit Onderhoudtijd van het Sanitair op een moment dat veel vakantiegangers zouden willen gaan douchen, Geen souplesse om aan de mannen of dameskant naar de wc te kunnen terwijl medewerker op haar telefoon leest De gebouwen zouden gemakkelijk toe kunnen laten dat terwijl links schoongemaakt wordt recht de voorzieningen gebruikt zouden kunnen worden en omgekeerd.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend vakantiepark!
8
Naam: M Roest
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ja Luijendijk
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Het is goed vertoefden op het park lunsbergen
9
Naam: Ronald van den Akker
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wj hebben het geweldig naar ons zin gehad en hebben alweer geboekt voor 2023.
9
Naam: J Elders
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne,rustige week gehad en genoten van de omgeving!!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op zichzelf redelijk. Douche put liep niet goed door, stroomde water over de rand.. Aankomst ging fout er was niet gecommuniceerd met de service telefoon in welke kluis wij onze huis sleutel konden vinden, lang wachten buiten in de regen. Er is geen afdak, wc, koffie.. Er is niets gedaan met mijn online melding binnen u de reservering dat het om de verjaardag ging van mijn dochter, waarom wordt het dan gevraagd? Hierdoor presteer je juist onder de verwachting!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed vakantiepark met mooie omgeving, fijn gelegen t.o.v. grotere plaats, ruime huisjes, keus tussen zon of meer schaduw, huisje was goed en schoon, alleen de opgehangen rookmelder bij de keuken was geen succes, als je niet oplette ging hij al af, is later een nieuwe geplaatst, ging toen beter maar de plaats is mijns inziens verkeerd . Het paadje om bij het huisje te komen liep met een bocht, die ga je makkelijk afsnijden.
9
Naam: Adrie van den Kerkhof
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het park is prima bevallen, komen hier zeker terug!
8
Naam: Eijke
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima vakantiepark voor jong en oud, voor iedereen is er wat te doen in het park en omgeving
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat we blij zijn dat we hier weer een weekje mogen doorbrengen
10
Naam: Aad Spek
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de 6de maal naar Lunsbergen geweest van af Spijkenisse 265 km maar die hebben wij er graag voor over Een mooi rustig park met goede voorzieningen centraal in Drente je kan alle kanten op zit zo in Duitsland in ons verblijf troffen wij aan nieuwe matrassen alles geschilderd en 2 nieuwe banken dus wat wil je nog meer 2023 zijn wij weer van de partij op Lunsbergen Ik ben 81 mijn vrouw 79 maar wij hebben de reis er graag voor over een paar weken weg uit de drukke randstad mvgr Fam Spek Spijkenisse
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn hier veel vaker geweest en ervaren het elke keer als thuis komen en dit is zeker niet de laatste keer.
10
Naam: Mark Hermans
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Komen zeker nog eens terug
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heel mooi vakantie park voor herhaling vatbaar
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
10
Naam: Dhr Prins
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon leuk rustig park ,mooie ligging, leuke bungalows.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De rust en ruimte op het park
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Amira Ibrahim
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slagboom pasje te hoog Prima ruimte en park, rustige ligging Jammer dat het niet goed en netjes is schoongemaakt
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onderhoud cv toch wel een probleem.komen graag maar nu veel stress ,
8
Naam: Albert Snippe
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al diverse keren op dit park geweest en het bevalt nog steeds goed.
8
Naam: Anita De Wit
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op dit park vond ik de service niet zo..Als je om 15.40 aankomt na 3 uur rijden, en het huisje is schoon gemaakt begrijp ik niet dat je er niet in mag. Het zwembad is aan renovatie toe. De randen zien er erg versleten uit. Geen vaatwasser in het huisje is ook niet meer van deze tijd. De douche cabine is beschimmeld en oud. In het toilet zaten nog remsporen van de vorige gasten. De tafels in het huis zijn oud en vies. Echt aan vervanging toe. Van de wifi heb ik geen gebruik gemaakt. Ik zal niet nog een keer naar dit park gaan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke midweek samen met mijn moeder van 97 jaar !!!!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.