Côte de Nacre

Saint-Aubin-Sur-Mer, Normandië, Frankrijk

  • Zee en strand
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

reviews

7.7

Vakantiepark Côte de Nacre scoort gemiddeld een 7,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 106 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 106 reviews

7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Veel te beleven. Veel bomen op het park. Ideaal voor kinderen. Bedden niet fijn: je ligt direct op de springveren. Ook geen dekbedden, maar ouderwetse dekens. De wachtrijen om ‘s morgens broodjes te halen waren enorm. Bediening in horeca verliep niet zo goed. Genoeg te beleven in de omgeving. Fijn zwembad. We hebben erg genoten, maar achteraf was 1300 euro voor een week in deze stacaravan niet helemaal in verhouding qua prijs/kwaliteit.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen camping, op loopafstand van de zee. Fijn zwembad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Hele mooie, groene en knusse camping/park. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Leuk zwembad en speeltuin voor de kinderen. Het was goed schoongemaakt. Een puntje is de picknicktafel. Het staat heel gezellig maar zit echt niet fijn. Er was geen zitmogelijkheid om echt even lekker te zitten. De inventaris was karig, vooral het bestek. Het kussen bij de bedden is matig, de matrassen goed. Het park ligt dichtbij het strand en het is een heel leuk dorpje. Het personeel is overal heel vriendelijk en behulpzaam en de animatie erg leuk.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een leuke vakantie achter de rug. We logeerden in een accommodatie van Sandaya, deze was zeker in orde. Mooie locatie, proper enkel harde matrassen. De camping was leuk voor de kinderen. Enkel het personeel kon op bepaalde momenten de drukte echt niet aan. In het restaurant ook verschillende gerechten/ijsjes niet aanwezig … (dagelijks) Leuk zwembad voor de kinderen, de redders zijn zeer jong waardoor ze niet durven ingaan op jongeren die van alles uitsteken. (Roken aan het zwembad, echt mensen wegjagen door hun spel,…)
8
Naam: Wim Keimpema
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was hartstikke leuk, de kinderen hebben zich super vermaakt en het zwembad was een groot succes. Het park ziet er keurig uit en wordt netjes onderhouden.
7
Naam: Nico Persoon
Datum: 4 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het vakantiepark is groen en netjes. Het huisje was schoon en netjes. Goede locatie zeker om uitstapjes te maken. Vlak aan het strand en boulevard. Het voelde gewoon goed.
5
Naam: Lieke Hermans
Datum: 3 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hadden een accommodatie geboekt met voorzieningen voor een baby, deze waren er niet. Wij hadden linnen bij geboekt, deze waren er ook niet. En dat de kleine dingen. Geen schaar, geen snijplank, geen kapstok. Dit zijn toch wel basis artikelen die je veel nodig hebt in het dagelijks leven.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling over uw verblijf op Côte de Nacre. Wat jammer om te lezen dat de voorzieningen en de bijgeboekte producten niet aanwezig waren bij aankomst. Onze excuses hiervoor! De parkleiding is ondertussen aan het onderzoeken waar het een en ander mis is gegaan. We hopen dat jullie ondanks toch een fijne vakantie hebben gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
2
Naam: Rob Bar
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een 5 sterren camping geboekt. Volgens mij is er nog nooit iemand op deze camping geweest om te beoordelen. Alles wat vies, de service super slecht. Absolute afrader! Wij zijn zeer teleurgesteld dat nota bene Roompot iets dergelijks verkoopt als 5-sterren camping.
Uw vakantie op Côte de Nacre is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Marjo van den Doel
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
het is een mooi park met alle facaliteiten maar toch kleinschalig. prachtig gelegen voor onze bezoekn ivm WO2 maar ook heerlijk fietsen en zee
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie met een heerlijk zwembad. Chalets zijn ook prima. De bedden zijn waardeloos, ik heb nog niet eerder op zulke slechte bedden gelegen.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Ligging ten opzichte van de zee ideaal.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf gehad. Zou dit park ook zeker aanbevelen bij anderen, behalve de matrassen. Deze zijn op en aan vervanging toe.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hadden verwacht dat er ook Nederlands personeel en/of animatie was, al is het maar 1 persoon. Dit is de reden waarom we via Roompot in het buitenland geboekt hebben. Helaas was zelfs Engels voor het restaurant en animatie team al behoorlijk moeilijk.
8
Naam: Borremans laurent
Datum: 14 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Très agréable sejour dans de bonnes conditions. Propre,belle organisation,belle régions avec beaucoup de facilités Séduit
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
heel proper park, met rustige en drukkere plaatsen met super leuk zwembad
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi chalet met een ruime groen omheinde tuin. Mede doordat we op een hoek zaten hadden we veel privacy. Chalet was schoon en netjes. Terrein ook mooi aangelegd. Fijn ook de winkel voor de meeste benodigdheden. Leuk dorpje en prima lopend te doen naar de zee. Vriendelijk en authentiek plaatsje is St.Aubin sur Mer. Een aantal leuke restaurantjes op de boulevard. Geen massa toerisme! Wij vonden het heerlijk een weekje Normandië op deze camping!
8
Naam: Willie Tielen
Datum: 10 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellig park. Veel faciliteiten en vooral: vriendelijke mensen bij de receptie. Daar doen ze niet moeilijk. Dat geeft je een echt vakantiegevoel.
9
Naam: Tineke Verslype
Datum: 9 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We waren erg tevreden over de positie van ons huisje (495bis). We hadden er in tegenstelling tot de meeste plaatsen erg veel privacy. Het huisje was voorzien van alle nodig comfort. Wij hadden wel de voorkeur gegeven aan donsdeken ipv de dikke lakens die er nu lagen. De medewerkers waren erg vriendelijk. Zowel onze 2 pubers als onze peuter konden zich helemaal uitleven met de faciliteiten op de camping. Het rustige strand is op slechts 5migghnuutjes wandelen en je vind er ook meerdere supermarkten in de buurt. De locatie van de camping is tevens een goede uitvalsbasis als je meerdere stadjes in Normandie wil bezoeken. Als wij nog op vakantie in Normandië gaan zullen we cote de nacre zeker terug overwegen!
10
Naam: Frederick Gouwy
Datum: 9 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We komen nog terug!!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Accomodatie 443 is een oude accommodatie. Dit was aan alles te merken. Douchedeur klemde, gordijntjes zaten vast, toilet bleef doorlopen en maakte continue lawaai, inventaris zeer weinig en afgeleefd. Heel veel bomen waardoor er bijna geen zon was op het terras.
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heel vervelend dat wij verkeerd zijn ingelicht over het gebruik van een zwembroek bij het zwembadpark. Daardoor heeft mijn man geen gebruik kunnen maken van het zwembad. Daarnaast hadden we een Cottage 6+ huisje geboekt wat naar mijn idee een mooi luxe huisje moet zijn. Dit was echter niet het geval. Het was 1 van de oudje huisje die er stonden qua inrichting zeker. Helaas kwamen wij hier op de laatste dag pas achter toen we in een gelijk huisje kwamen. Erg jammer, zo heb ik roompot niet eerder ervaren. Ik zal zeker het park voorstellen aan mijn familie maar niet om via roompot te boeken...
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u verkeerde informatie heeft ontvangen over het zwembad, onze excuses daarvoor! Ik zie dat u wel de juiste accommodatie toegewezen heeft gekregen, misschien dat er in het verblijf een restyle uitgevoerd moet worden. Wij danken u voor uw feedback en we nemen dit zeker mee in het overleg met de parkleiding. Hopelijk alsnog tot ziens op een van onze parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Ruimte in caravan voor 6 personen erg minnetjes, minimaal comfort
10
Naam: Pascal Keurvels
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
cétait parfait, le lieu calme beaucoup dactivités pour petits et grands, le personnel gentil et professionnel, le chalet propre grand parfait, tout était vraiment parfait, nous sommes heureux, merci pour ce séjour
8
Naam: Marion Buil
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuk park, jammer dat de WiFi erg duur was, niet van deze tijd in mijn ogen. De chalet was sober ingericht, wel van alles aanwezig, bedden matig. Niet echt roompot waardig.
8
Naam: F.J. Saas
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park met redelijk veel privacy bij de chalets.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Keurig park, schone caravan, goede service
8
Naam: Jan J. Gorter
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een geweldige tijd gehad bij Camping Sandaya in Saint Aubin sur Mer. Goede camping, mooi zwembad, winkeltje met de meest nodige zaken, en een Intermarché op 5 minuten rijden. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Camping ligt 10 minuten lopen van het strand. Wij bevelen deze camping zeker aan. Het enige wat je niet in de hand hebt, is het weer. Gelukkig hadden wij het getroffen.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.