Reviews

8.5

Vakantiepark Château des Marais scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 24 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.1

Bekijk 24 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
Leuk park om de omgeving te verkennen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023
Ideale uitvalbasis om de kastelen van de Loire te verkennen. Klein maar goed onderhouden cottage. Leuk zwembad.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023
Prachtige 5 sterren camping. Goed onderhouden huisje. Vriendelijke sfeer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Jeroen de Ruiter
Datum: 22 september 2023
We hebben genoten van ons verblijf in Chateau de Maires. Erg vriendelijk personeel, die je overal bij hielpen. Enige puntje van aandacht onze accommodatie was een beetje scheef geplaatst (niet waterpas). Het park is geweldig, fijn zwembad en alles is mooi aangelegd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
9
Naam: Emile Geudens-Machielsen
Datum: 21 september 2023
prima park, vriendelijk personeel, goede locatie, proper en modern huisje
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2023
Wij waren heel blij met de airco, aparte slaapkamers en eigen douche. Wel vonden wij het internet duur. Bedragen per apparaat. Niet meer van deze tijd.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2023
De cottage en het terras waren heel goed. Maar er is verbetering mogelijk voor de volgende 2 zaken: 1. Het water van de douche was ofwel te heet ofwel te koud, de mengkranen in de beide douches werkten niet goed met de doorstroomboiler! 2. De wifi viel elke avond uit, ook al had ik hiervoor betaald! Dit is in deze tijden zeker voor verbetering vatbaar. Reken het in de totale prijs in zodat de wifi gratis kan gemaakt worden! Een kussen voor op de ligzetels zou ook een verbetering zijn.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
8
Naam: Anonie
Datum: 11 september 2023
Het was overal netjes en schoon. Echter week het zwembad en het interieur van het huisje af van de fotos op de website. Het zwembad bleek in het echt een stuk kleiner en het huisje was een stuk compacter dan hoe het leek op de fotos.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 augustus 2023
Uitstekende uitvalsbasis, mooie camping, heel leuk en verwarmd zwembad, mooi domein, vriendelijk personeel. Een comfortabel ingerichte stacaravan voorzien van alle comfort en airco! Heel veel plusjes dus. Het enige wat niet zo fijn was, was dat de vloer van de stacaravan niet schoongemaakt was. Etensresten, haar,… Wij hadden geopteerd om te betalen voor de schoonmaak op het einde van het verblijf, ik had dan ook niet verwacht dat ik op de dag van aankomst zelf de caravan mocht dweilen. Ook bijbetalen voor de Wifi vinden wij niet meer van deze tijd. Maar zoals gezegd daarbuiten een heerlijke vakantie gehad op een prachtig domein in een ontzettend mooie streek.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Tess
Datum: 24 juli 2023
Leuk park en prettig zwembad. Bij de chalet 6/7 staat alleen een picknick bank op de veranda en 2 ligbedden (zonder kussens) en het is eigenlijk niet te doen om daar 2 weken lang op te zitten. Barkrukken binnen zaten ook zeer oncomfortabel en onhandig met kleine kinderen. Misschien een idee om ook gewoon een tuinset met stoelen erbij aan te bieden. Daarnaast is een (kleine) vaatwasser misschien een idee. Dit huisje is geschikt voor 7 personen en dat brengt dus flink wat vaat mee en er is geen ruimte in de keuken hiervoor (aanrecht is alleen wasbak en kookplaat), dus afwassen moet je in etappes doen, niet echt ideaal. Verder wel echt een kindvriendelijk park en veel activiteiten vanuit het animatieteam. Grootste deel van het team spreekt ook Engels.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
8
Naam: Jetse Miedema
Datum: 23 juli 2023
Prachtig park met veel faciliteiten en veel activiteiten.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2023
Mooi vakantiepark Ons caravan was goed en stond op een ideale plaats
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2023
Zalig ontspannend!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: M.J. Kok
Datum: 26 juni 2023
Rustig gelegen nette camping. Mijn chalet was eenvoudig en wel wat klein
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
9
Naam: M.H. Homburg
Datum: 19 juni 2023
Heeerlijke vakantie gehad. Service is top. Machtig mooi park. Goed onderhouden, verzorgd. Schone zwembaden met genoeg toezicht. Zeker een park om naar toe terug te keren. Chapeau!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juni 2023
Vooraf was gemeld dat er een Nederlands sprekende receptie was en dat er op de TV nederlands talige televisie te zien zou zijn. Beide klopte niet. Bij de receptie wisten ze niet dat Roompot betrokken is bij het park. Verder zijn we tevreden over de opzet, inrichting en hygiëne.
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Marc en Annie
Datum: 12 juni 2023
Het vakantiedomein is heel goed gelegen voor La Loire a Velo, op 2,5 Km kun je al starten aan het mooie fietspad langs de Loire. Blois , Orleans en veel mooie dorpen kan je bereiken met de fiets. Alles is netjes op het domein en veel bloemen. Ook vriendelijk onthaal.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2023
Geweldig park voor gezinnen met jongere kinderen in een omgeving waar ook voor ouders en grootouders heel veel te beleven valt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 mei 2023
Goed
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 mei 2023
Geen losse stoelen om op te zitten Speeltuintjes waren te ver weg Te weinig kasten om spullen op te bergen Tijdens lunchtijd was het zwembad dicht
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Vakantieverblijf
    4.0
6
Naam: Ineke Haegeman
Datum: 18 april 2023
Jammer van het slechte weer, maar toch een aangenaam verblijf gehad. Propere accomodaties, mooi onderhouden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Verifizierten Gäste
Datum: 2 september 2023
Sehr schöner und grüner Campingplatz. Gute Poolanlage. Top Unterkunft. Super Service.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
8
Naam: Ina Bosbach
Datum: 8 juli 2023
Der Park war schön und die Angebote entsprachen der Beschreibung. Die Unterkunft war sehr sauber und nicht abgewohnt. Der Service war gut, man konnte sich auf Englisch verständigen. Einziger Kritikpunkt ist die Verpflegung im Park. Diese ist, wie häufig in Ferienparks, sehr teuer und war leider nicht gut.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Rainer Brink
Datum: 14 juni 2023
Ein sehr schöner Campingplatz mit vielen Bäumen und nettem Personal in guter Lage.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.