Château des Marais

Muides-Sur-Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Middenin Loire-dal
  • Omringd door kastelen
  • Zwemparadijs

reviews

8.4

Vakantiepark Château des Marais scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 46 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 46 reviews

6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Verblijf was maar matig schoongemaakt en verder was servies en bestek heel karig aanwezig. Ook was communicatie tussen Roompot en Sandaya niet optimaal aan gezien wij reeds in Nederland bedlinnen aan boeking hadden toegevoegd en dit bij Sandaya niet bekend was, waardoor dit in 1e instantie nogmaals betaald diende te worden terwijl dit al verrekend was in boeking Roompot.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat uw accommodatie niet helemaal goed schoon was en dat de bijgeboekte bedlinnen niet bekend waren, onze excuses hiervoor! We gaan uw feedback meenemen in overleggen met de parkleiding en gaan kijken waar we kunnen verbeteren. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: m. w.
Datum: 2 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het zwembad was veel kleiner dan verwacht, weinig parasols terwijl het in de zon ligt. Ook de bedden waren kleiner dan in Nederland (1.90 ipv 2.00 meter). Het huisje was erg netjes en mooi, 2 natte cellen met 3 slaapkamers, mooi buitendek en fijn dat de auto bij de caravan mocht blijven. Ik denk dat het meer voor gezinnen met jongere kinderen dan tieners is. Er werd wel eea gedaan voor men dus wel een voldoende.
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat uw accommodatie goed bevallen is. We gaan uw feedback gebruiken en kijken of we kunnen verbeteren. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was een fijne vakantie, fijn park. Schoon chalet met alles aanwezig. Verbeterpunten: veel auto’s op het terrein zelf dat brengt de sfeer niet ten goede.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gaan volgend jaar zeker weer!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zalige periode achter de rug en dit met 3 kids waarvan 2 pubers 😉.
8
Naam: Bert Potgieter
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima park , chalets aan de krappe kant
8
Naam: W Van Rooij
Datum: 3 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Knus, maar bijv de TV is niet op de 50% Nederlanders ingesteld. 25 Franstalig, 5 Engels en zo’n 20 Aziatisch. Het zwembad is prachtig en ook de eetgelegenheden. Het gebied is in deze periode doods en voor 90% is alles gesloten. Ergens spontaan koffie drinken of wat eten kun je vergeten. Gelukkig konden we 5 chateau’s bezoeken en dat was interessant. Blois is een fijne stad. Kortom, het was voor ons 2 oudere mensen een goed verblijf op de camping, maar niet het mooiste gebied in Frankrijk.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuk park, alleen jammer dat de info over de markten niet klopten en geen markt was maar 3 -4 kraampjes. Fietsen paden en routes mini aal
8
Naam: Harrie
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie centrale ligging voor uitstapjes in de regio!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtig park in een prachtige omgeving. Verzorging is keurig.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi chalet, mooi gelegen, van alle gemakken voorzien
9
Naam: G.H. Moraal
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Perfect mobile home met all benodigde comfort
8
Naam: Andreas Jansen
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prettige combinatie van een goed huisje, ligging en service
9
Naam: Patrick Brand
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Is een prima park. Wij hebben 4 chateau bezocht dus prima vermaakt
9
Naam: Bert Verschure
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het vakantieverblijf was goed. Schoon, de douche en de bedden heel goed. De stoelen binnen en buiten waren echt slecht. Wel heel en schoon maar binnen stonden een soort krukken die niet erg zaten. Buiten stonden stoelen waar je een partij rugpijn van kreeg. Heel jammer!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Geweldig mooi park! Mooie huisje. Veel faciliteiten. Gastvrij.
7
Naam: B Janse
Datum: 8 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Verplicht armbandje dragen is voor mij reden om nooit meer bij u partner te boeken dit lijkt te veel op 1940 1945
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park met goede faciliteiten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Goede sfeer op het park, vriendelijk, behulpzaam personeel, mooie accomodatie, schoon park, mooi zwembad. We hebben super genoten.
9
Naam: Lars Tanesy
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Gezellig, leuk zwembad, vooral bij mooi weer, kleinschalig, door klimaat beter dan Roompot in Nederland, Franse charme, mooi decor (in park aan kasteel) vriendelijke bediening, goede prijs/kwaliteitverhouding
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Kaart van het park beschikbaar maken zodat je gerichter kunt kiezen op welke plek je op de camping zou willen zitten (in verband met keuze van het type accomodatie) Verder prima bevallen. De medewerkers van de camping waren zeer behulpzaam en accuraat. Overigens over het algemeen (zeker bij de receptie) beheersing van de Engelse taal om communicatie makkelijker te maken bij lastige onderwerpen of vragen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We vonden het een gezellig vakantiepark, ook de kinderen hadden veel plezier en dan vooral in het zwembad met glijbanen.
10
Naam: Bert Leyn
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Vooraf: we krijgen mailtjes om de borg en eindschoonmaak direct te voldoen terwijl op de factuur staat dat dit ter plaatse betaald dient te worden. Beetje vreemd. Daarnaast hebben we voordat we er in gingen eerst zelf maar eventjes goed schoon gemaakt. We vonden nog diverse dingetjes onder het bed en banken.
9
Naam: Ferry Van der Schaaf
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
het was een erg mooi chalet. de opzet met betrekking tot stoelen en tafel had beter gekund. maar was wel voldoende
9
Naam: Michiel LEJG Janssen
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtig park, mooie accomodaties, zwembad …. Wel 4 dagen geen warm water gehad . Na 4 dag pas opgelost!
8
Naam: Jean-pierre Ligneel
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mijn verblijf was heel goed. Mooi verblijf, alles was heel netjes.
7
Naam: MG van de Vondervoort
Datum: 1 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.