Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

HANSA-PARK Resort am Meer

Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland

  • Bijgelegen pretpark
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

HANSA-PARK Resort am Meer

Am Fahrenkrog 91
23730 Sierksdorf
Sleeswijk-Holstein
Duitsland
00491706837873

Reisinfo

Algemeen

Openstaande posten

Heb je nog openstaande posten, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons te betalen. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je bij aankomst op de receptie het bedrag direct te betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op het park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Barbecue

Om hygiënische redenen is er geen barbecue aanwezig bij het vakantieverblijf, maar het is toegestaan om zelf een barbecue mee te nemen. Op de houten terrassen en de balkons is het verboden een barbecue te gebruiken.

Waarborg

Je dient een waarborg per vakantieverblijf te betalen. De waarborg wordt circa 14 dagen na vertrek, indien het verblijf netjes is achtergelaten, naar je overgemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur gereed. Je kan terecht bij de receptie tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen bovengenoemde tijden aan te komen, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0049-1706837873.

Vertrek

Je dient om 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. De receptie op het park is van 09.00 tot 10.00 uur geopend voor checkout. Op afspraak kan er ook iemand aanwezig zijn op de receptie. Neem hiervoor contact op met de receptie op telefoonnummer 0049-1706837873.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.