Adres en reisinformatie

Adres

HANSA-PARK Resort am Meer

Am Fahrenkrog 91
23730 Sierksdorf
Sleeswijk-Holstein
Duitsland
004945634785404

Reisinfo

Algemeen

Openstaande posten

Heb je nog openstaande posten, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons te betalen. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je bij aankomst op de receptie het bedrag direct te betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op het park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Barbecue

Om hygiënische redenen is er geen barbecue aanwezig bij het vakantieverblijf, maar het is toegestaan om zelf een barbecue mee te nemen. Op de houten terrassen en de balkons is het verboden een barbecue te gebruiken.

Waarborg

Je dient een waarborg per vakantieverblijf te betalen. De waarborg wordt circa 14 dagen na vertrek, indien het verblijf netjes is achtergelaten, naar je overgemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur gereed. Je kan terecht bij de receptie tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen bovengenoemde tijden aan te komen, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer  0049-45634785404 .

Vertrek

Je dient om 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. De receptie op het park is van 09.00 tot 10.00 uur geopend voor checkout. Op afspraak kan er ook iemand aanwezig zijn op de receptie. Neem hiervoor contact op met de receptie op 0049-45634785404.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.