HANSA-PARK Resort am Meer

Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

HANSA-PARK Resort am Meer

Am Fahrenkrog 1
23730 Sierksdorf
Sleeswijk-Holstein
Duitsland
004945634785404

Reisinfo

Algemeen

Openstaande posten

Heb je nog openstaande posten, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons te betalen. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je bij aankomst op de receptie het bedrag direct te betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op het park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Barbecue

Om hygiënische redenen is er geen barbecue aanwezig bij het vakantieverblijf, maar het is toegestaan om zelf een barbecue mee te nemen. Op de houten terrassen en de balkons is het verboden een barbecue te gebruiken.

Waarborg

Je dient een waarborg per vakantieverblijf te betalen. De waarborg wordt circa 14 dagen na vertrek, indien het verblijf netjes is achtergelaten, naar je overgemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur gereed. Je kan terecht bij de receptie tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen bovengenoemde tijden aan te komen, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0049-45634785404 of buiten de openingstijden met 0049-1706837873.

Vertrek

Je dient om 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.