Reviews

8.5

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 220 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.5
  • Onderhoud
    8.1
  • Schoonmaak
    8.2
  • Vakantieverblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3

Bekijk 220 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Prima ligging, genoeg te ondernemen in omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Miranda
Datum: 4 april 2024
Prima appartement, zeker voor herhaling vatbaar. Sleutelkluis is ideaal.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Jos Kiezebrink
Datum: 8 maart 2024
Heerlijke week gehad , met redelijk (goed) weer.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: J Goor
Datum: 8 maart 2024
Prima ligging en mooi appartement
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Kim Limbourg
Datum: 1 maart 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
De verandering met een andere Host. Lionel. Wij geven dikke 10. We komen zeker terug
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Suzanne Boomgaarden
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
We hadden plezier!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 februari 2024
Niet echt kindvriendelijk.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: Kim Bradt
Datum: 16 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Marjan Boejharat-Brink
Datum: 13 februari 2024
Fijne ruimte om te verblijven
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Davy in ‘t Veen
Datum: 9 februari 2024
Fijne en rustig gelegen vakantiewoningen in een prachtige omgeving. Ontbreken van een receptie is helemaal niet erg door het goede stappenplan bij aankomst en vertrek. Komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Lauran Altena
Datum: 9 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2024
Goed verblijf gehad, niets op aan te merken!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 februari 2024
Blijft voor ons een prachtige locatie en appartement.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Stephanie Katic
Datum: 29 januari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 januari 2024
Was geweldig!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 januari 2024
Mooi groot en schoon appartement op 2 minuten rij afstand van de ski liften. Echt een aanrader. Wij hebben een erg fijn verblijf gehad en komen hier graag weer terug.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Jan Van Moll
Datum: 23 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2024
Genoten
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Marieke
Datum: 23 januari 2024
We vonden het erg jammer dat het huisje erg vies was en stonk. Onze dochter is allergisch voor honden en overal op de dekens zaten honden haren. Ook hadden we een appartement geboekt met 4 losse een persoons bedden , maar er stond een stapel bed waar de kinderen niet boven in durfde.
Reactie van Roompot
Hoi Marieke, Zo leuk van jou om ons te beoordelen, thanks. Het spijt ons te horen dat de reinheid niet voldeed aan wat je verwacht had en dat er ongemakken waren met betrekking tot de aanwezigheid van huisdierharen, gezien we ook niet-huisdiervriendelijke opties aanbieden. We zullen dit intern opnemen om onze schoonmaakprotocollen te herzien en te verbeteren. Wat betreft de bedden, normaal gesproken zijn alle slaapkamers uitgerust met enkele boxspringbedden en we zullen onderzoeken hoe het stapelbed in jouw appartement terecht is gekomen. We waarderen je feedback zeer, omdat het ons helpt onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat toekomstige gasten een aangenamer verblijf hebben. We vinden het fijn dat de omgeving en de faciliteiten in de buurt naar wens waren en hopen dat je desondanks hebt kunnen genieten van de prachtige berglandschappen en de buitenactiviteiten die Winterberg te bieden heeft. Kom zeker eens terug! Tot ziens, Roompot
  • Algehele verblijf
    6.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    7.0
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 januari 2024
Mooie appartementen. Een park kan ik het niet noemen. Twee punten: de centrale hal is verschrikkelijk gehorig, waardoor je alles van al je buren hoort. Zeker als een kind hard praat, of als buren stomdronken om 01.30 thuis komen. Daarnaast was het afvalhok echt drama. Overal afval op de grond, omdat de containers overvol waren. Het appartement zelf was zeer netjes en de host (via email) erg vriendelijke en zeer snel in beantwoording. Locatie tov zowel centrum, pistes als wandelroutes echt uitstekend.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Rene
Datum: 19 januari 2024
Prettig verblijf
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Esther Verhoeven
Datum: 19 januari 2024
Top
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
10
Naam: J. D Tamminga
Datum: 19 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.