Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1004 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1004 reviews

9
Naam: M. Jager
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk verblijf op een top locatie!
10
Naam: C. S. de Jong
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, niet ver van het centrum.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: G Veluw
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer zeer gezellig harstikke leuk ,als je na gaat dat het ruim 38 jaar geleden is dat we er geweest waren is het geweldig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuk appartement,
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aardige host. Wat gedoe gehad met parkeren helaas. Verder was het een redelijk nette en onderhouden accommodatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: F. Alebregtse
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en goed verzorgde appartementengebouwen. Wij vonden het een bijzonder prettige accommodatie om te verblijven.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, een speeltuin zou wel leuk zijn voor de kinderen
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf op een zeer mooie plek!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Janny Heidema
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was geen echt vakantiepark, maar 4 mooi gelegen vakantiehuizen, met prachtige appartementen, groot balkon en schitterend uitzicht. Echt een aanrader. Niet geschikt voor mensen , die slecht ter been zijn helaas. Belangrijk om te weten. Wij hebben ons geweldig vermaakt in Winterberg. 🍁💪🍁
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima verblijf! Wel is het appartementencomplex gehorig: als er iemand op een hogere verdieping loopt, is dat best goed te horen en daarmee wat vervelend. Verder geen opmerkingen, op de (achteraf) fout vermelde aankomsttijd na. Mooi appartement, leuk ingericht, van alle gemakken voorzien, prachtig ruim balkon, mooi uitzicht, goed schoon, vriendelijke beheerster. Dik tevreden!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten, fijn app en een super locatie! Enige nadeel was dat we geen WIFi konden krijgen. We komen graag nog eens terug.
9
Naam: Floris Ladru
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: E. van Goor
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super, mooie omgeving en accomodatie waar je je heen moment hoeft te ververvelen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Marianne de Wit
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie appartement, sfeervol ingericht. Werkende diepvries, voor ons erg belangrijk ivm voedselallergie dochter Schoon en netjes met een heerlijke loungebank op het terras, top!
7
Naam: Art Verhiel
Datum: 10 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim appartement , schilder mag wel weer eens langskomen en mag wat beter worden schoongemaakt. Papiervisjes op de slaapkamers vind ik niet kunnen. Wiffi zeer slecht.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was de tweede keer in het zelfde appartement en vermoedelijk niet de laatste keer. Erg tevreden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
1. toch hinderlijke lawaai van voerstappen boven verdieping 2. jammer geen toegang tot een tuin/groenstrook
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek, mooi appartement, ruim, schoon, netjes, compleet ingericht, fraai uitzicht. Helemaal geweldig, fijne vakantie gehad.
9
Naam: G. van Gils
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima accommodatie. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Ruim, schoon. TV erg klein voor de beschikbare ruimte. Fijn dat ook Nederlandse zenders te ontvangen zijn. Tip. Zorg voor een overzicht van alle beschikbare zenders in elk appartement.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar. Mooie ligging.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig verblijf, we zijn helemaal tot rust gekomen! Prachtig appartement en prachtige omgeving

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.