Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 946 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 946 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anneke Breider
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nabij het centrum gelegen appartement, mooie omgeving om echt tot rust te komen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, niets te klagen. Bedankt!
10
Naam: Rien Jongenelen
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie verblijven maar ik vond het zonde dat we nu bijna geen uitzicht hadden en 4 jaar terug zaten we in appartement C4 en daar had je een prachtig uitzicht over het dal en de heuvels en mocht ik er weer heen gaan dan boek ik wel in appartement in gebouw C Maar ik boek eigenlijk altijd via de Roompot en altijd goed bevallen. Bedankt en graag tot 1 volgende x
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad in een mooie accomodatie. Wifi kan echt beter en een smart tv zou zeer welkom zijn. Ontvangst was prima door de beheerster en we voelden ons welkom. We hopen nog eens terug te komen.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een goed appartement. Keukenvoorziening (aantal pannen) was wat mager, maar voor ons geen probleem. De zeer onbetrouwbare WiFi was wel een vakantiepret bederver, konden geen krant downloaden op onze tablet. Twee keer s morgen koud douchen was ook een tegenvaller. De televisie had af en toe opstartproblemen, maar uiteindelijk wel te gebruiken. Winterberg is een leuk plaatsje met veel activiteiten.
Bedankt voor uw bericht. Uiteraard is ons doel om al onze gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bieden. Wij vinden het dan ook jammer dat u nog best wat verbeterpunten weet te benoemen. Wij gaan in elk geval met uw feedback aan de slag en hebben dit ook doorgegeven aan het parkmanagement, zodat hier de nodige aandacht aan besteed kan worden. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw beoordeling zal verbeteren van een 6 naar een 9 of 10! Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons hebt gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: van Veen
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appertement, locatie tot centrum ook prima. De weg iets drukker dan verwacht. Jammer dat er niet ergens een simpel veldje is waar kinderen even kunnen spelen en je desnoods een picknicktafel en/of bankje hebt waar je buiten kunt zitten. Aankomsttijd tussen 15:00 - 16:00 uur is wel erg beperkt. Tip: als je een keukendoekenpakket huurt krijg je nu 1 doek wat meer leek op een poetsdoek, zorg voor een pakket met keukenhanddoek en theedoek. En als er wc reiniger zou staan weet ik zeker dat ieder de wc tussentijds ook zou schoonmaken
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke vakantie. Helaas 1,5 week geen WiFi en regelmatig hadden we geen warm water. Appt verder tip top in orde!
9
Naam: Jenneke van Campenhout
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. De keuken was niet helemaal compleet. Er ontbraken enkele pandeksels wat koken een uitdaging maakte
6
Naam: P Bekker
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heb al aangegeven er was geen wifi,mijn verstandelijk beperkte zoon was hier zeer verdrietig over hij had nu niets aan zn tablet,water koker ontbrak bedden waren niet opgemaakt de dames waren al naar huis en de host vond het warm het was ook warm wij hadden ook 4 uur in de auto gezeten ,en als 70+ moest ik met mn oudste zoon nog bedden opmaken,pannen deksel ontbrak host niet meer gezien,schijnt er ergens een nummer te zijn ,hebben het opgelost,zijn iedere avond maar uit wezen eten,jammer dat er geen informatieboekje lag met wat telefoonnummers.,verders was het een pracht appartement met heel mooi uitzicht en kregen we halverwege de week een nieuwe bank,de ander was in zeer slechte staat.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat er een aantal ongemakken waren in uw appartement, onze excuses hiervoor! Bij aankomst bij uw appartement hoort alles in orde te zijn en dit was niet het geval. We stellen het zeer op prijs dat u deze punten met ons deelt, zo zijn we in staat om te verbeteren. We gaan dit zeker bespreken met het management en gaan kijken naar verbeterpunten. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, ruime appartementen WiFi bedroevend slecht. Geen reactie op klacht (telefoon niet opgenomen, verstuurd bericht niet beantwoord.
9
Naam: EHerman Singotani
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is voor herhaling vatbaar. Ik heb genoten van mijn vakantie.het is te kort.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel jammer dat geen WiFi was.
10
Naam: Enrico Terlouw
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend verblijf (voor de derde keer) jammer dat de incheck pas zo laat is en de WiFi matig. Iets meer kussens op de bank zijn welkom.
8
Naam: Bervoets
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Machteld Mulder
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi en ruim verblijf. Loopafstand van centrum. Schitterend uitzicht, zeer complete inrichting. Fijne bedden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement. Helaas overlast door medebewoners (o.a.huilende baby), muziek uit park enkele keren. Verder fijne omgeving waar leuke dingen te doen zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er was alleen een straatbexem aanwezig om het huis schoon te houden/maken, dit is met een straatbexem niet te doen. We misten een simpele stofzuiger, of een zachte veger als alternatief.
8
Naam: M Ravensbergen
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was top alleen 1 minpuntje. De slaapbank in de huiskamer is een verschrikking kraakt aan alle kanten is doorgelegen en lijkt wel een trampoline. Verder hebben wij een top week gehad
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ivan Vermeire
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jrs
Datum: 22 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim en schoon appartement, mooi uitzicht op Winterberg. Dichtbij voorzieningen zoals supermarkt. Op autoafstand van allerlei activiteiten. Perfecte locatie!
8
Naam: Arthur Penders
Datum: 22 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement, schoon en groot genoeg
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.