Reviews

8.4

Vakantiepark Ferienresort Cochem scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4101 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    7.6
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    8.4
  • Schoonmaak
    7.7
  • Supermarkt
    7.5
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    5.9
  • Gastvrijheid
    8.3

Bekijk 4101 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024
Mooi gelegen park. Rustig.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Pascal Broeks
Datum: 17 april 2024
Mooi park, veel ruimte in het huis. Jammer dat er verbouwd wordt waardoor je geen winkel, restaurant enz hebt
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Adri van Hoogwaarden
Datum: 16 april 2024
We zijn al vaker op dit park geweest. Altijd prima maar nu was er nogmaals niet schoon gemaakt. De wolken stof lagen onder de bedden. Niet van een week maar hele plukken. Ben zelf eerst aan de gang gedaan met de stofzuiger en een emmer sop. Heb het schoner achter gelaten dan dat ik het aantrof.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
zeer tevreden! mooie lokatie, rustig, zwembad, prachtige omgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Bastiaan Roest
Datum: 16 april 2024
Cochem en de Moezel blijven gewoon mooi. Daarom is dit een ideaal Park. Hopelijk zijn de verbouwingen snel klaar en kunnen we in het najaar genieten van alle faciliteiten
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    5.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
Het is er haalbaar.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Getty
Datum: 15 april 2024
We hebben een tip verblijf gehad. Prachtige ligging van ons huisje. Rustig park. Mooie, nette, ruime en schone huisjes. Al veel parken van Roompot bezocht, maar deze behoort zeker bij de top. Wij konden via de app niet het zwembad reserveren, dit uiteindelijk makkelijk kunnen doen via servicepunt, maar dit was even vervelend. Ook vonden wij de bewegwijzering naar het voetbalveld niet duidelijk. Dit zou simpel opgelost kunnen worden om op het park zelf een bordje te hangen waar het voetbalveld is. Nu hebben we het hele park rondgelopen. Niet erg, maar een tip
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ger Ortmans
Datum: 15 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Mooie groene omgeving, rustig. Huisjes waren netjes en leuk ingericht. Bedden vonden wij wat minder. Wat eventueel anders kan is dat sommige huisjes de terrassen naast elkaar liggen en dat niet echt leuk is als je beiden buiten xit. Kijk je op elkaars lip.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Ruud Merks
Datum: 15 april 2024
We hebben het allereerst net deze week getroffen met het weer. De verbinding met Cochem was, zeker met de directe busverbinding, uitstekend.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Indien je wilt genieten van een vakantiepark met veel rust, mooie natuur en veel uitstap mogelijkheden dit park is de place to be.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
mooi en rustig gelegen. Door werkzaamheden niet van alle voorzieningen kun en genieten. Dit was van te voren netjes aangekondigd, dus dat wisten we. Hierdoor niet alles op waarde kunnen beoordelen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Heidi Vansteelant
Datum: 13 april 2024
tweede keer dat we in Cochem waren. Ideaal park om in de omgeving uitstappen te doen Cochem zelf , Burg Eltz, Trier, hangbrug. Heel rustig park om s avonds terug in thuis te komen
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: J.A.H Stevens
Datum: 13 april 2024
mooi park , de ligging en de huizen zien er mooi en verzorgd uit , het onderhoud van de groen voorziening keurig
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Lia Vorstelman
Datum: 13 april 2024
Wij hebben erg genoten van het park, alleen miste wij borden waar de foodtruck staat en de nood winkel en ingang zwembad, Na lang zoeken naar de foodtruck moest je een weg in rijden waar een bord stond verboden in te rijden. Dat vonden wij niet logisch Het zwembad hebben wij niet eens gevonden waar de ingang was. Verder hebben wij geen overlast gehad van de verbouwing zoals geluid oid. Het is mooi en keurig park. Hartelijke groet Lia Vorstelman Eperweg 33n 8181ET Heerde
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    1.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: L.W. Hoekstra
Datum: 13 april 2024
We zijn er al een keer of zes geweest en het verveelt niet. We komen denk ik volgend jaar weer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Els Van Ginneken
Datum: 12 april 2024
Door de slechte WiFi konden we moeilijk reserveren
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    5.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Kris Neyens
Datum: 12 april 2024
Zeer verzorgd park, Zeer vriendelijke service door medewerkers
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Sven Vanmackelbergh
Datum: 9 april 2024
Fantastische ligging, vriendelijke medewerkers en goed onderhouden huisjes!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 april 2024
Ondanks afwezigheid centrumgebouw en belabberde voorzieningen een perfect huisje en mooie omgeving. Terrasjes in Cochem maakten het tot een groot plezierig verblijf.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Richard Halsema
Datum: 9 april 2024
Ik zat met 2 mensen in huisje.. Terras stoelen waren 2 en ligstoelen 2.. boven stoelen sauna 2... maar stel dat we met 3 of 4 waren..??? was er dan stoelen bij gezet. TV inlog en bediening was slecht in te stellen. Afstandbediening deed het af en toe niet... Kleine radio was wel leuk geweest.. Afstap van uit het huisje naar terras was erg hoog... Misschien staptreede bij.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    2.0
  • Service point
    2.0
  • Schoonmaak
    2.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
Helaas was zwemband gesloten wegens panne tijdens ons verblijf, dit was een hoofdreden om verblijf te boeken door slechte weer voor vakantieperiode. compensatie van eenmalig moeselbad stelt niet veel voor gezien de de verre verplaasting en dure bustickets. jammer dat we dan uiteindelijk meer geld hebben uitgegeven voor iets waarvan we geen gebruik konden maken. in dit geval zou een compensatie van bedrag verblijf een betere oplossing zijn geweest.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    1.0
  • Gastvrijheid
    7.0
7
Naam: Johan V
Datum: 8 april 2024
komen graag hier op dit park , echt gevoel dat je vakantie hebt . met 2 supermarkten dicht bij op fietys afstand lidl en norma . in Cochem zelf natuurlijk meer winkels .
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    3.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.