Reviews

8.3

Vakantiepark Vallée Les Etoiles scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 44 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.0

Bekijk 44 reviews

Filter de reviews
Naam: Joka en Karmen
Datum: 19 juli 2024
Prima chalet. Schoon. Geen gebreken. Degenlijk Praktisch. . Tip top in orde. Aardige mensen. Aanrader. Fijne uitvals basis om de Ardennen te ontdekken. Thx
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Marcha van Gaal
Datum: 16 juli 2024
Park was leuk opgezet, de faciliteiten waren minimaal. Huisje was erg klein voor 4 personen er lag veel stof onder het bed en op de kasten. Hier kwamen we achter omdat we de ramen hebben beplakt ivm dat er geen gordijnen waren in de slaapkamer.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
8
Naam: Mattias Advocaat
Datum: 24 juni 2024
het park was erg leuk qua ligging en rust ruimte en mooie omgeving. Het huisje was ruimtelijk maar erg versleten. Oude kitnaden vol met schimmel in de douche verrotte plinten in de badkamer. De keuken functioneerde wel maar was erg aan vervanging toe. We hadden nog wat problemen met een kapotte afstand bediening door gezakte bank losse vlonderplank, en een pit die niet werkte. Dit bovenstaande is gelijk opgelost. Behalve de pit maar dit was prima ok. Kort om leuk park netjes geholpen maar een erg versleten huisje
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
7
Naam: H. Dalderop
Datum: 21 juni 2024
Ardennen gewoon prachtige locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juni 2024
Leuk park alleen hier en daar wat mankementen ......hondenhek was kapot .
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Mooie ligging , netjes en schoon , alleen jammer dat er geen winkeltje is voor boodschappen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 april 2024
Mooie locatie, huisjes liggen mooi op een heuvel. Vriendelijk personeel.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Super leuke bestemming. Goede locatie om leuke activiteiten te ondernemen. Prima huisje, leuk restaurant. Klein zwembad voor de kids. Enige wat ik mis op het park is een supermark. Want enige in de buurt is de spar. Maar te duur en heel weinig producten.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Marieke Uzeel
Datum: 16 februari 2024
Heel fijn! Gezellig!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Yolanda Yolanda-Willekens@hotmail.Com
Datum: 15 januari 2024
Het was in orde , goed gelegen ,goede opvangt plus info
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2024
Ik mis een receptie en winkel, een gezellig restaurant en Meer faciliteiten bij het zwembad. Het is allemaal eenvoudig maar best een gezellig park. Zal in de zomer prachtig zijn, want onze auto zat vast in de modder, maar deze periode was ook erg nat.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Twisk
Datum: 5 januari 2024
Wij hebben met ons gezin van maandag tot vrijdag op dit park geweest en hebben een toptijd gehad! Het huisje was erg ruim, en door de ligging had het voldoende privacy. Onze kinderen waren erg blij met het zwembad, ook het restaurant was prima. Wijk komen zeker terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 januari 2024
Afwezigheid van goed internet, maar wel bij boeken beloofd
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
7
Naam: Vanessa de De Vuyst
Datum: 30 december 2023
Vriendelijk onthaal, leuke chalets, niet modern maar wel leuk om enkele dagen in te verblijven. Een minpunt is wel dat onze chalet echt stonk als we toekwamen. We hebben onmiddellijk alle ramen en de deur opengezet om de geur weg te krijgen. Je mag in elke chalet huisdieren meenemen en er waren best wel veel mensen met honden aanwezig op het park, dus wij denken dat er voor ons verblijf mensen met honden in de chalet verbleven en dat er daarom zo een verschrikkelijke geur was. Dat is best wel storend als je net aankomt. We hebben uiteindelijk wel elke dag moeten verluchten om die geur weg te houden.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 december 2023
Een hele mooie locatie met goede voorzieningen. Helaas zijn de verblijven en voorzieningen over het algemeen wel gedateerd.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
7
Naam: Saskia
Datum: 21 november 2023
We vonden het heerlijk geen gezeur van niemand lekker je eigen gang gaan. Het enige punt wat ik erg jammer vond is dat de bank zo klein en oncomfortabel was dat je er niet op wilde gaan zitten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
9
Naam: Inge
Datum: 30 oktober 2023
We hebben gelogeerd in een knus houten huisje . Het huisje was schoon en fijn om te verblijven. Door de ligging (alle huisjes liggen op de helling van een heuvel) heb je vanuit ieder huisje uitzicht op de omgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Lukasz Sobieszczyk
Datum: 27 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2023
Het huisje lag op een mooie plek en was schoon. De service was niet optimaal. Bij aankomst om een uur of half 5 was de receptie niet bemand een vertelde andere vakantiegangers hoe weet in het huisje konden komen. De volgende dag bij de receptie aangegeven dat er geen waterkoker was, die zou gebracht worden. Is echter de hele week niet gebeurd. Onderdelen van het serviesgoed was niet berekend op 4, laat staan 6 personen. Zo waren er maar 3 mokken een 3 limonade/longdrink glazen. Ook was er geen handleiding voor het gebruik van de tv, wilde graag het nieuws volgen maar dat is dus niet gelukt via de tv. Naast deze minpunten, was het wel een fijn verblijf in een mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 oktober 2023
Mooi gelegen op een heuvel, huisjes wel wat gedateerd. Mooie omgeving voor veel leuke uitstapjes.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Mevr. van der Plas
Datum: 21 oktober 2023
Leuk park, ligging is heel mooi. Alleen zou ik vragen om een huisje in de zon, wij vonden het jammer dat we achter de bomen zaten, verder huisje prima. Ook jammer dat eet tentje is afgebrand. Dat zou een mooie aanvulling zijn op het park.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 oktober 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: John Maat
Datum: 7 oktober 2023
Leuk huisje, mooi gelegen op een berg, jammer van het afgebrande restaurant, ik had er graag hebben willen eten. Wandel mogelijkheden viel mij tegen, daar het toch wel veel te steil was.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 oktober 2023
Erg fijn verblijf gehad op een prachtige locatie, het chalet was knus ingericht en de faciliteiten beknopt maar hierdoor erg fijn. Aanrader als je voor rust en de omgeving komt!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10
Naam: H. Dalderop
Datum: 29 september 2023
Was gewoon top .ardennen heerlijk
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
10
Naam: Martin Hoogerdijk
Datum: 29 september 2023
Vriendelijke ontvangst en uitleg. Accommodatie voldoet aan de verwachting. Prijs kwaliteit in juiste verhouding. Fijn terras met heerlijke drankjes en eten.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2023
Het park heeft een hele mooie ligging voor sportieve wandelaars. Er is een gedetailleerde kaart op de receptie te koop waarmee je mooie routes hebt naar Hastiere Par Dela en naar Waulsort enz. Heel vriendelijke medewerkers. Een minpunt vond ik dat ze bezoekers niet inlichten over dat het restaurant is afgebrand en de receptie waterschade heeft, nu zit er verderop bij de chalets een receptie.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8
Naam: Peter Graat
Datum: 10 september 2023
Mooi vakantiepark voor actieve mensen, alleen berg op en berg af , de wifi in het park was waardeloos en tevens de TV ook, hier zaten 3 zenders op, zou iemand voor komen kijken maar niemand gezien.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
7
Naam: Harrie de Vries
Datum: 1 september 2023
mooi park met grote speeltuin,binnen zwembad,en mooie uitzichten ,jammer van de afgebrande hoofdgebouw het restaurant was een gemis.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.