Adres en reisinformatie

Adres

Roompot Park Eksel

Nieuwstraat 35
3941 Hechtel-Eksel
Limburg (B)
België
+32 11 36 15 20

Reisinfo

Parkeren

Roompot Park Eksel is een autoluw park. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de voorzijde van het park.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Waarborg

Je betaalt vooraf een waarborg van € 65,- voor het vakantieverblijf. Voor de familievilla geldt een waarborgsom van € 115,-.

De waarborg wordt binnen 14 dagen teruggestort, indien het vakantieverblijf netjes is achtergelaten.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur beschikbaar. Is de boeking volledig betaald en door ons ontvangen? Dan ontvang je enkele dagen voor aankomst een e-mail met een pincode. Hiermee kun je de deur van jouw vakantieverblijf openen. Je kunt op dit park ook gebruikmaken van de digitale sleutel in de Roompot app. Je hoeft in dat geval niet langs het Service point. Mocht je op een later tijdstip arriveren, dan verzoeken wij contact op te nemen met het Service point.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek het vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking.  

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.