Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  00316 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Tot 18:00 uur kunt u ons bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

3 parken 23 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind snel de vakantie die het beste aansluit bij uw wensen.

Prijs
Aantal slaapkamers
Speciale wensen
Meer
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Chalet Zuid-Holland | Roompot Vakanties biedt u chalets op de mooiste locaties van alle gemakken voorzien!

3 parken 23 Verblijven

Samen vertoeven in zinderend Zuid-Holland - Bekijk onze chalets in Zuid-Holland!

Het Scheveningse strand en de gezellige boulevard, attractiepark Duinrell, De Hollandse Biesbosch en leuke steden als Den Haag en Rotterdam: Zuid-Holland heeft voor badgasten, avonturiers en natuur- en stadliefhebbers een breed palet aan mogelijkheden en bezienswaardigheden voor zowel jong als oud. Roompot biedt in deze westelijke provincie verschillende vakantieparken met fraaie chalets in Zuid-Holland waarin u met het hele gezin een heerlijke vakantie zult beleven.

Afwisselend Den Haag
Aan een 11 kilometerlange kuststrook van de Noordzee ligt Den Haag. De Hofstad is de grootste kustplaats van Nederland en beschikt met Scheveningen en Kijkduin over twee echte badplaatsen. De leuke binnenstad biedt vele winkels, restaurants, terrassen en culturele uitstapjes voor het hele gezin.

Direct achter de Haagse duinen ligt Vakantiepark Kijkduin. De verschillende duinchalets zijn geschikt voor 3 tot 6 personen. Het park biedt volop vermaak met onder meer een overdekt zwembad, animatieprogramma’s met Koos Konijn en diverse sport- en speelvelden.

Spetterend Hellevoetsluis
Helemaal in het zuiden van de provincie ligt Hellevoetsluis. Het plaatsje aan het Haringvliet beschikt over 6 jachthavens en is daarmee een populaire aanlegplaats voor zeiltoeristen. Ook zijn er veel activiteiten te beleven op, in en naast het water en is er in de omgeving een prachtig duingebied te vinden.

Vlak bij de zee en het strand ligt Resort Poort van Zeeland. De chalets in Zuid-Holland op het park bieden ruimte aan 4 tot 6 personen. Op het park zijn slechts enkele speeltuinen te vinden, maar speelparadijs Adventuredome en Aquapark Splash bevinden zich op korte afstand.

Meer dan chalets in Zuid-Holland
Bent u er nog niet helemaal uit? We hebben nog veel meer vakantieparken in Zuid-Holland, campings in Zuid-Holland, hotels in Zuid-Holland en appartementen in Zuid-Holland voor u in de aanbieding. Daar kunt u vaak ook last-minute in Zuid-Holland nog terecht.